Spil til børn at lege udenfor

Spil til børn at lege udenfor


Udendørs spil for børn kan variere fra gruppeaktiviteter, til familie tid, til sport, til individuel udforskning. Ifølge Kids Sundhed, er antallet af overvægtige børn i USA fordoblet siden 1970'erne. Folk bruger mindre tid udendørs, og fedme hos børn vokser med alarmerende hast, så få dine børn udendørs og bevægelse kan kræve nogle kreative ideer på din side.

Gruppe Games

De lange dovne sommerdage (og vinter, forår og efterår) bare ringe ud til børn for nogle sjove spil fra gårsdagens. Nutidens børn er måske ikke klar over de mange spil, de kan lege med andre børn i nabolaget, søskende eller fætre. Her er et par, de kan prøve:

Red Rover

Red Rover er godt for alle aldre. Faktisk, jo større gruppen er, jo bedre. Har to hold line op overfor hinanden med hvert hold holde hænder. Et hold kalder, "Rød rover, rød rover, sende (en persons navn) lige over", og at barnet fra de andre hold kører og forsøger at bryde igennem hænderne. Hvis barnet bryder kæden, han eller hun får at vælge en spiller fra det modsatte hold og vende tilbage til sin egen side. Hvis hun ikke bryder kæden, så barnet skal forblive med det nye team. Et hold vinder, når den har de fleste spillere. Børn har brug for at være af nogenlunde samme størrelse og styrke til at undgå skader.

Capture the Flag

Ældre børn vil nyde det klassiske holdspil, erobre flaget, hvor de hver forsøger at stjæle den omhyggeligt bevogtet vimpel på det andet hold.

Duck, Duck, Goose

Små børn nyder uregerlige cirkel spil ænder, ænder, gæs, som har børn jagter hinanden tag-stil omkring ydersiden af ​​en cirkel.

Four Square

Four Square er en fire-player spil, der bruger en grundlæggende 10-tommer legeplads bold. Tegn en 10-ft firkant på jorden med kridt, og del den i fire mindre lige store firkanter. De fire pladser er kendt som kongen, dronning, Jack og bonde. Hver spiller er tildelt en firkant. The king tjener bolden til nogen af ​​kvadrater. Den modtagende Spilleren skal ramme bolden tilbage enten mens den stadig er i luften eller efter kun én bounce. Hver spiller fortsætter rammer bolden frem og tilbage, indtil en spiller misser. Når en spiller går glip returnere bolden, den spiller, der gik glip af går til bondens stedet, og hver anden spiller flytter til et andet rum. Formålet med spillet er at komme til Kongens Nytorv og forblive der i lang tid.

Hula Hoop Contest

Hver spiller får en hula hoop. Spillere svinge hula hoop på deres hofter samtidig at se, hvem der kan bære rammen længst. Hver gang en spiller falder rammen, hun er ude. Vinderen holder hula hoop går længst.

Anden gruppe Games

Prøv disse andre klassiske spil, samt:

 • Mor May I?
 • Skjul og søge
 • Sardiner
 • Tether bold
 • Simon siger
 • Frisbee
 • Følg leder

Tillad børn at gøre op historier og spil i deres egen så godt. Lad nabolaget børn mødes på dit hus til at skrive og producere en leg og derefter invitere deres forældre til at komme se, hvad børnene har arbejdet med. Lad børnene komme med en improviseret band, ved hjælp af fælles eksterne objekter som instrumenter. Der er så mange idéer, som der er unika.

Tag

Tag er et klassisk jagter spillet. Du kan spille det enhver størrelse gruppe med spillere i alle aldre. Tag har mange variationer.

 • Frys tag
 • Blind mands bluff
 • Alle er det
 • Elbow tag

Spil til børn at lege udenfor

Sport

Sport tjene som vidunderlige udendørs spil for børn. Om en holdsport organiseret eller en improviseret spil i baghaven, børn elsker spil som:

 • Fodbold
 • Basketball
 • Flag Football
 • Løb
 • Svømning
 • Baseball
 • Rundbold
 • Volleyball
 • Badminton

Bare kører gennem sprinklere på en varm sommerdag kan være en stor form for motion og sjov.

Seasonal Games

Disse sæsonmæssige udendørs spil får mest ud af uanset vejr og ferie kan det være.

Pumpkin Udsmykning Contest

Lav et spil ud af Halloween udsmykning. Hold en græskar udsmykning konkurrence for dine børn og deres venner eller for hele familien. Yngre børn kan male eller bruge markører på deres græskar. Ældre børn kan være i stand til at skære græskar designs med tilsyn. Reward præmier til de mest interessante kunstværker.

Halloween Candy Hunt

Hold en skattejagt til Halloween slik, med hovedpræmien er en speciel slik overraskelse. Alle deltagere vil få nogle slik som de jager. For ældre børn, indarbejde gåde spor at gøre det sjovere og udfordrende.

Sne Fort Battle

Hvis der er nok sne, kan børnene lave en iglo fort, og de kan også lave en form for sne fæstning. En gruppe af børn er den generelle og har ansvaret for soldaterne, og de holder fortet. Den anden gruppe af børn forsøger at overtage fortet. Sne bold kampe afgøre, hvem der får fortet.

Skattejagt Lugning

Har du brug for hjælp rydde væk forårets første ukrudt at gøre plads til din have? Har en luge skattejagt. Skjul en skat eller flere skatte blandt det område, der har behov for lugning. Kids trække op ukrudt, mens jagt efter skatte. Alle kan også få en præmie, men den vinder, der trækker op flest ukrudt først få den største gevinst. Snemand Contest: Efter en stor sne, kan børnene lave snemænd. Hold en snemand contest og dommer vindere baseret på største, mindste, smukkeste, sjoveste og mest kreative snemænd.

Kvalitetstid med Kids

At spille udendørs spil med dine børn kan være sjovt og skabe minder, din familie altid vil treasure. Udendørs spil ikke altid kræver en masse tid, spillere eller fancy udstyr. Næsten enhver tid, kan du tage lidt tid til at smide omkring en fodbold, flyve med drage med børnene eller bygge en snemand, afhængig af vejret. Tag dig tid til at nyde den store udendørs med dine kære.