Spooky ringetoner

Spooky ringetoner


Mange mennesker kan lide den ulige indtryk, at uhyggelige ringetoner gøre, når deres cellphone ringe i offentlige steder.

Spooky Ringetoner: Lav en Freaky Impression

En af de bedste måder at få bemærket i en menneskemængde, når din mobiltelefon begynder at ringe, er at installere en uhyggelig ringetone. Se reaktionen du får, når du er i din college klasse og telefonen begynder at udsende en maniske latter. Få et par smil ud af folk, når telefonen begynder at spille Monster Mash midt i supermarkedet. Disse uhyggelige ringetoner er meget populære, og de er ikke kun til Halloween længere.

Om gratis ringetoner

Der er hjemmesider hele internettet, der giver ringetoner inden mange kategorier, men de har ikke alle giver skræmmende lyde til download. Du kan finde de bedste hjemmesider, der er anført nedenfor, der tilbyder gratis downloads af disse toner. Derudover vil du opdage disse hjemmesider, der tilbyder betalt toner så godt.

MSN Emotions Ringetoner

MSN Følelser er en social networking website skabt til brugere af MSN Messenger. MSN bruger til webstedet for at give MSN Messenger-brugere med indhold, de kan bruge til at tilpasse deres MSN profiler med humørikoner, billeder, ikoner og ringetoner. MSN giver disse værktøjer gratis. Ringetoner del af hjemmesiden indeholder tusindvis af unikke MP3-ringetoner til download.

MSN Emotions tilbyder følgende uhyggelige ringetoner under kategorien "Halloween":

 • Chainsaw
 • Evil Laugh
 • Ghoul
 • Monster Mash
 • Skræmmende
 • Scream
 • Spooky
 • Spooky Skræmmende Skeletons

Kan ikke finde en ringetone? Opret det selv

Har du nogensinde ønsket en særlig uhyggelig lyd eller sang, men der er ingen ringetoner tilgængelige overalt? MobileReelz er et gratis online værktøj, der vil konvertere en MP3 til en ringetone. Alt du behøver er en MP3, som indeholder mindst 30 sekunder af uhyggelige lyd eller musik, som du ønsker.

Den MobileReelz hjemmeside beskriver de tre enkle trin, du bruger til at oprette din egen gratis ringetone fra MP3.

 1. Upload musik eller lyd MP3 til Mobilereelz hjemmeside
 2. Placer "Start" og "End" knapperne for at klippe det afsnit, som du vil gøre til en ringetone
 3. Titel det, vælge det format (QCP, MP3, M4A), og Mobilereelz sender ringetone til din mobiltelefon

Mobilereelz er den hurtigste og nemmeste måde at få en gratis spooky ringetone til din telefon.

Betalt Spooky ringetoner

Hvis du er villig til at betale lidt for dine ringetoner, der er en hel ringetone industri til din rådighed. Mulighederne for dig at vælge de ringetoner, du ønsker er rigeligt. US Cellular er et eksempel, men tjek din egen cellulære udbyders hjemmeside for muligheder.

US Cellular Ringetoner

US Cellular giver en af ​​de største samlinger af ringetoner til deres kunder end nogen anden cellulær udbyder. Halloween kategori alene har 88 ringetoner. Disse ringetoner er baseret på musik eller populære hits, der matcher temaet. Mange af dem er fantastiske valg og skabe nogle af de bedste skræmmende toner tilgængelige overalt.

US Cellular toner til rådighed for kunderne:

 • Troldmanden fra Oz: Ding Dong! Heksen er Dead
 • Hit Besætning: Ghostbusters
 • Warren Zevon: Varulve af London
 • Hit Besætning: Psycho Theme
 • Three Days Grace: Scared
 • Lydeffekter: kvinde skrige, knirkende dør, og mere

Brug Scary Ringetoner All Year

Der er en masse grunde til at foretrække skræmmende lyde, når telefonen ringer, herunder en generel nydelse af alle ting uhyggelige og se reaktionen af ​​mennesker omkring dig. Derudover nogle mennesker udføre forskning og har en karriere baseret på ting, som mange mennesker anser skræmmende - såsom en bedemand, en parapsychologist eller en retsmediciner. Under sådanne skræmmende ringetoner er en fantastisk måde at stikke sjov på offentlighedens opfattelse af disse karrierer. Uanset årsagen, tage lidt tid at hente den nøjagtige tone, du ønsker, så telefonen vil spille skræmmende lyde, hver gang den ringer.