Sports Apparel: Pleje af din Sports Beklædning Tips

Antimikrobiel Sports Apparel kan drage fordel Opvarmet Tørring

Cocona, et stof, der indeholder aktivt kul fremstillet af genbrugte kokosnøddeskaller, giver både solbeskyttelse og lugt modstand. Nogle sportstøj producenter tilbyder nu tøj lavet af dette materiale, såsom Vapor kollektionen fra Champions sportstøj linje. Den Cocona Virksomheden anbefaler specifikt vaske deres tøj i varmt vand og tørre dem i tørretumbler, i stedet for at hænge dem til tørre, for at maksimere lugt management karakteristika kulstof-baserede stof. Men overveje stil af tøjet og potentialet for svind, før du sætter sportsbeklædning i tørretumbleren, og læse etiketten for at få vejledning. Hvis du er bekymret for svind, undgå tørretumbleren og tør Vapor atletiske tøj eller andre Cocona stoffer med en håndholdt hårtørrer.

Out, Damned Spot!

Har du et sted på din favorit jakke, men du ikke har tid eller lyst til at sætte det i vaskemaskinen? Spot-rense området ved duppe nogle mildt rengøringsmiddel på en vaskeklud og befugtning stedet med nogle sæbevand, derefter dup den igen med vand for at fjerne sæbeskum, og lad det tørre. Hvis det er en fødevare plet, prøv spot-rengøring lidt opvaskemiddel på en fugtig klud eller svamp med. Mest sportstøj er forholdsvis let at rengøre og våde pletter tørre hurtigt. Men underarm sved pletter er en undtagelse. Sved pletter er notorisk svære at rengøre, især på lyse bras og sport skjorter, men hvis du bemærker dem tidligt og pre-behandle dem med et pletfjerner før vask, har du en bedre chance for at holde dem i skak.

Vask sportsbeklædning i koldt vand, Air Dry

Selv etiketterne på nogle sportstøj kan sige, at vask i varmt vand er OK, vask i koldt forlænger de elastiske egenskaber af stoffet. Læs etiketterne! De fleste sports tøj lavet af svedtransporterende stof specifikt anbefale koldt vand vask. For de bedste resultater i vask fleste sportstøjet, brug koldt vand på den sarte cyklus i vaskemaskinen, eller hånd vaske tøjet i vasken, så hænge tøjet til tørre. Igen etiketterne på nogle sportstøj siger, at tumble tørre dem på lav effekt er OK, men lufttørring vil gøre dem holder længere, fordi varmen fra tørretumbleren kan være svært på elastisk. Har du brug for det hurtigt? Må ikke bekymre dig; de samme svedtransporterende egenskaber, der holder din hud tør årsag svedtransporterende og Lycra sportstøj skal tørre hurtigt. Hæng dine sportsbeklædning på plast bøjler eller et tørrestativ til en time eller så, og det vil være overvejende tørt; efter et par timer, det skal være helt tørt.

Gentle Vaskemiddel Gets sved Out Of sportsbeklædning

Vælg et vaskemiddel, der er beregnet til den blide cyklus af vaskemaskine til dit sportstøj. Kvalitet fitness tøj er en investering, og de vil vare i årevis, hvis du tager sig af dem. Brug blide detergenter, såsom Woolite eller Downy der er designet til den blide cyklus af vaskemaskinen. Når du vasker sort eller farverige tøj, prøv Woolite Mørk, som er en blid rengøringsmiddel formuleret til sort tøj og farver til at hjælpe med at holde dem fra at falme. Hvis du kun har brug for at vaske, at favorit bh for morgendagens yoga klasse, fylde vasken med koldt vand og ikke mere end ¼ kop vaskemiddel. Vask tøjet i sæbevand, derefter tømme vasken, refill med koldt vand, skyl, og hænge til tørre.

Maskinvask Athletic Jakker Sjældent, og ikke renses Them

Du kan blive fristet til at sende dine træningsdata sport jakker til renseriet sammen med andre beklædningsgenstande fremstillet af sarte stoffer, men ikke gør det. De kemikalier, der anvendes i tør rengøring kan nedbryde de vandafvisende egenskaber sport jakker og besejre deres formål at holde dig varm og tør. Da sports jakker ikke er slidte tæt på huden, de behøver ikke at blive vasket efter hver træning. Men når de får tilstrækkelig beskidt, vask sports jakker eller veste på den blide cyklus af vaskemaskinen med koldt vand og brug en blid cyklus vaskemiddel, såsom Woolite. Derefter hænge dem til tørre i cirka en time, og du vil være klar til din næste træning.