Spørgsmål om Hoste Hund

Spørgsmål om Hoste Hund

En hoste kan være en simpel reaktion på noget tilstopning luftvejene, eller det kan være et tegn på en infektion i sin vorden. Del vores besøgendes spørgsmål om hoste hunde.

Spørgsmål besøgende Om Hoste Hunde

Boxer Har Tør hoste

Hej, jeg har en to-årig Boxer, der har udviklet en tør hoste, men han kun hoster, når han bliver ophidset at se folk. Jeg ved det lyder mærkeligt, men han kan gå hele dagen og ikke hoste indtil han får begejstrede noget.

Det faktisk lyder som noget er irriterende halsen, og han forsøger at hoste det op. Det varer et par sekunder, hvorefter det er gået, og han er slukket kører om igen.

Han spiser og drikker normalt. Men jeg er meget bekymret som han aldrig har haft noget galt med ham før, og jeg altid rolig det kommer til at være den værste nyheder fra dyrlægen. Dette begyndte først i weekenden, så jeg tror, ​​jeg vil ringe til dyrlægen, når de åbner her til morgen bare for at være på den sikre side. Tror du, jeg har grund til at bekymre sig så meget og ringe til kontoret? Jeg ønsker ikke at spilde deres tid.

Tak for dit råd ~~ Kerry

Ekspert Svar

Hej Kerry,

Selv om jeg ikke mener, at din hund har et alvorligt problem som i endnu, at få ham tjekket ud af din dyrlæge er en meget god idé, og du er absolut ikke spilde nogens tid. Dette kunne være et tilfælde af kennel hoste i sin vorden, og dyrlæger foretrækker at give behandling, før sygdommen er længere fremme.

Lige nu er hoste kun udløses, når din hund puster hårdere, typisk i løbet af spændende øjeblikke. Hvis dette er virkelig begyndelsen af ​​en respiratorisk infektion af en type, vil hoste stige som spyt hober sig op i lungerne.

Alle sagt, ville jeg ikke bekymre dig for meget. Dyrlægen vil helt sikkert være i stand til at kvæle enhver infektion i opløbet, og din Boxer skal være god som ny på ingen tid.

Tak for dit spørgsmål ~~ Kelly

Dam har udviklet en hoste

Hej,

Min ni-årige Lab har netop født en hvalp, og vi aldrig selv indså hun var gravid. Alle synes godt overvejer hendes alder, og mor og hvalp begge synes at gøre meget godt sammen.

Der er kun én ting, der generer mig. Min tæve har udviklet en hoste. Jeg er ikke sikker på, om det er fordi hun er rengøring og slikker hvalpen, eller hvis det er noget mere alvorligt. Hun gav kun fødsel for to dage siden, men hun spiser og drikker godt.

~~ Vickie

Ekspert Svar

Hej Vickie,

I min egen erfaring, ingen af ​​mine tæver nogensinde er udviklet en hoste fra rengøring deres hvalpe, så jeg tror, ​​der kan være noget andet foregår.

Har du haft din tæve i at se dyrlægen for hendes efter fødslen tjekke op endnu? Hvis ikke, er du nødt til at planlægge en aftale. Dyrlægen vil undersøge din tæve for den generelle sundhed, og også undersøge, om efterbyrd blev bibeholdt eller udvist. Han / hun vil også kontrollere din tæve temperatur for tegn på feber.

Du kan bruge dette besøg som en mulighed for at tale med din dyrlæge om hoste. Dyrlægen vil lytte til hendes lunger og tjekke hende for kennel hoste, en fælles luftvejsinfektion, der ligner den menneskelige kulde. Hjerteorm og rundorm kontrol kan også være i orden. Forhåbentlig er der ikke noget alvorligt galt, og hoste vil rydde op på sin egen.

Tak for dit spørgsmål, og de bedste ønsker for et sundt mor og hvalp!

~~ Kelly

Er Kennel Hoste Getting Better?

Jeg har en fem måneder gammel Boxer, der har kennel hoste. Vores dyrlæge ordineret et antibiotikum (Cephalexin) Otte dage siden, og selv om de rindende øjne og næse har bremset betydeligt, er hun stadig hoste / nysen (ikke så meget) og gagging. Skal jeg være bekymret?

Tak ~~ Vicky

Ekspert Svar

Hej Vicky,

I gør lyd, som om antibiotikummet har den ønskede virkning. Dyrlægen ordineret denne medicin til at dræbe eventuelle sekundære bakterielle infektioner, der vil øge din hunds kennel hoste symptomer, så det er derfor du ser reduktionen i hoste og nysen.

Imidlertid antibiotikummet er ubrugelig agsinst selve virus, der forårsager kennel hoste, så sygdommen simpelthen at køre sit løb.

Vi har netop tilføjet et par artikler om dette emne, som jeg tror, ​​du kan finde nyttige lige nu. De tilbyder yderligere tips om, hvordan at yde supplerende støtte til lette din hunds symptomer.

Tjek:

  • Hjem Behandling for Kennel Hoste
  • Hvordan kan jeg Cure Kennel Hoste

Hvis det gør du føler dig bedre, føler jeg mig sikker på, at din dyrlæge forfølger den rette fremgangsmåde. Hvis du stadig har nogen bekymringer, tøv ikke med at give klinikken et opkald.

Tak for dit spørgsmål, og de bedste ønsker, at din hund kommer sig hurtigt.

~~ Kelly