Spansk: lære spansk Tips

Papir Ordbog vs. Online Oversætter

Online ordbøger og oversættere kan være nyttige på et ord for ord oversættelse basis. Men det er afgørende, at du rent faktisk ved, hvordan man bruger og læse en ordbog ordentligt, og dermed fastslå, om at få det rigtige ord for det, du kigger op. (Dette gælder for print ordbøger også.) Det største problem med online ordbøger og oversættere er, at folk tilslutte sætninger eller endda hele stykker og få en ordret oversættelse helt ud af kontekst. En favorit eksempel af mine er, når en elev engang forsøgt at oversætte sætningen "Jeg kan flyve." til spansk. Oversættelsen kom tilbage "yo lata Mosca." Hvilket betyder: det ord, jeg ordet til en blikdåse, og ordet for "flyve" insektet. "Jeg tin-kan lille insekt med vinger." Classic. Det er bydende nødvendigt, når du bruger enhver ordbog at tage til efterretning, hvad ordklasse, du søger op. N. betyder navneord. Adj. betyder adjektiv. V. betyder verbum. Adv. betyder biord. Osv Ellers ender du med nonsens. Så tag hvad nogen ordbog giver dig med et gran salt. Og også, aldrig glemme kontekst, brug og idiomatiske udtryk. Idiomatiske udtryk (ex: Det regner katte og hunde) sjældent oversætte direkte til et andet sprog. Nogle ordbøger har dog en "sætning bog", som kan være nyttige for at se op den slags udtryk.

Tilføj fagter til nyt ordforråd

Tilføjelse fagter til nye ordforråd ord, du er ved at lære er en fantastisk måde at sætte dem i din langtidshukommelse, især hvis du har tendens til at være en visuel eller kinæstetisk lærende. Pick en handling, der giver mening for dig, og som du gentager ordet, gør den ledsagende handling. Har du problemer med at tænke på en handling at bruge? En stor ressource er amerikansk tegnsprog tegn. Mange af disse er visuelle repræsentationer af ordet - perfekt til at tilføje et nyt spansk ord! Dette er en stor hjemmeside for at finde ASL tegn: http://commtechlab.msu.edu/sites/aslweb/browser.htm
Du skal blot finde det ord, du søger i den alfabetiske liste, og klik på det. Du får en skriftlig beskrivelse af hvordan du tilmelder ordet samt se et videoklip af en person, der viser tegnet. Blot tilføje din spanske ordforråd ord og du er indstillet!

Rædsel ... lære at tale

Hvorfor er at lære at tale så gruopvækkende? Fordi, det betyder at du er nødt til at forsøge at tale, når du ikke ved, hvad du siger. Med andre ord: til virkelig at lære et sprog, du har brug for at forsøge at tale og skrive på det pågældende sprog på daglig basis. Men til at begynde med, er du ikke kommer til at kende den grammatik eller ordforråd. Så for at få din mening igennem, er du nødt til at sætte dig selv ud på en lemmer og forsøge at udtrykke dig, selvom du kan lyde som en idiot. Du er vant til dit modersmål. Du er vant til altid at kunne komme med det rigtige ord for noget. Du er vant til at udtrykke en enkelt sætning i et spørgsmål om et par sekunder eller mindre. Det kan være meget skræmmende at gøre dig selv at tale på et sprog, du ikke er bekendt med, og det er nemt at være sig selv bevidst om det. Men det er en nødvendig del af læringsprocessen, og du vil ikke få bedre uden praksis. Den gode nyhed er, hvis du er i en klasse, alle andre er i samme båd, og selv instruktøren har været i din situation vej tilbage, når. Sandheden er, når det kommer til stykket, er det virkelig ikke så skræmmende, så længe du kan komme over dig selv og bare give det dit bedste skud.

Den bedste måde at lære spansk

Den bedste måde at lære noget sprog, ikke bare spansk, er fordybelse. Fuldstændig nedsænkning i sprog og kultur. Med andre ord, der bor i et land, der taler målsproget. Desværre er dette ikke en mulighed for alle. Men de resterende muligheder er mange og varierede.

