Spindel Tree

Spindel Tree (Euonymus) - lave træer med lille skønhed af blomster, men af ​​god løv, vane, og lyse frugt. De vokser godt i næsten enhver art af jord, og som regel, de foretrækker åbne solrige situationer, især stedsegrønne sorterer, og alle trives nær havet.

Spindel Tree billeder


Spindel Tree
Euonymus atropurpurea Jacq. - Østlige wahoo

Spindel Tree
Euonymus bungeanum Maxim. - Winterberry

Spindel Tree
Euonymus bungeanum Maxim. - Winterberry

Spindel Tree
Euonymus bungeanum Maxim. - Winterberry

Spindel Tree
Euonymus bungeanum Maxim. - Winterberry

Spindel Tree
Euonymus patens Rehder - spindel træ

Relaterede Flowers

American Spindel Tree

American Spindel Tree (Euonymus Americanus) - I milde vintre og beskyttede situationer, en lille sub-stedsegrøn busk, på omkring 6 meter i højden. Det findes vildt over et stort område i Canada og USA. Det har en oprejst vane vækst, med mange lange slanke grene dækket med en glat lysegrøn bark; blomsterne, åbne i juni, er lykkedes ved hårdt warted strålende Crimson kapsler. I dette land er det generelt dyrkes som en væg anlæg.

Smal endivie Spindel Tree

Smal endivie Spindel Tree (Euonymus angustifolius) - En sub-stedsegrøn busk omkring 4 meter i højden, med lange ruhåret grene, klædt med smalle aflange blade af en dyb grøn farve om sommeren, ændrer sig i efteråret til en kedelig rød nuance. Blomsterne er små, af en grønlig-hvid farve, efterfulgt af røde frugter kapsler. Det er en meget tydelig og interessant busk til en lav mur, og har en smuk effekt på hævede banker, vokser frit i skyggefulde beskyttede aspekter, og i fugtige, tunge jord.

Fælles Spindel Tree

Fælles Spindel Tree (Almindelig Benved) - Dette er oprindeligt fra England, og er en busket træ, fra 10 til 25 meter høj; bladene af en varm grøn farve, ændrer sig som de henfalde til et rødligt skær. Dens små grønlig-hvide blomster ekspandere i maj og følges næsten altid af en rigelig høst af frugt, i lyse pink kapsler, der, åbning i efteråret, afslører den orangefarvede sæk som indhyller frøene, der producerer en smuk effekt . Af flere sorter, det mest interessante er de hvide frugter art, som adskiller sig fra de arter i at producere hvide i stedet for lyserøde kapsler, sorten med karminrøde blade, og nanus eller pumilus, en pæn lille plante, meget buskede, og en, der aldrig vokser højere end omkring 2 meter, og er beundringsværdigt velegnet til rock haven, eller en hvilken som helst situation, hvor en dværg plante er ønskelig.

Japan Spindel Tree

Japan Spindel Tree (Euonymus Japonicus) - Et stedsegrønne arter 4 til 6 meter i højden, med busket vane, grenene iklædt mange blade af en mørk skinnende grøn farve. Selvom hårdføre i beskyttede distrikter, det sjældent blomster i dette land. Få evergreens trives bedre tæt ved havet, og enten det eller nogle af dens sorter er ofte mødt med på den vestlige og sydkyst England, og Skotlands vestkyst, danner smukke aftryk buske på græsplæner og buske. I de indre distrikter det lider frost, og kan kun afhang på vægge eller i begunstigede situationer. I de senere år er blevet sendt hjem en række sorter fra Japan; flere af disse, og især den brogede former, er favoritter.

Euonymus radicans variegatus

Euonymus radicans variegatus - En dværg snigende sort, er dens blade brogede med hvide; Det er hårdfør, og nyttigt til plantning som en kant. På lave mure det har en smuk effekt, og da den danner rødder svarende til Ivy, det kræver lidt omhu for at holde det på væggen eller anden støtte.

Bredbladet Spindel Tree

Bredbladet Spindel Tree (Euonymus latifolius) - Wild i Sydfrankrig og i visse dele af Tyskland, og et træ på fra 10 til 20 meter høj, bladene skinnende grøn; blomsterne, der udvider i juni, en lilla hvid; kapslerne store og dyb rød, kontrasterende, da de åbner, mest effektivt med de lyse orange frø bælg. Det er ganske hårdfør, og danner en ornamental træ, godt udstyret til en græsplæne.

Relaterede Flowers

Euonymus Kewensis

Euonymus Kewensis - En smuk dværg voksende slags velegnet til tørre banker og dårlige jorder.


Du er her: LoveToKnow Have >> Spindel Tree (Euonymus)
<< Eulalia Grundig-urt (Eupatorium) >>

----