Spire Grape Seed

Spire Grape Seed


Spire vindruekerneolie er ikke nogen nem opgave, selv for de mest kvalificerede af gartnere. Mange drue frø ikke spire, fordi frøene har en så lang hvileperiode. Her er nogle nyttige tips, der bare kan tillade dig at blive en succes på at spire vindruekerneolie.

Tips til at spire Grape Seed

Brug følgende trin til at hjælpe med at forbedre dine chancer for succes ved at spire vindruekerneolie.

  1. Køleskab frøet. Opbevaring af vindruekerneolie ved en temperatur på 40 grader i 90 til 120 dage umiddelbart efterfulgt af to dage på en varm temperatur på 85 til 90 grader kan øge dine chancer for succes.
  2. Steriliseres overfladen af ​​druekerner under anvendelse af en 5-1 forholdet mellem blegemiddel til vand med en dråbe opvaskemiddel. Soak frø og opløsning i en forseglet skålen i 15 minutter.
  3. Soak frøene i destilleret vand i 24 timer.
  4. Placer frøene i skotsk potter med tør jord.
  5. Når kimplanter er vokset efter omkring 12 til 14 dage, sætte dem under stærke lys.
  6. Efter cirka fem uger genplante de planter i gallon potter og vande dem jævnligt.

Om vindruekerner

Druekerner bruges til at lave druekerneekstrakt, som kommer fra hele vindruekerneolie. Drue frø fjernes fra frugten af ​​modne druer. Der er en bred variation af drue frø typer, og der er tegn på, at de drue frø har samme stærke egenskaber som deres mere modne form. Mange tror, ​​at alle de sunde egenskaber af drue kan findes i dens frø.