Spansk: Konversation spanske Tips

Nyttige Practice Tips

Ok. Så den bedste måde at lære et sprog er at øve så meget som muligt. Det er klart, nedsænkning er den bedste måde at øve et sprog, men selv hvis du ikke har råd til at gå til et spansk talende land, kan du få nogle mini nedsænkning lige her i staterne. Sådan gør du:

1. Få en â € ~intercambio «(udveksling partner) lige her i USA. Enten gennem en du kender, eller online, kan du finde en partner til at tale med (eller skriv med) på spansk. Dette er fremragende praksis. Der er programmer over hele landet for frivillige udveksling (tjek din lokale universitet eller til deres programmer) når taler spansk som modersmål, der ønsker at praktisere deres engelsk er villige til at opdele tid mellem dig øve dit spanske med dem og dem øve deres engelsk med dig .

2. Dato en indfødt spansk højttaler. Uanset om du bor i udlandet eller i USA den bedste måde at øve spansk er til dato nogen, der er en indfødt. Dette er ikke et forslag til dato nogen, bare fordi de er en indfødt. Jeg kan ikke antage at komme med forslag til dit kærlighedsliv. Imidlertid er det meget nyttigt for så vidt som praktiserende sproget går. Selv efter at have boet i Spanien i et år, ville min spanske ikke have nået ægte indfødt fluency havde jeg ikke komme tilbage med en spansk kæreste. Faktisk min spanske fortsatte med at forbedre hele tiden vi var sammen, selv når jeg var tilbage i staterne.

3. Tal med nogen taler spansk som modersmål, du kommer på tværs af på arbejde, på din skole, på dine børns skole, i Bilka, osv De fleste mennesker er glade for at hjælpe dig praksis, selv være på vagt over for fornærmende mennesker ved at forsøge at tale til dem på spansk, selv når de insisterer på, at du taler på engelsk, og at deres engelsk er bedre end din spanske. Så længe du gør det klart, at du vil øve dit spanske, og forbedre, bør folk være venlige over det. Men der er ikke engelsk som modersmål, der vil tage lovovertrædelse, hvis du insisterer på at tage dem på spansk, når deres engelsk er perfekt god og din spanske er ikke.

4. Tal med dig selv og tænke på dig selv i spansk. Ok, jeg ved, du måske føler sjovt at tale til dig selv på et sprog, der ikke er din egen, men det hjælper, og det kan være mindre pinligt end at forsøge at tale med en anden, og at få forfjamsket med dine fejl. Når du taler til dig selv, du er den eneste, der hører dig, og du kan selv klare alt, hvad du vil, uden at gøre dig selv føler sig dårligt. Må ikke ønsker at gøre det højt? Så bare tænke på dig selv i spansk, det er fantastisk praksis også, og så ingen andre spørger hvorfor du mumler for dig selv i spansk. Ideelt når du er virkelig nedsænket i et sprog, du bør automatisk tænker på dette sprog. I mellemtiden gør dig selv tænke på spansk, så du kan øve, når og hvor du vil.

Avanceret spansk læring

En mellemliggende eller avanceret konversation spanskkursus vil sigte mod at give de studerende en grundig grundstødning i spansk grammatik og fælles slang. Hvis almindelige verber ikke er blevet dækket på grundlæggende niveau, kan en mellemliggende konversation kursus dække: * "ser" og "estar" (som både betyder 'at være ", men bruges i forskellige sammenhænge *" tener "(for at have eller til at holde) * "hacer" (at gøre eller gøre) * 'ir «(at gå). En mellemliggende eller avanceret konversation spanskkursus kan dække tidligere og fremtidige tider. En sådan kursus vil også koncentrere sig om læsning og skrivning spansk, samt som konversation spansk.

Kom i gang med samtale spansk

Der er mange gode grunde til at tage samtale spanskundervisning. At lære spansk er ideel, hvis du tænker på at rejse til Spanien, Sydamerika, Latinamerika, De Kanariske Øer eller en anden spansktalende region. Konversation spanskundervisning kan hjælpe rejsende til at føle sig trygge ved at arrangere hotelværelser og billeje, beder retninger og bestille mad. For dem, der overvejer at flytte til et spansktalende land, kan samtale spanskundervisning være et godt første skridt. Konversation spanskundervisning er også nyttige for mennesker, der mødes spansktalende i deres arbejde. Mennesker, der arbejder regelmæssigt med spansktalende mennesker kan dog overveje et avanceret spansk sprogkursus så godt.

