Sports Apparel: Sports Bukser og shorts Tips

Herreshorts: Få lidt løs

Adskillige løstsiddende stilarter atletiske shorts er tilgængelige for mænd, der ikke kan lide at bære monteret eller kompression shorts, men ønsker let sportstøj med fugttransporterende egenskaber. Champion, Nike, Road Runner Sports og andre sportstøj producenter tilbyder komfortable men løstsiddende shorts i varierende længder, der er en stor valg for intens træning, løb, basketball, vægtløftning, og de vil tørre hurtigt. De længere ben længder af løstsiddende svedtransporterende shorts også gøre en stor overgang til fritidstøj og rumme størrelser fra små til XXL.

Mesh shorts er en kæmpefordel for Multisport Mænd

Har du, eller har en mand, du kender, gå til gymnastik for at spille basketball med virksomhedens team, så gå til gymnastik og løfte vægte, så kører et par ærinder og komme hjem og slå græsset, uden at ændre workout shorts? Hvis ja, mesh mænds workout shorts er et godt sportstøj valg. Nettet er let og åndbar, og det ser ikke rynkede efter en træning. Kender du nogen teenagere? Chancerne er, at de har et par par af mesh shorts rundt, enten som en del af en uniform for en formel holdsport eller bare for at gøre deres egne ting. Mesh shorts er nemme at passe, også. Bare vaske dem i koldt vand og hænge dem til tørre.

Behov let og slukkes Sports Pants? Kig efter Zippers

Workout bukser med lynlås ben så du skrælle bukserne uden at fjerne dine sko. Denne funktion er ideel, hvis du ønsker at tage væk fra sports bukser og strimler ned til shorts, når du kommer til gymnastik, eller i løbet af din træning. Du kan finde udstyret strømpebukser med lynlås også. Nogle lynlåse løber længden af ​​bukseben, og andre strækker sig fra bunden af ​​bukseben til den øvre kalv.
Advarsel: Hvis du bruger sports bukser med lynlås til din træning, kan lynlåse gnide og gnave dine ben. Det er bedst at bære atletiske bukser med lynlås ben, hvis du vil være iført dem præ-eller post-workout, eller som fritidstøj.

Find den rigtige Tights

Vælg strømpebukser og andre sportstøj størrelser baseret på din talje og hofte målinger for standard tøj. For eksempel vil en kvinde, der bærer en størrelse 10 sandsynligvis være komfortable i en størrelse medium stramt. Men læse etiketterne; nogle mærker kan overveje en medium, der skal dimensioneres 10-12, mens der i et andet mærke et medie er 8-10. Hvis du føler selvbevidst i monteret strømpebukser, mange nuværende stilarter sports bukser skimme kroppen, snarere end knus det, og du kan finde atletiske bukser med boot-cut, bred eller tilspidsede ben. Ideelt set besøge en butik og prøve flere par, da størrelser varierer efter brand. Også overveje din aktivitet. Bukser, der er for diskette, kan komme i vejen for at køre, men de ville være fint for vægtløftning, for et langsommere tempo yoga klasser, eller bare lounging rundt i huset. Kuperede og atletisk Capri stilarter er gode valg for yoga, hvis du føler dig utilpas i shorts, men du vil undgå bukseben trække på gulvet under vridning og bøjning udgør.

Workout Pants drager omsorg Wet vejr

Hvis du er fast besluttet på at køre på en regnvejrsdag, læse etiketter og se efter strømpebukser eller bukser, der er åndbar. En 100% nylon bukser eller polyester blandinger vil helt sikkert holde dig tør, men de kan være for varmt for intens aktivitet, hvis det er regnvejr, men ikke særlig koldt. Men nylon og polyester blandinger er fint for varme-ups, cool-downs og afslappet kører rundt efter børnene i gården.

Hvis vejret er vådt, men ikke koldt, vil de fleste svedtransporterende bukser, strømpebukser og shorts holde din hud rimelig tørt. Bukserne får våde og absorbere noget vand, og din hud kan føle fugtig, men medmindre du er ude i regnen i flere timer, vil alle svedtransporterende bukser og shorts holde dig fra at føle kold og klam.