Lær spansk - Hvad er pointen?

Hvis du undrer dig over, hvorfor du bør overveje at lære spansk, er der flere gode grunde til at gøre det. * Lær spansk vil hjælpe dig til at kommunikere med mere end 300 millioner mennesker over hele verden, der taler spansk. Mere end 35 mio af disse er i USA. * Lær spansk er nyttigt til at rejse i Spanien, Mexico og Latinamerika. * Lær spansk vil forlænge karrierevalg. Der er mange arbejdspladser, der beder specifikt til tosprogede mennesker. * Lær spansk vil tillade dig at få nye kulturelle oplevelser. * Lær spansk kan lette kommunikationen med spansktalende kolleger og medarbejdere, især i lande med en stor spansktalende befolkning. * At lære spansk eller et andet sprog forbedrer hukommelse færdigheder. * Lær spansk vil hjælpe dig med at forstå kulturer spansktalende lande. * Lær spansk vil hjælpe dig med at forstå engelsk bedre. At lære grammatik andet sprog kan bidrage til at forbedre engelsk grammatik færdigheder og viden.

Hjælp til spansk Lærere

En søgning på internettet for "gratis spansk lektion plan« vil hjælpe lærerne med at finde online ressourcer til at hjælpe deres elever med at lære spansk. Nogle af de gratis online spanske ressourcer omfatter: * EspañOlé.org har et afsnit for lærere. Ud over spanske lektionsplaner for både ældre og yngre studerende, webstedet har oplysninger om spansk historie, spansk litteratur, spansk-talende lande og madlavning. Disse ressourcer vil hjælpe eleverne, der lærer spansk. Der er også links til de spanske lærernes sites, faglige sammenslutninger og bogforlag. * BBC.co.uk har en spansk afdeling på sin hjemmeside. En del af dette websted indeholder spanske lektionsplaner for spanske lærere. Hver spansk lektion planen omfatter et andet emne, såsom hilsener, fritid, shopping og meget mere. Der er også downloades regneark til at hjælpe eleverne med at lære spansk på egen hånd. * Spanishprograms.com tilbyder gratis værktøjer, at lærerne kan bruge til at hjælpe deres elever med at lære spansk. Disse omfatter bøjninger regneark, verbum spil og et nyhedsbrev om spansk kultur. * Teach-nology.com har links til mere end 50 gratis online spanskundervisning som at lærere kan bruge til at støtte deres elever. Disse er blot et udvalg af de spanske lektionsplaner, der er tilgængelige gratis online.

Hvornår skal begynde at lære spansk

Uden tvivl den yngre man er jo nemmere er det at lære et fremmedsprog. I en sådan grad, at det anbefales at læse eller tale med dit barn på et andet sprog for at få han eller hun vant til lyden af ​​målsproget og andre sprog i almindelighed. Den nemmeste måde at blive tosproget (eller flersproget) er at blive så fra fødslen. , For dem af os, der ikke har tosprogede forældre, eller aldrig fik en chance for at lære et andet sprog tidligt, er Men der stadig håb. Det er rigtigt, at jo længere du venter jo mindre er risikoen for at nå indfødt udtale. Men med hårdt arbejde og beslutsomhed kan du stadig blive flydende i et andet sprog, og endda ikke helt lyde som en udlænding. Nogle mennesker, begavet med en øre for sprog, kan endda nå nær indfødt udtale, selv ved meget senere stadier i livet. Så mens du er bedre stillet den yngre du starter, du kan altid lære et sprog senere i livet, hvis du er villig til at sætte dit sind til det.

Gratis tilgang til læring spansk

Mange spanske sprogskoler tilbyder gratis spanskundervisning. Disse erfaringer er normalt prøver af et langt mere omfattende spanskkursus, som skal betales for. Nogle spanske sprogskoler tilbyder hele kurser, som dækker basale grammatik og ordforråd. For eksempel kan en gratis spansk lektion om disse kurser dækker: * Den spanske alfabet og tælle * Hilsner * Bestilling fødevarer og shopping * Fælles husholdningsartikler * Traveling (hotelophold, billeje, retninger og så på en gratis spansk lektion er en. god måde at begynde at lære spansk, før de går videre til en mere avanceret kursus.

