Spørgsmål Om hundeførere

Spørgsmål Om hundeførere

Spørgsmål besøgende Om hundeførere

Jeg har for nylig købt en Poodle og er gået til flere lokale udstillinger. Jeg har bemærket i showet kataloger, at mange af hundene blev vist af andre end deres ejere mennesker. Disse mennesker havde titler som befuldmægtiget, PHA Handler, DHG medlem, og AKC Handler.

  1. Hvad er forskellene mellem disse mennesker?
  2. Hvad skal jeg kigge efter i en professionel?
  3. Har jeg virkelig brug for en professionel til at vise min hund?

Tak ~~ CJ

Ekspert Svar

Hi CJ,

Du har bedt nogle gode spørgsmål om en af ​​mine foretrukne emner: hundeudstillinger.

Lad mig give dig en kort introduktion om hundeudstilling handlere.

Først håndterer er personer, der formår at præsentere hunde godt nok i udstillingsringen at vinde konsekvent. Derfor ejere er villige til at betale disse personer for at få dem præsentere deres hunde for dem.

Mange fine hundeførere har ingen tilknytning til en gruppe, såsom Professional Handlers Association (PHA) eller hundeførere Guild (DHG), men er medlemmer af disse organisationer er blevet grundigt tjekket ud før de får lov til medlemskabet. De er blevet observeret i aktion på udstillinger, har haft deres kenneler kontrolleres for renlighed og sikkerhed, og i de fleste tilfælde har været i stand til at give en anbefaling fra tilfredse kunder.

Har du brug for en handler? Det afhænger af en række ting.

  • Ved du, hvad du laver?

Det tager lidt tid og øvelse at lære ring procedurer. Du kan tage klasser på din lokale kennel klub, og du kan også observere fra ringside at se, hvad de professionelle gør.

  • Kan du soignere din hund til at se så godt som konkurrenterne?

Grooming tager dedikation, samt talent, men mange ejere er helt i stand til grooming en udstillingshund til perfektion. Igen, se fra ringside at se, hvad de vindende hunde ser ud og forsøge at efterligne det.

  • Vil din hund reagere på dine anvisninger?

Nogle gange hunde, som børn, bare opføre sig bedre for andre. Hvis din hund hellere vil lege end at holde sit sind på forretningen ved hånden, så de tjenester af en handler kan være nyttige.

  • Er du komfortabel i ringen med tilskuere ser?

Dette er normalt den afgørende faktor for de fleste ejere. Hvorvidt de kan soignere og vise deres hunde kompetent nogle ejere simpelthen finder det for nerve wracking at være i ringen, mens andre ejere nyde oplevelsen. Du vil kun vide, hvilken gruppe du falder i, hvis du giver det en chance.

Forhåbentlig vil denne har besvaret dine første spørgsmål om hundeførere. Jeg anbefaler, at du først give viser en prøve dig selv. Du må virkelig lide det.

Hvis du beslutter dig for en handler er vejen at gå, bør du se at se, hvilke der er ved at vinde med din race. Så prøv at tale med hundenes ejere om deres erfaringer med deres handler. Et stempel af godkendelse fra en af ​​de hundefører organisationer kan bringe fred i sindet, men det er ikke en garanti for, at dette vil være den rigtige handler for dig. Ejere, der opholder sig i spillet bruger ofte en række forskellige handlere gennem årene.

Held og lykke og lad os vide, hvordan det viser sig for dig! ~~ Kelly