Spor min kid

Spor min kid
GPS System

Har du nogensinde sagt til dig selv, "Jeg ville ønske, jeg kunne spore min kid gennem dagen?" Med moderne GPS (Global Positioning System) teknologi, kan du!

Hvad er GPS?

GPS er et navigationssystem, der bruger et netværk af 24 satellitter, der oprindeligt placeret i kredsløb af Department of National Defense. Oprindeligt udviklet til militær brug, har det sporingssystem været tilgængelig for offentligheden siden 1980'erne. Systemet fungerer i al slags vejr og er tilgængelig på en 24-timers basis.

Stranger Danger og Kids

Ideen om et barn går tabt eller bliver bortført er noget, alle forældre er bekymrede over. Tidligere talte forældre til deres børn om fremmed fare og hvordan man undgår farlige situationer. Dengang var der en fornemmelse af, at folk kiggede ud for hinanden i højere grad end det, der sker nu. Folk kendte deres naboer og hvem deres børn tilbringer tid med.

Nu har tingene ændret sig. Familier To indkomst er meget mere almindelige, og mange mennesker ikke engang kender deres naboers navne, endsige have et forhold til dem. Forældre er mere tilbøjelige til at overveje at vende til moderne teknologi til at holde styr på deres børns færden.

Forsvundne person Statistik

Ifølge National Crime Information Center, der var 814.967 forsvundne personer filer åbnet i 2007. Den 31. december samme år, organisationen havde 105.229 aktive filer involverer forsvundne personer. Over halvdelen af ​​filerne (51,93 procent), der deltager et barn under 18 år, og yderligere 11,75 procent af den forsvundne person filerne var for et ungt menneske i alderen 18-20.

Spor min kid med GPS

GPS-systemer, der anvendes til at holde styr på børn er forholdsvis lille. De fås i forskellige stilarter. Nogle af dem er lavet til at blive båret som en personsøger, mens andre GPS-enheder kan være fastgjort til et barns tøj eller rygsæk.

Eksempler på GPS-systemer til børn

Her er nogle eksempler på enheder, forældre, der ønsker at "spore min kid" af GPS kan bruge:

  • WorldTracker GPRS

Den WorldTracker GPRS udbydes af Sporing verden. Denne enhed er omtrent den samme størrelse som et sæt bilnøgler. Ikke alene er det kompakt i størrelse, men det er meget præcis så godt. Ifølge Sporing World, når WorldTracker GPS er aktiveret, kan det lokalisere en persons placering til inden for tre meter.

Denne enhed anvender digital kortlægning og Google kortlægning at vise resultater. Du kan få en opdateret placering rapport meget 15 sekunder. Forældre kan også indstille enheden til at sende en advarsel, hvis barnet forlader et forudbestemt område. Det er let, holdbart, og kommer med en vandfast sag.

  • Spot Satellite Personal Tracker

The Spot Satellite Personal Tracker er en håndholdt enhed, der markedsføres over for mennesker, der nyder udendørs aktiviteter som camping, sejlads, vandreture, fiskeri, og snescooter. Denne enhed gør det muligt for brugeren at sende en besked til beredskab enheder, når han eller hun har brug for hjælp. Et klart udsyn til himlen er der behov for at sende en besked, hvilket betyder denne enhed kan ikke bruges inde fra en struktur eller et køretøj.

I et ikke-nødsituation, Spot Satellite Personal Tracker lader brugeren sende sin placering til en liste over kontakter. Folk på kontaktlisten kan spore brugerens fremskridt ved hjælp af Google Maps. Hvis dit barn nyder at være ude af døre, eller hvis du planlægger en campingtur, tracking-enhed kan være en mulighed for dig.

  • Amber Alert GPS

Amber Alert GPS er lille nok til, at det kan placeres inde i en rygsæk eller en pung. Det kan også blive sat i et køretøj eller knyttet til et barns håndled, ankel eller et stykke tøj. Når enheden er på plads, du ringe eller sende en SMS-besked til AAGPS enheden, og du kan spore dit barns placering på din mobiltelefon (skal være web-aktiveret) eller fra din hjemmecomputer.

Så hvis sætningen "spore min kid" gælder for dig, så lad teknologi gør, der ønsker at gå i opfyldelse!