Spirit Orbs

Spirit Orbs


Spirit orbs fanget på film vække nysgerrighed i selv de mest hærdede skeptiker. Mange troende i det paranormale undersøgelse spirit orbs eller spøgelse orbs for fingerpeg om deres oprindelse. Mens mange afvise disse kugler som intet mere end pollen, støv eller fugt fanget det øjeblik investigator knækkede et billede, andre er ikke så sikker på. Flere teorier dukke forklare orbs. Er de repræsentationer af menneskelige spiritus i form af energi bolde, eller er de mere forunderligt end blot menneskelig spøgelse?

Teorier om disse Mystiske Orbs

Når undersøger paranormal aktivitet, efterforskere snap fotos ved hjælp grundlæggende digitale eller standard 35mm kameraer. De resulterende billeder Ofte stede kugler. Siden 1996 er mængden og variationen af ​​spiritus orbs fanget af efterforskere steget betydeligt siden den udbredte brug af digitale kameraer. Mens orbs fremgik traditionel film, overfloden af ​​orbs fanget af digitale kameraer efterlader troende forsvarer dette fænomen. Mange skeptikere hævder, at stigningen i orb fænomener så pænt falder sammen med fremkomsten af ​​digital fotografering, at det er umuligt at tage orbs alvorligt, at tro, at de kan være resultatet af udstyrets egne maskiner. Andre er ikke så sikker på.

Ghost Orbs

Paranormal troende teoretisere, at åndelige orbs repræsenterer energimønstre i spøgelse eller enheder. Hver kugle kan indeholde energi af en eller flere enheder. De mener spiritus manifestere sig som glødende kugler af guld, grøn, blå eller røde lys. Troende drage konklusioner fra størrelsen og farven af ​​spiritus orbs også.

Troende peger på overvægten af ​​kugler i billeder af angiveligt hjemsøgte steder. Imidlertid har en omhyggelig undersøgelse, der sammenligner antallet af ORB fotografier taget på angiveligt hjemsøgte steder og mængden af ​​kugler fotograferet på tilfældige steder aldrig afsluttet. Det ville være meget interessant at se, hvad en sådan undersøgelse ville give!

Ægte spøgelse jægere aldrig tage store mængder af kugler i fotografier som bevis for det paranormale. De nøje at undersøge hvert billede, afskedige nogen, der er tvivlsom. Selv blandt de billeder, de føler virkelig repræsenterer kugler, få brug orbs alene at underbygge påstandene om paranormal aktivitet. Orbs låne tiltro, men i sig selv de ikke anvendes som bevis til støtte for krav om en jagende.

Englevæsener

Mange mennesker tror, ​​at spiritus orbs er synlige repræsentationer af engle. Troende i denne lejr bemærke en overvægt af kugler ved særlige familiesammenkomster, gudstjenester eller i åndelige steder. For eksempel har mange fotografier af bryllupper viser kugler over bruden og / eller brudgom. Er disse billeder skildrer støv sparket op af en kraftig "Macarena" danset i receptionen, eller skytsengle af det lykkelige par beskytte og velsigne foreningen?

Billeder taget under gudstjenester viser ofte gyldne kugler på eller nær præster, deltagere eller skildringer af guder og hellige mennesker. Troende ofte tager disse optrædener som bevis for, at lyset er synligt i hvert billede er faktisk en engel. Kristne, jøder, muslimer og tilhængere af mange af verdens førende religioner tror på engle. Angels afbildet i skrifterne fra mange trosretninger fremtrylle billeder af væsener af lys. Mange gamle religiøse tekster beskriver engle i form af lys, eller som væsener af lys. Mange tror, ​​at nu, i vores urolige tider, engle eller engleblid ånder sendt for at beskytte os åbenbart som kugler.

Spirit Guides

Endnu en teori foreslår, at orbs skildrer vores åndelige vejledere. Mange gamle traditioner lærer, at åndelige vejledere er væsener der har udviklet sig ud over behovet for at inkarnere. Vores højere selv vælger vores guide til at hjælpe os gennem livet. Åndelige vejledere giver komfort, rådgivning og retning til enkeltpersoner, alt i overensstemmelse med den enkeltes højere formål. Guides vises i så forskellige traditioner som gnostiske kristendom, Indiansk spiritualitet og østlige religioner.

Troende i ånd guide teori om ORB aktivitet håber, at de mange kugler fotograferet omkring mennesker repræsentere deres åndelige vejledere. Vises vejledninger sjældent i legemlig form vælger i stedet at kommunikere gennem meditation og drømme. Mennesker, der tror ånd guide teori om orbs håber, at de en eller anden måde har et glimt og indspillede deres unikke guide ved hjælp af moderne teknologi.

Fremskridt i Paranormal Research Kan løse mysteriet

Som fotografering forbedrer og paranormale forskere bruger nye teknikker og udstyr, kan efterforskerne endnu endeligt besvare spørgsmålet: "Hvad er orbs?" Indtil da, er det morsomt at underholde en eller flere af de mange teorier, der vrimler rundt orb aktivitet. Hvem er at sige, hvilken teori er rigtigt eller forkert?