Sports Apparel: Sports Apparel til Running Tips

Svedtransporterende Stoffer Manage sved og Wet

Aktiv slid for løbere er kommet langt siden de dage i gamle bomuld sweatpants. Disse bomuld sweatpants nu tjener som post-workout lounge slid, mens svedtransporterende stof i centrum for næsten alle sportstøj producenter har nogle varemærke svedtransporterende materiale "tage den våde af sved.«: Champions Double Dry, Nike Sphere, og Under Armour 's Coldgear er et par eksempler.

Men uanset navnet, princippet om svedtransporterende stof forbliver den samme. Stoffet glider fugt væk fra huden, hvilket holder din tørrere og eliminerer kolde, klamme følelse af en våd bomuld t-shirt. De svedtransporterende egenskaber holder stik, om du er iført en bh eller t-shirt på en varm, fugtig dag eller lagdeling en svedtransporterende langærmet skjorte under en vest, en anden skjorte, eller jakke for en kold-vejr løb.

Brug en skraldespand taske til Engangs Race Day raingear

Det kan lyde mærkeligt i en samling af tips udråber fordelene ved high-tech sportstøj, men erfarne løbere ved, at en stor, plast papirkurv taske er den bedste (og billigste) engangs vindjakke, du kunne have. De fleste maratonløb og andre racer starter i morgen, og nogle gange er det kølige nok, at et ekstra lag ville føle sig godt for de første par miles, men så vil du blive for varm. Ingen ønsker at smide en favorit svedtransporterende jakke eller vest, men en affaldspose kan kasseres på en bekvem vand stop langs løbet ruten.
Her er hvordan du gør det: Bare punch et hul i bunden af ​​en stor affaldspose (jeg modtager ikke nogen støtte fra Glad eller Hefty, men jeg har brugt begge deres produkter). Sæt dit hoved gennem hullet og punch ud ærmegab på omkring skulderhøjde, så dine arme har det fulde vifte af bevægelse. Når du føler varm, uanset om det er efter 1 mile eller 10 miles, bare greb posen ved halsen og rippe den ned, så du kan trække det ud uden at skulle trække det tilbage over hovedet, mens du kører.

Night Running: se og blive set

Nogle gange endda diehard dagtimerne løbere befinder sig rammer vej i mørket, især om vinteren. Mens de fleste af de high-end, der kører sko beslutningstagere inkorporerer strategisk placeret reflekterende stykker i deres sko stilarter, måske reflekterende sko tæt på jorden ikke være nok til at fange opmærksomhed af en modkørende bil.

Løbere, der ofte kører i mørket kunne overveje et par strømpebukser eller shorts og en jakke eller vest med en reflekterende stribe eller design. De fleste sportstøj producenter gør aktiv slid, der har reflekterende motiver hvis du tjekker etiketterne.

En advarsel: Hvis du planlægger at have en før eller efter run foto taget mens iført reflekterende gear, pas på. Den stribe ned foran af kappen er sandsynligt at gløde som reaktion på en flash. Så annullere blitz eller afgå jakken.

Long-Torso Kvinder: Prøv Mænds Størrelser

Hvis du er en kvinde runner med en lang torso, prøv på nogle mænds stilarter kører jakker, toppe og veste. Du kan opleve, at de passer dig bedre end en kvinders stil. Mændenes stilarter tendens til at blive skåret længere, og du kan undgå irritation af skjorter, der ikke kommer forbi din talje, og eksponere mere end du ønsker, når du hæve armene.

Som kvinde runner med en lang torso, har jeg fundet, at mænds størrelser til toppe, veste, og jakker er en meget bedre pasform. Undertiden ærmerne på mænds aktive slid kan være lidt lang for kvinder, men de fleste kører jakker har velcro lukninger på håndleddet, og du kan stramme dem til at holde ærmerne glider over dine hænder.

Mænds Running: Få den rigtige pasform

Nogle gange størrelsen af ​​mænds aktive slid kan være forvirrende, og bare fordi du bære en størrelse i en Champion skjorte betyder ikke, at du vil bære den samme størrelse i en Adidas trøje.
Pasformen tip: Hvis du er ude i en butik, kan du prøve på atletisk slid. Det er ikke svært, gutter; kvinder gør det hele tiden. Alternativt, hvis du laver dine indkøb online, læse målingerne ved siden af ​​størrelser. Målinger og størrelser passer sammen forskelligt afhængig af mærke. For eksempel kan en Under Armour mænds kører bukser etiketter sin XL som 36-39 inches i taljen, mens Champions Double Dry bukser label XL som 40-42 inches. Moralen af ​​historien er, at ikke alle xls er skabt lige. Selvfølgelig kan du vende tilbage ting, men som ønsker at gøre en anden tur til butikken, når du kan være slukket til din næste træning?