Sparsommelig Living Rådgivning

Sparsommelig Living Rådgivning


Tawra Kellam er almindeligt kendt på internettet for hendes sparsommelige levende rådgivning og ekspertise. Hun skabte og opretholder den sparsommelige levende hjemmeside, www.LivingOnADime.com, har skrevet flere bøger, deltager i gruppens drøftelser om simple living og sparsommelige opslagstavler, og rådgiver folk dagligt hvordan man kan gøre klogere finansielle beslutninger, spare penge og få ud af gæld.

I over 20 år har Tawra Kellam levet den sparsommelige livsstil. Hun har tilbudt sin ekspertise til DrLaura.com, The Dollar båre, AOL Smart Money, MSN Money og Woman Dag online, og for nylig sad med LoveToKnow.com at dele sine tanker om sparsommelig levende og tilbyde rådgivning om, hvordan du kan reducere din gæld og spare flere penge.

Sparsommelig Living Advice Interview

Hvordan vil du definere sparsommelig levende?

For os er det at gøre mest med hvad du har, og med hvad du har råd. Vi var i stand til at betale $ 20000 i gæld og medicinske regninger i fem år på 22,000 dollars om året i gennemsnit indkomst sætte tæring efter næring. Det betyder ikke, at du ikke har noget nice eller leve som slobs. Et perfekt eksempel er, når jeg ønskede at dekorere vores datter nye værelse, men havde ikke mange penge. Vi var i stand til at gøre en meget flot prinsesse plads til hende for under $ 40 Brug det, vi havde og sparsommelighed butik finder. Her er linket der viser, hvordan jeg gjorde det.

Er det muligt at leve frugally i et materiale drevet samfund uden følelse som du er ved at blive berøvet?

Ja, jeg synes, det er nemmere nu end nogensinde! Folk ønsker nye ting hele tiden, så de slippe af med den "gamle". Min familie bærer navn mærke tøj som Gap, Lands End, og Eddie Bauer. Den eneste fangst er jeg betale omkring 5% -10% af hvad den oprindelige ejer betalt for det. Jeg er i stand til at have den "gode ting", bor på en "lav" indkomst, og stadig betale vores gæld.

Skal hele familien inddrages i budgetprocessen?

Ja, folk vil have deres børn til at lære om penge, men de ikke nogensinde give dem en chance for at beskæftige sig med det. Børn har brug for at have læring oplevelser som at give dem $ 5 til at bruge på behandler ligesom frugt snacks i butikken. De lærer at finde de bedste tilbud, når de enten er nødt til at bruge deres egne penge på det eller har en fastsat grænse.

Hvordan kan en familie, der aldrig har boet på et strengt budget finde en plan, de kan holde sig?

Det har virkelig ikke noget at gøre med budgettering. Det er let at sætte tal på papiret, men hvis du ikke ændrer din holdning og beslutte, at det ikke er værd at slås om penge, der arbejder to job, når du ikke ønsker alt for, eller hvis du er en mor, der er "med" til arbejde, så intet vil ændre sig. Du er nødt til at beslutte, at du ikke kommer til at leve på denne måde længere, og så vil det ændre sig. Det handler ikke om at budgettere det handler om din holdning til dit budget og penge. Et trick, der arbejdede for min mand var han begyndte at beregne hvor mange timer han skulle arbejde for at betale for noget. Han gjorde $ 9 en time på et tidspunkt. Var det det værd for ham at arbejde over 2 timer til at betale for en leveret pizza? Ingen måde! Vi gjorde $ 36000 sidste år. Er det det værd for ham at arbejde et helt år til at betale for et helt nyt SUV? Ingen måde! Begynd at beregne, hvor mange timer det tager at betale for noget, og som vil hjælpe med at ændre din holdning.

Har du nogen sparsommelige levende tips til folk, der ønsker at spare penge på det grundlæggende (dagligvarer, realkredit / husleje, forsyningsselskaber, etc.)?

Det vigtigste tip er at bare komme i gang! Folk bruger al deres tid på at tænke "Jeg har brug for at begynde at spare", men aldrig komme rundt til at gøre det. Hver dag eller hver uge finde mindst én ting at spare flere penge på. Hvis varmen er fastsat til 72, sænk den til 68. Hvis du bruger $ 600 på dagligvarer i denne måned, klippe den tilbage til 550 dollars. Hvis du bruger $ 200 om måneden på tøj, klippe den tilbage til $ 50 i denne måned.

Hvis nogen er budgettering i et forsøg på at spare op nok til at købe et hjem eller starte en virksomhed, men har en stor mængde af gamle ubetalt gæld, hvor skal de sætte hovedparten af ​​deres penge først-i en opsparingskonto eller mod den ubetalte gæld ?

Ubetalt gæld. Det er dumt at betale 21% i rente på dit kreditkort og tjene 4% på din opsparing. Det bare ikke giver mening! Du skal være helt gældfri herunder din bil, før du gør noget andet. En masse af par og familier tjene penge nok, at hvis de levede frugally kunne de ikke bare betale for en udbetaling til et hus, kan de betale for et hus med kontanter i 5-7 år. Du bør starte din virksomhed med en ren tavle. Hvis din virksomhed mislykkes så er du ikke kun vil have din virksomhed gæld vil du have din almindelige gæld, du startede med.

Har du nogen endelige tips, som du kan tilbyde til folk, der har brug for at finde en måde at leve på mindre?

Sparsommelig Living Rådgivning

Først, kan du gøre næsten alt for mindre. Tricket er at bare kigge efter en måde at gøre det. Hvis du køber tøj i stormagasinet, så køb de clearance poster i stedet. Hvis du køber nyt tøj på clearance, og derefter begynde shopping på genbrugsforretning og værftets salg. Tricket er at altid forsøge at finde en måde at betale mindre for ting.

For det andet, købe brugt så meget som muligt. Vi køber omkring 90% af vores produkter, der anvendes. Ved at gøre dette kunne vi leve af 36000 dollars sidste år og betale 6000 dollars i medicinske regninger og en bil.