Spansk For The Young Learner

Der er modstridende forskning om den optimale alder for at lære spansk og andre sprog. Nogle undersøgelser tyder på, at børn kan tilegne sig et andet sprog, der let op til en alder af 10. Andre forsknings- afkræfter opfattelse. Børn, der lever i familie med to forskellige sproggrupper lærer ofte at tale begge sprog flydende. Men det betyder ikke, at de har opnået de nødvendige kommunikationsevner på dette sprog. Learning konversation spansk, for eksempel, betyder ikke, at barnet vil være flydende i formel eller skriftlig spansk. Nogle undersøgelser tyder på, at børn har sværere ved at tilegne sig et andet sprog efter det fyldte fem. Nyere forskning tyder lære et fremmedsprog, mens unge hjælper hjernen til at udvikle sig. Dette er en stor fordel for børn, der er ved at lære spansk.

At lære spansk med EspañOlé

Lær spansk på din egen kan være en udfordring, men der er masser af online ressourcer til at gøre opgaven lettere. EspañOlé.org er en online spansk ressource for studerende og lærere i spansk. Sitet indeholder: * spanske sange * litterære ressourcer * ordbøger * spanske chats * og links til andre ressourcer. Mange af de ressourcer er til rådighed gratis. Både webstedets grundlægger og pladsen har vundet priser for at hjælpe med at lære spansk

Solo Spanish

Der er flere muligheder for at lære spansk på din egen. Først overveje at tage spansk sprogundervisning med en privat tutor. Dette betyder, at de erfaringer vil dække materiale studerende ønsker at lære. De spanske lektioner vil også finde sted i et tempo, der passer til elevernes behov. Private spanskundervisning betyder, at de studerende får individuel opmærksomhed, der vil hjælpe dem med at lære spansk hurtigt. Nogle private vejledere giver også lektioner via internettet. En anden mulighed er at drage fordel af de gratis lektioner til rådighed online for at hjælpe dem, der er interesseret i at lære spansk. Nogle spanske sprogskoler giver en gratis spansk lektion som en prøve på, hvad der er til rådighed på deres kursus. Der er også hjemmesider, der giver gratis online spansk kurser, der dækker rejser, business, medicin og meget mere. En søgning på internettet for 'gratis spansk lektion' vil give hundredvis af links til ressourcer til at hjælpe dig med at lære spansk på din egen.

Spansk for turisme

Der er flere sprogskoler i Spanien, der tilbyder spanskundervisning for dem i eller ind i turismeerhvervet. Disse finder sted forskellige steder i Spanien, Mexico og Latinamerika. De kan findes ved at gøre en søgning på internettet for "turisme spansk", "turisme spanskundervisning« eller »turisme spansk kurser«. De spanske lektioner om turisme spansk kurser dækker normalt områder som de spanske turist handel, markedsføring, logistik, indkvartering og rejsebureauer. Disse spanskundervisning forbedre den faglige udvikling af turisme arbejdstagere. En anden mulighed er at overveje at bruge de gratis spanskundervisning online for at lære spansk ordforråd relateret til rejse og ophold.

Centrale sætninger for Learning Spanish

Hvis du vil tage en fordybelse klasse, eller hvis du kommer til at rejse i et spansk talende land, eller hvis du bare tager en klasse, hvor instruktøren insisterer på dig ved hjælp af spansk så ofte som muligt, du skal vide et par centrale sætninger for at få dig sammen uden at skulle ty til engelsk. »¿Cómo se dice ...?" betyder 'How do you say ...? "og kan bruges før et ord på engelsk, som du gerne vil vide, hvordan man siger på spansk. For eksempel: "¿Como se terninger 'bil'" ville betyde, "How do you say 'bil'?" Svaret ville være mening Hvis du vil have "Se terninger 'coche«. «» Du siger coche'. " at vide, hvad noget i spansk betyder på engelsk du siger betyder "Hvad er meningen med ...?" For eksempel "¿Qué significa ...?": "? ¿Qué significa Arbusto" betyder "Hvad er betydningen af" Arbusto '? " Svaret for hvilket ville være "Arbusto significa 'bush'" som betyder "" Arbusto forstås bush ". (Bemærk at hvis du stiller dette spørgsmål til en indfødt de kan bare give dig en definition for" Arbusto «på spansk, da du har lige spurgte, hvad betydningen af ​​ordet er, og har ikke angivet, at du vil have betydning på engelsk Hvis du vil have betydning på engelsk bare tag på "... en ingles" til slutningen af ​​dit spørgsmål For eksempel:.. " ¿Qué significa Arbusto en ingles? ")

