Spejlet skab døre

Spejlet skab døre

Spejlet skab døre kan være praktisk og relativt billige, men med den forkerte indretning, kan de se billige. Følg nogle praktiske retningslinjer for at sikre, at dine spejlet skab døre skabe det helt rigtige look i dit hjem interiør.

Hvornår skal installeres spejlet skab Døre

Når udsmykning på et budget. Spejlet døre er relativt billig i forhold til træpaneler og bifold skab døre. De gennemsnitlige omkring $ 175 pris. Tilpassede kits til svære at fit døre kun koste omkring $ 75. Spejlet døre er relativt let at installere, hvilket sparer penge på arbejdskraft. Hardwaren er normalt formonteret.

Når du har brug for at gøre et rum lysere. Spejle kan få et rum synes lysere. Overvej spejlet døre på dit skab, når du har meget lidt naturligt lys eller mørke vægge og gulve.

Når du ønsker at forstørre et lille rum. Spejlet døre kan gøre et lille rum synes meget større. Brug spejlet døre til at gøre en lille soveværelse føler ekspansiv og mindre klaustrofobisk. Når du bruger en glidende spejlet dør på dit skab, du sparer indre rum, fordi døren ikke vil åbne op ind i lokalet.

Spejlet døre behøver ikke at bo i soveværelset. De kan lysne og forstørre et badeværelse og et hjælpeprogram skab så godt. Bare sørg for at glasset er brudsikkert, hvis du installerer en spejlet dør i badeværelset eller en høj trafik område.

Hvor kan jeg købe spejlet skab Døre

Ace Hardware sælger kvalitet glidende spejlet døre fra velrenommeret selskab Stanley.

Andre steder, hvor du kan finde spejlet døre omfatter:

  • Service Magic
  • Foldedøre
  • Min Simon
  • Indvendige døre
  • Foldedøre

Sådan Indret med spejlet døre

For at gøre en spejlet dør arbejde med din indre, overveje det udseende, du forsøger at opnå. Med nogle planlægning, spejlede døre kan arbejde med den mest traditionelle til de mest moderne designs. Nogle spejlet døre kommer i trærammer, herunder kirsebær, eg og hvid ask. Disse stilarter er et godt valg for traditionel indretning og er meget iøjnefaldende. Den blanding af glas og træ striking.Even hvis du ikke vælger en træ dørkarm, kan du stadig blande materialer til at skabe en smuk plads. Hvis dine døre er spejlet, bruge træ møbler, og rige farver; at udligne den slanke glas. Hvis du foretrækker et mere moderne look, og vælg derefter en skrå glas til at gøre døren rummets omdrejningspunkt og holde alle de andre møbler enkel. Undgå billige møbler i et rum med spejlet skabe eller dit hjem vil ligne en lav leje lejlighed. Også styre fri af Shag tæpper og plast møbler, medmindre du forsøger for retro, rum-alder indretning.

Sådan installeres spejlet døre

Skydedøre spejlet døre er nemmere at installere end bi-fold døre. Skydedøre closet døre er installeret på spor. Du skal installere et spor i toppen og bunden af ​​dørkarmen. Mål sporene meget grundigt, før du skærer dem til størrelse. Midlertidigt installere sporene og sørg dørene glider let, før du installerer dem permanent. I modsætning til træ døre, kan du ikke bruge en slibemaskine eller en plan for at få den perfekte pasform efter den kendsgerning. Kig efter døre, har formonterede hardware. Dette vil skære ned på installere tid og hovedpine.

Endelig skal du huske, at hvis du vil have bekvemmeligheden ved at have et spejl af skabet, men du ikke kan lide udseendet af en spejlet dør, kan du altid installere glasset vender ind i skabet.