Sports Apparel: Cold Weather Sports Beklædning Tips

Polypropylen Undertøj: Warmth Uden Vægt

Hvis du bruger en masse tid udenfor i kulden, skiløb, skovle sne, eller bygge snemænd, termotøj fremstillet af polypropylen, en tynd men varm svedtransporterende stof, vil tjene dig godt. Det er let nok til at bære for at køre, men varm nok til, når du ikke er i konstant bevægelse. Jeg har slidt polypropylen termiske bukser under shorts og lette strømpebukser til løb, under skibukser til langrend, og under tilfældige bukser til nytårsaften fyrværkeri.

Adskillige sports tøj fabrikanter tilbyder undertøj polypropylen, men Varitherm, en del af Champions Duofold kollektion, er det mærke, der anvendes af det amerikanske olympiske Luge, bobslæde og skelet atleter.

Koldt vejr Sports Pants Hold The Chill fra din hårdtarbejdende Legs

Uanset hvor aktiv du er i løbet af en vinter træning, er det vigtigt at beskytte dine ben og holde dem varme. En varm muskel er mindre tilbøjelige til at komme til skade, og koldt vejr atletisk tøj er kommet en lang vej fra de voluminøse skidragter og baggy sweatpants fra fortiden.

Nogle atleter foretrækker udstyret microfiber strømpebukser med et vidunderligt foring, andre foretrækker en løstsiddende termisk bukser, der stadig har fugttransporterende egenskaber. Til ekstreme udendørs sport forhold (kulde, vind, regn), vælg vind- og vandafvisende bukser lavet af Gore-Tex eller en lignende præstation stof.

Termiske toppe er en lun Foundation for vintersport

Når du vælger atletisk tøj til koldt vejr en termisk top er en god base lag. Vælg en termisk top, der passer nogenlunde tæt mod din hud til fælde varm luft. Sørg også for din termiske top er lavet af et svedtransporterende materiale for at holde sved i at sætte på din hud og giver dig den kølede, klam følelse.

Lagdeling 101: Hold dig varm, tør, og komfortable

Når du forbereder en udendørs løb eller anden motion i kolde, blæsende eller regnvejr (eller alle af ovenstående), planlægge din kolde vejr sportsbeklædning ved at kombinere flere letvægts lag i stedet for at bære en enkelt, kraftig pels. Lagene vil fælde varme mellem dem for at holde dig varm uden bulk af et enkelt tykt lag.

Basislaget: For din base lag til at bære lige ved siden af ​​din hud, skal du vælge en let, svedtransporterende stof, såsom Champions Double Tør eller Nike Sphere. Basislaget flytter fugt væk fra huden og holder dig fra at føle klam og kølede. Nogle termiske tøj kan bæres som basislagene eller på egen hånd i varmere vejr.

-Middle Lag For din midterste lag, skal du vælge et lidt tungere top, der kan bæres over basen lag, eller ved selv på en moderat cool dag. En letvægts fleece eller en halv-zip top er godt valg til en midterste lag.

-Outer Lag For din ydre lag, skal du vælge en top eller jakke, der er vindafvisende og vandafvisende, men også noget åndbar, så du ikke overophedes. Læs etiketterne; nogle jakker liste foreslog temperaturer, hvor du vil være behageligt i dem.

Hånd-y Lag: Handske Liners Inside Of vanter

Til løb eller højaktive træning i moderat kølige vejr, vil dine hænder sandsynligvis være tilfreds med tynde handsker lavet af svedtransporterende stof fra de fleste sportstøj producenter.

Når temperaturen falder til det indre cifre, kigge efter handsker lavet af Gore-Tex eller lignende vind- og vandafvisende materiale, hvis du vil være udenfor i slud eller sne, eller fleece handsker eller vanter, hvis du forventer at blive koldt, men ikke fugtig. Lagdeling en tynd par handsker under vind- og vandafvisende holder dine hænder især varm og tør, da de ekstra lag fælder mere varme.

Min erfaring med vinteren kører, fjerner dine handsker mens du varmer op er en anden måde at lufte og "boltre", hvis du begynder at føle sig alt for varmt. Læg handskerne i lommerne på dine sports jakke eller bære dem i dine hænder, og læg dem på igen, hvis du begynder at føle koldere.

Termiske Socks Hold fødderne varme og tørre

Til løb og andre udendørs aktiviteter i temperaturer under frysepunktet, især hvis du Skiløb, vinter vandreture, eller snowboard, dine sædvanlige, trofaste svedtransporterende sports sokker kan ikke give nok varme. Når vinden chill er i tocifret under nul, termiske atletiske sokker, såsom SmartWool linje, giver varme uld og svedtransporterende egenskaber til at holde dine fødder tørre.

En anden mulighed: Lag en tynd par svedtransporterende sokker under en standard par uld sokker for en lignende effekt, men være opmærksom på mulighederne for vabler, hvis den indre sok bliver bundter op.

Den mest ekstreme: Gore-Tex Apparel ser dig gennem det værste vejr

Gore-Tex, nok den mest vandtæt og vindtæt stof til rådighed, har været på markedet i mere end 25 år, og sætter standarden for kolde vejr kører tøj. Den patenterede Gore-Tex stof holder vand i at trænge beklædningsgenstanden men tillader sved at undslippe, så du ikke overophedes.

Gore-Tex Windstopper kollektion er mere åndbar og vindtæt, men vandafvisende stedet vandtæt, så det er bedst for moderat kold (20-30 grader), i stedet for ekstremt kolde forhold (enkelt tal).

Den nyeste serie af sportstøj, Gore-Tex XCR, hævder at være den bedste af begge verdener: Helt vind- og vandtæt, men åndbar at starte.

Uanset din sport, selvom det bare er at gå med hunden eller få børnene ind i bilen, vil du sandsynligvis finde en anvendelse for en Gore-Tex jakke. Gore-Tex tøj er ikke billigt, men det er en god investering. Den åndbarhed og vand-resistens gør Gore-Tex jakker, bukser og veste ideel som afslappet letvægts outwear samt kolde vejr kører tøj.

Hætter Vs. Hatte: Begge er Musik til dine ører

Mange termiske jakker eller andre atletiske jakker har hætter for at holde dit hoved og ører varme og tørre, så opsøge en hætteklædte stil, hvis du ved, at du ofte skal arbejde i koldt, vådt vejr. For alsidighed, nogle stilarter fitness jakker har aftagelige hætter eller hætter der stuve væk i jakken krave, når du ikke har brug for dem. Nogle hætter er simpelthen en let shell materiale for regn modstand, og andre har en vis form for foring for varme samt.

Hvis hætter virkelig irritere dig, bekæmpe kulden med en sports hat. Tætsiddende beanie-stil hatte er ideelle til koldt vejr, og de fleste sportstøj producenter tilbyder hatte i tynde, svedtransporterende stoffer eller tungere fleece stof. Ulempen ved koldt vejr termiske hatte er, at de ikke altid dækker dine earlobes. Når det er koldt, jeg føler koldere hvis nogen del af mit øre er udsat for. Hvis du har det på samme måde, vælge en letvægts fleece bøjle i stedet for en hat.

En bonus lagdeling tip: Hvis det er rigtig koldt / blæsende / regnfulde, bære en let svedtransporterende hue (eller en bøjle) under kølerhjelmen af ​​din sports jakke, og du vil være klar til at trodse nogen elementer.