Sponge Maleri Bricks

Sponge Maleri Bricks


Svamp maleri mursten er en måde at tilføje nogle farve til din mursten overflader og samtidig holde det unikke design af murstenene. Du kan også bruge svamp maleri teknikker til at skabe en mursten effekt på flade vægge.

Sponge Maleri Bricks

Udsatte murstensvægge er dramatiske, men nogle mennesker finder dem mørke og overvældende. Maling af mursten kan hjælpe dig lysne det op og meld ind uanset design stil du har i tankerne for værelset. Svamp maleri mursten giver en mindre kraftig effekt end at male mursten med en flad rulle eller pensel. Mere af teksturen af ​​mursten vil forblive synlig som belægning af maling ikke vil være så tyk.

Men du beslutter dig for at male mursten, forberedelse er nøglen. Brick, der er snavset eller har dybe huller vil ikke tage male godt. Disse skridt vil hjælpe dig med at få prep arbejde.

 • Rens off opblomstring - den kalkholdig belægning på murstenene - med en stålbørste. Tør så meget som muligt, da det efflorescence vil gøre din maling ujævn.
 • Kig efter store huller eller revner i din mursten. Rens eventuelle rester fanget i de rum og derefter udfylde dem ved hjælp af silicium og akryl caulk.
 • Ved hjælp af en sæbe og vand blanding og en stor børste, rense mursten grundigt.
 • Lad murstenene tørre helt. Dette kan tage et par dage. Brick er porøs, så overfladen kan synes tør, mens indersiden er våd. Fejle på siden af ​​forsigtighed og give mursten mindst 24 timer at tørre, helst en dag eller to.

Nu er du klar til at begynde at male.

 • Brug en akryl primer som base coat at forsegle mursten og forberede det til maleri. Lad primeren tørre helt, før du går videre til næste trin.
 • Nu er det tid til at bruge malingen. Start med vandbaseret akrylmaling i farven som du vælger. Hæld en lille mængde af maling i en maling bakke og dyppe svampen i malingen. Tap overskydende maling og dup svampen på murstenene. Gentag processen, indtil væggen er dækket. Lad det tørre og tilføje en anden frakke, hvis du ikke er tilfreds med dybden af ​​dækslet.

Selvom processen er forholdsvis ligetil, der er et par tips, der kan hjælpe dig med at få det udseende, du ønsker:

 • For at få fornemmelsen for svamp maleri og hvordan malingen ser på mursten, starter ud på en lille skjult område af overfladen, såsom tæt på bunden af ​​væggen eller i et øvre hjørne. Du kan eksperimentere med, hvor meget pres at lægge på svamp, trække svampen for effekt og andre teknikker.
 • På grund af den varierende konsistens af mursten, kan forskellige dele af væggen kræver mere maling eller flere tryk på svampen end andre dele.

Brick Maleri Teknikker

Svamp maleri mursten er en måde at lysne op en uønsket mursten, men hvad nu hvis du rent faktisk ønsker du havde en mur? Du kan bruge svamp maleri for at skabe en faux mursten overflade så godt. Den porøse natur af svampen efterligner den porøse overflade af mursten. Start med at tegne ud "mursten" på din væg og derefter svamp male "mursten" Du har trukket for at skabe effekten af ​​en egentlig mur. Du kan vælge en traditionel mursten farve, ligesom en rusten rød eller orange, eller du kan eksperimentere med forskellige farver for at få et look, der passer perfekt til din indretning. Har du brug for mere hjælp? Få en detaljeret vejledning i vores Brick Faux Painting Techniques artiklen.

Mere Sponge Maleri Rådgivning

LoveToKnow Boligindretning har masser mere rådgivning for svamp maleri og andre faux maleteknikker. Besøg følgende artikler til tips og inspiration!

 • Sponge Maleri Teknikker
 • Dekorative vægmaleri Techniques
 • Vægmaleri Teknikker
 • Eksempler på Faux Painting
 • Faux Painting Sådan