Spider Identifikation

Spider Identifikation

Spider identifikation kan være vanskelig på grund af det enorme udvalg af edderkopper, der bebor vores planet. De fleste edderkopper er uskadelige, og mange er faktisk nyttige i haven. Evnen til at identificere de giftige edderkopper er, hvad der er vigtigt for de fleste mennesker.

Giftige edderkopper

Der er ikke så mange farlige edderkopper i verden. Lære om edderkopper og spider identifikation gør det muligt at vide, hvilke edderkopper til at slippe af med, og som for at tillade i din have. Edderkopper er nyttige rovdyr af mange haven skadedyr og bør have lov til at forblive når det er muligt.

 • The Hobo spider bor i Pacific Northwest og er mest almindeligt forekommende i hjemmene. De er middelstore, tan til brun farve og har et sildebensmønster på den øvre overflade af maven. Den bid af denne edderkop kan producere en oser sår, der bør ses på af en læge. Senest to dage vabler formular og bryde og vævet omkring bid begynder at bryde ned og danne sår.
 • The Black Widow er en edderkop, der har et skræmmende omdømme. Den lever i varmere klimaer, som regel inden for 45 grader på hver side af ækvator. The Black Widow er alt fra en til halvanden inches lang med op til en tre tommer ben span. Edderkoppen har en sfærisk mave, skinnende sort farve, og den klassiske mærkning; en rødlig timeglasform på undersiden af ​​maven. Symptomerne på en Black Widow bid er:
  • Mavesmerter
  • Ømme muskler
  • Mundtørhed
  • Lammet membran
  • Overdreven sveden
  • Hævede øjenlåg.
 • The Brown Recluse spider bor i mørke, isolerede steder i hjemmet. Bites er mere tilbøjelige til at opstå, når mennesker er rengøring områder, der er blevet uforstyrret i lange perioder. Den bid følger et lignende mønster som Hobo spider, hvilket resulterer i et sår, der fortsætter med at vokse og ødelægge kødet omkring det. The Brown eneboer edderkop farve er normalt brun. Det mest enestående træk er det faktum, at det har en violin form brun mærkning på sit ansigt og tre par øjne snarere end fire par, edderkopper normalt.

Der er andre giftige edderkopper, men disse er de mest ofte stødt, eller mest farlige. Spider identifikation af skadelige edderkopper kan være vanskelig, da mange af disse er skjult og bid kan ikke blive bemærket før senere.

Fælles Spider Identifikation

De fleste af de øvrige edderkopper findes i og omkring hjemmet og haven er uskadelige. De kan være sjovt at observere, og deres spind er forbløffende. Hvis edderkopper er i et område, som du hellere vil de ikke ville være, kan de blive afskrækket af flittigt at fjerne deres spind, samt ved hjælp af andre naturlige metoder til spider kontrol. Brug af pesticider er ikke den bedste måde at slippe af med edderkopper på grund af den skade, det kan gøre for dit hjem og haven.

Nogle edderkopper, som du kan finde i dit hjem eller haven er:

 • The Orb Spider let identificeres af zig zag det væver gennem midten af ​​sit spind. Disse edderkopper kan få ganske store og har lyse gule eller orange, og sorte aftegninger. Det tager sin web ned hver morgen og genskaber det hver aften.
 • Jumping Edderkopper er de ulige edderkopper, forskrække dig, når de pludselig springer fra et sted til et andet på en veranda swing på en sommeraften. Jumping edderkopper er tætbygget og farvestrålende. Deres kroppe og ben er ofte stribede med sort og hvid, eller de kan have fløjlsagtig røde underliv. Nogle har metalliske farver på dem. Disse edderkopper har otte øjne, med en stor par i front.
 • Wolf edderkopper er op til to inches i længden, behårede og er en grålig brun farve. Den edderkop har flere linjer, der løber lodret langs sin krop. Hunnen bærer æg sac rundt med hende. Da den unge luge, de klatre op på moderen og ride der indtil delvist kjole.
 • The Southern House edderkop er ofte forveksles med en brun eneboer. Det er større og mørkere brun end eneboer edderkopper. Mens Brown eneboer har kun tre par øjne, det sydlige House edderkop har fire par og mangler violin mærkning af Recluse. Internettet er karakteristisk og kan genkendes af gjord, der stråler ud fra et centralt hule, som er bygget i et hul eller hulrum. Disse edderkopper er almindelige i lader og gamle bygninger.

Identifikation Guides

Der er mange gode vejledninger for spider identifikation. Kig efter en guide med mange af høj kvalitet billeder og beskrivende stil. Bogen lettest anvendes, hvis det er lille nok til at passe i en lomme eller pung. Identifikation guider kan findes på næsten enhver boghandel eller bibliotek. Nogle af de bedste er:

 • Edderkopper i Nordamerika: En identifikation Manual ved D. Ubick, P. Paquin, PE Cushing, V. Roth -Dette omfattende guidebog er fuld af gode billeder. Der er over 1.400 illustrationer af edderkopper i Nordamerika.
 • National Audobon Society Field Guide til Insekter og edderkopper, af National Audobon Society -Den Audobon Society er velkendt og respekteret i offentliggørelsen af felthåndbøger for naturforsker. Denne vejledning har fotografier og beskrivelser af 550 insekter og 60 slags edderkopper.
 • Edderkopper og deres slægtninge, af Herbert og Lorna Levi -Denne let at læse vejledning har mange billeder og information om edderkopper af alle typer.

Du kan også være interesseret i følgende Internet ressourcer til identifikation og information edderkop:

 • At leve med Bugs
 • Edderkopper
 • Elementary School Undervisning for en Spider Unit Study
 • Backyard Spiders

Araknologi som hobby

Araknologi eller studiet af edderkopper kan være en interessant hobby. Identifikation Spider og registrering af lokale arter gennem fotografi og skitser er en fantastisk måde at lære om edderkopper samt registrere deres vaner og levesteder for fremtiden ..