Lær spansk: gavne din karriere, og dit liv generelt.

At lære et andet (eller tredje eller fjerde) sprog er en afgørende færdighed i dagens stadig mere globaliseret økonomi. Mange arbejdspladser i alle felter nu kræver, eller i det mindste aktivt søger, tosprogede kandidater til ledige stillinger. For ikke at nævne den ekstra fordel at føle sig mere trygge, når de rejser, lære mere om andre kulturer, og at være mere forbundet med resten af ​​verden. Desuden kan lære et andet sprog være et tilfredsstillende bestræbelse i sig selv, opbygge tillid, og kommunikationsevner, og have det godt med din bedrift. Og hvorfor spansk i særdeleshed? Tja, en stadig større del af USA er spansktalende. For ikke at nævne nogle af vores nærmeste naboer er spansktalende og en stor del af jordens samlede folkerige taler spansk. Og sidst, men langt fra mindst, er det absolut nyttigt for at forføre medlemmer af det modsatte køn (eller samme køn, hvis det er, hvad du går efter).

Tale spansk som en indfødt

Der er flere fordele ved at lære spansk i et spansktalende land. Disse omfatter: * Lær spansk fra modersmål. Dette vil forbedre din udtale og accent. * At få up-to-date slang, så du kan tale spansk som en indfødt. * Lære om spansk kultur indefra. * At få mange muligheder for at øve det spanske du har lært. * Fortsat at lære spansk uden for klasseværelset fra spansktalende venner og bekendte. Mens nogle af disse mål kan nås ved at lære spansk derhjemme, lære spansk ved nedsænkning i en spansk-talende land vil fremskynde processen med at lære og bruge sproget.

Hvordan man vælger et spansk Tutor

Der er tre spørgsmål at stille, når du vælger en tutor til at hjælpe med at lære spansk. * Hvor længe har tutor været at give spanskundervisning? En ny vejleder kan være up-to-date på det spanske sprog (herunder slang). En ældre tutor vil have gavn af erfaringer. * Har tutor nogen undervisningsmæssige kvalifikationer? Ikke alle spanske taler er en god lærer. Overveje at få spanskundervisning fra en kvalificeret vejleder. * Er vejleder en indfødt spansk? Selvom dette ikke er afgørende, vil få spanskundervisning fra en indfødt forbedre dig accent og ordforråd. Stille disse spørgsmål vil hjælpe dig med at finde ud af, om en bestemt vejleder er den rette person til at give dig spanskundervisning. Når du har fundet ud af omkostningerne til spanskundervisning og når tutor er tilgængelig, vil du være godt på vej til at få hjælp til at lære spansk.

Spansk for seniorer

Ingen er for gammel til at lære et sprog. Det kan ikke være så nemt som da du var 5-, 10- eller 15-år gammel, men uanset hvilken alder du er nu, kan du lære spansk. Der er mange spanske sprogskoler, der tilbyder særlige kurser i spansk for seniorer. Disse kurser kan findes via en søgning på internettet for 'spansk for seniorer ". Nogle af disse er nedsænkning kurser i spansk-talende lande. En anden måde at få spansk sprogundervisning er at prøve en software baseret nedsænkning kursus såsom Rosetta Stone. Denne type kursus gør det nemt at lære spansk i dit eget tempo. Andre muligheder for at lære spansk inkluderer privat spansk vejledning eller gratis online spanskundervisning. Disse ressourcer vil hjælpe folk i alle aldre, der lærer spansk.