Sports Apparel: Moderigtigt Sports Beklædning Tips

Capri Sports Pants vise lidt ben

Hvis du ikke ønsker at vise hele dit ben på gym (eller hvis du har glemt at barbere), rækker ud efter nogle søde sports Capri bukser i en svedtransporterende, elastisk stof, og du vil se godt ud og føle sig godt tilpas i løbet af din træning . Udtrykket "Capri bukser", kan finde anvendelse på alle bukser, der falder under knæet og over anklen. Nogle stilarter kommer lige under knæet, mens andre rammes på midten af ​​læggen, så hvis du er ude efter sport Capris, tilgængelig fra de fleste sportstøj producenter, hjælper det at prøve på et par stilarter og se hvad der er mest flatterende til dine ben.

En lille advarsel: Hvis du har korte ben i forhold til din samlede højde, kan du finde, at Capris ikke er så flatterende på dig som de er på dine langbenet venner (der har været min erfaring som lavbenet person) og kan du foretrækker lange shorts, der kommer til lige over knæet.

Har disse bukser Make Me Look Big?

At finde den rigtige størrelse og stil gym bukser, der ser på mode og fladere din surt tjente tal kan give dig en mental boost, og du vil vide, når du har fundet flatterende bukser, fordi du vil nå dem regelmæssigt. Der er så mange fashionable sportstøj til rådighed, som du gerne vil prøve flere stilarter at beslutte, hvad der passer dig bedst. Faktorer at overveje, omfatter: -form af benet: Nogle fashionable sports bukser er mere udstyret gennem hofte og lår end andre, og hvis du er lår-bevidst er det værd at shoppe. Boot-cut og løbegang stilarter er flatterende til de fleste figurer.

-stil Af talje: En bredere eller asymmetrisk linning kan gøre din talje se slankere.

-Lav-Rise: Hvis du har en lang overkrop, en lav-rise bukser rammer dig under navlen, hvor den skal, og ikke i midten af ​​din mave. Og hvis du har store mavemuskler, kan lave bukser vise dem ud.

Korset Tops Har Form og funktion

Hvis du ønsker en stilfuld atletisk top, der er lidt anderledes end de sædvanlige indbyggede tanke eller baggy t-shirts, overveje korsetmager toppe. Disse trendy sport toppe har en pasform at vise din figur, men de har rib, snore eller indsamler for et elegant look, der giver støtte, også. Nogle eksempler er Adidas Adilibria gym tank og Nikes Korset Statement top.

Korte jakker og Sjælevarmer-Style Wraps Tilføj lidt varme med masser af stil

Korte, skuldertræk-stil wrap toppe og beskåret, letvægts jakker er hip i kvinders træning tøj. De er praktiske, også; de dækker dine skuldre uden at fylde, og kan være lige ret til at glide ind efter en yoga eller Spinning® klasse, hvor du har slidt en tank top eller fuld længde bh top og vil nogle arm dækning, når du går udenfor. Du kan som regel finde disse stilarter med sportstøj designet til yoga eller dans; for eksempel Nike tilbyder en beskåret hætteklædte cover-up som en del af sin dans tøj linje, og virksomheden i øjeblikket har en wraparound skuldertræk i sin yoga samling.

Træningsdragter: bukser og jakker er trendy og Toasty

Fashion er cyklisk, og nuværende fashionable sportstøj minder om polyester zip-front træningsdragter af Bruce Jenner i OL 1976 (dem af os, der var i live så vil huske ham, hans billede var på Wheaties korn boks). Sport Apparel producenter, herunder Nike, tilbyder matchende track-stil jakker og bukser dragter, der er beregnet til fritidstøj. Disse outfits er ikke for en 10-mile køre på en 10-graders dag, men de er perfekte til en søndag formiddag tur til den lokale kaffe sted, shopping, afdæmpet aktiviteter såsom skøjteløb eller kaste en frisbee med hund, eller til afslapning derhjemme.

Hvis du ønsker en træningsdragt, som du kan bære for en træning så godt, kontrollere etiketterne. Nike tilbyder sådanne dragter i loppetjans velour for fritidstøj, men også i Dri-Fit, virksomhedens svedtransporterende materiale.

Gym Wear Til Street Wear: Stilfulde sportsbeklædning se lige så godt som du føler dig

Vil du gøre ærinder på vej hjem fra gym, men du ikke ønsker at tote langs en ekstra outfit? Moderigtigt sportsbeklædning i form af løse udstyret trendy bukser kan arbejde for træning selv, eller som et dække op over shorts til varme-ups og kølige-downs. Men det bedste er, de fleste sportstøj producenter tilbyder løstsiddende sportstøj, der ikke kun holde dig ikke kun behageligt og dækket, men også ser elegant og slankt nok til en post-workout tur til købmanden, salon eller hjemme.

Sport Lingeri Fladere og udfører

Hvis du søger en sports top, der smigrer de fleste tal, men også håndterer en træning, kan sport Lingeri være den perfekte pasform. Disse stilarter skimme kroppen i stedet for at omfavne det, så du ikke behøver bekymre dig om at vise alle kurver.

Dance Pants hjælpe med at finde dit rille i og ud af Gym

Populariteten af ​​dans-inspirerede træning har drevet design af dance-inspirerede fashionable sportstøj. Flere sports producenter tilbyder baggy, hip hop-stil bukser med cargo lommer, og asymmetriske syninger for et look, der er trendy, men komfortable. Men disse Dance bukser har en ekstra bonus: Ikke alene har de ser hofte, men de er lavet af højtydende tekstiler, såsom elastisk twill eller svedtransporterende materiale såsom Nikes Dri-Fit, så de står op til at arbejde ud som samt hængende.