Sparsommelighed butikker i mit område

Sparsommelighed butikker i mit område
Vælg en ren, velorganiseret genbrugsforretning.

"Leder du efter genbrugsbutikker i mit område" er noget alle bør overveje at gøre som en praktisk måde at spare penge. Sparsommelighed butikker ofte bære forsigtigt brugt og unikke elementer til en lavere pris, at selv de dybeste rabatter på lejlighedskøb butikker.

Genbrugsbutik Shopping

Sparsommelighed butikker som Goodwill er ofte i store byer, sammen med mindre butikker, der er lokalt baserede og kendte. En sparsommelighed butik tilbyder kunderne mulighed for at:

  • Køb blidt brugte redskaber til en lav pris.
  • Hjælpe miljøet ved at genbruge ting, der kan have ellers endte på en losseplads.
  • Støtte lokale velgørende organisationer.
  • Køb lokale håndlavede produkter.
  • Køb håndlavede produkter fra hele verden.

Ikke alle sparsommelighed butik tilbyder de samme emner, understøtter den samme velgørenhed eller har den samme kvalitet af merchandise. Det er derfor, det er vigtigt at vælge den butik, der passer til dine behov bedst.

Vælg en Thrift Store i mit område

Sparsommelighed butikker er ikke alle skabt lige. Mens hver enkelt ikke tilbyde brugte elementer til en lav pris, nogle har forskellige funktioner og faciliteter i forhold til andre i dit område. Sammenlign de forskellige aspekter af den genbrugsforretning før beslutningen om at handle der.

Understøttet Velgørenhed

Sparsommelighed butikker adskiller sig fra simpel brugte eller sending butikker i, at de giver støtte til en bestemt velgørenhed eller årsag (er). For eksempel Frelsens Hær sparsommelighed butikker støtter veteraner, lavindkomstfamilier og enkeltpersoner og ofre for katastrofer, blandt andre årsager. Spørg din lokale genbrugsforretning for at finde ud, hvad der forårsager overskuddet til at gå, og hvor meget af overskuddet går til denne særlige velgørenhed eller årsag. Disse svar kan være svaret på dit spørgsmål, "Skal jeg handle hos sparsommelighed butikker i mit område?" eller gå andre steder.

Varer Tilgængelige

Selvfølgelig, selvom du elsker velgørenhed sparsommelighed butik understøtter, hvis merchandise, du ønsker ikke i opgørelsen, kan du ikke handle der. Efter alt, du vil øve sparsommelige tips til at spare penge, ikke bruge dem på emner, som du ikke har brug for eller ønsker.

Nogle sparsommelighed butikker har specialiseret sig i børns elementer eller møbler, mens andre kan tilbyde håndlavede produkter fra hele verden. Besøg butikken eller ring for at finde ud af, præcis hvilken type merchandise de udfører, før du vælger denne særlige genbrugsforretning.

Priser og Returpolitik

Mens sparsommelighed butikker har ry for at være et fantastisk sted for bargain shopping, de ikke alle pris- ting på samme niveau. Visse butikker kan specialisere sig i højere ende forbrugerprodukter, ligesom designertøj, mens andre måske bære stort set alt af alle mærker. Det gør priserne varierer greatly.Tied i prisen er den tilbagesendelsespolitik i butikken. Vil de refundere din penge, eller bare give dig gemme kredit? Hvor mange dage har du at returnere en vare? Kendskab til tilbagesendelsespolitik er vigtigt, især hvis du forsøger at gøre nogle sparsommelige gave at give.

Kundeservice

Som enhver god shopping oplevelse, du vil have den ene på den lokale genbrugsforretning at være en behagelig. Besøg sparsommelighed butikker i dit område for at se, hvor nyttige og høflige medarbejderne er mod dig. Vær opmærksom på, om de hilse dig, hvis de tilbyder assistance, og hvis de er vidende om de produkter, der i deres butik. Det vil ikke tage lang tid, før du regne ud, hvilken butik i dit område har den bedste service.

Store Faciliteter

Vælg en genbrugsforretning, der tilbyder butik faciliteter, som du ville finde på noget andet butik i dit område. Omklædningsrum og offentlige toiletter er nødvendige, når at tilbringe dagen shopping. Læg mærke til, om produkterne er i de korrekte steder, uanset om butikken er organiseret pænt og hvis bygningen og parkeringspladsen er godt belyst Disse små faciliteter gør shopping lettere og sikrere for kunderne.Uanset om du forsøger at være en thrift shop romantisk eller gør genbrugsforretning udsmykning, så spørg dig selv: "Er sparsommelighed butikker i mit område besværet værd?" Du kan have til at bruge lidt tid på at undersøge de forskellige aspekter af butikkerne, men den tid vil være det værd, når du finder en genbrugsforretning, der opfylder alle dine behov, der er tæt på hjemmet eller arbejde.