Find en samtale partner

Der er mange spanske højtalere bor over hele USA. Find ud af, hvor de kan tilbyde engelsk som andetsprog klasser i dit community og frivilligt til at hjælpe eller sat en annonce, du er interesseret i at øve spansk. Mødes med din nye partner og tale for en halv time på engelsk og en halv time på spansk. Picking et par emner før mødet vil hjælpe det gå glat. Har du lyst til at diskutere livretter, film eller måske jeres familier? Du vil både fordel af den erfaring og du vil kunne lave en ny ven i processen.

Konversation spansk Ressourcer

De ressourcer, du har brug for, afhænger af typen af ​​konversation spanskkursus du følger. Alle undervises kurser er tilbøjelige til at have et af følgende for at hjælpe dig med at lære konversation spansk: * lærebøger (disse kan omfatte separate grammatikker og projektmapper, afhængigt af niveauet af kurset) * lydbånd, cd'er eller radio for at forbedre lytte og spansk forståelse * bånd eller dvd'er video spansk uddannelse kan udvides ved at læse spansksprogede aviser og blade. En god ordbog er vigtigt at støtte en konversation spansk kursus. Dette gør det muligt eleverne til at finde ord for elementer, der ikke er omfattet af den almindelige kursets indhold. Endelig kan samtale spansk kurser forbedres ved hjælp af væld af gratis information, der er tilgængelig online. Dette omfatter udtale guider, ordlister, grammatiske tips og meget mere.

Hjælp mig tale spansk

Spanske rejseguider inkluderer ofte en udtale guide, som henvender sig til ikke-spanske højttalere. Dette vil hjælpe med konversation spansk. Det er en god mulighed for dem, der er nye til at tale spansk. De fleste spansk eller spansk-engelsk ordbøger har en udtale guide. Dette bruger normalt fonetisk stavemåde, som til tider kan være svært at forstå. Denne mulighed er lettere for dem, der allerede ved, hvordan man klar fonetiske symboler. Der er også en tredje mulighed, som vil hjælpe både nye og avancerede studerende på konversation spansk. Løsningen er at bruge lydbånd, cd'er og dvd'er til at lære spansk udtale af modersmål. Det er også muligt at lytte til konversation spansk online via MP3-filer på websteder, der tilbyder gratis spanskundervisning.

Kom Nedsænket i spansk samtale

En fordybelse kursus afgjort hjælper folk til at lære konversation spansk. En fordybelse kursus vil også hjælpe folk lære om spansk historie, kunst, musik, dans og mad. En fordybelse kursus vil lære konversation spansk, som det tales af indfødte. Det omfatter den slang. En nedsænkning kursus er en god måde at gå videre end konversation spansk, så folk kan tale spansk som en indfødt. Dette vil bidrage til at udvide kulturelle horisont. Studerende vil føle en reel følelse af realisering efter endt en fordybelse kursus i konversation spansk.

Tid til at teste Conversational Spanish

Test din viden om konversation spansk er nemt. I et klasseværelse indstilling, vil vejleder sat tests for at vurdere dine fremskridt i at tale spansk. Mange af de gratis online spansk kurser har quizzer for at teste grammatik, ordforråd og samtale. Overveje at leje en spansk film at se, hvor meget af den samtale, du forstår. Dette vil give en god selvtest. Den ultimative test er at tale spansk med modersmål. Hvis du kan forstå, hvad de siger, og blive forstået, så kan du være sikker på, at din evne til at tale konversation spansk skrider pænt.

Grundlæggende spansk læring

Indholdet af en basisk konversation spansk naturligvis kan variere. Nogle kurser fokuserer på at give nye spansktalende nyttige sætninger vedrørende hjem og familie, liv, at komme rundt, shopping og så videre. Andre samtale spansk kurser koncentrere sig om at øge kendskabet til grammatik og ordforråd. Sådanne kurser kan nævnes: * Den spanske alfabet (som har et par flere tegn end det engelske alfabet) * dage i ugen og måneder af året * tælle og tal * fortæller den tid * farver * dagligdags hilsner (god morgen, god eftermiddag , god aften, farvel) Mens hver samtale spanskkursus vil være lidt anderledes, er de områder, der er anført almindeligt anvendt til at bygge flydende når lære spansk.

Lad os få samtale - Gratis!

Der er hundredvis af websteder, der tilbyder gratis lektioner for at hjælpe folk med at forbedre deres konversation spansk. Nogle af disse lektioner er teasere for et mere avanceret program, mens andre er frit tilgængelige. Der findes flere typer af samtale spanskundervisning rådighed. * Der er tekstbaserede lektioner, som består af et online regneark. Dette kan illustreres til at hjælpe med forståelsen. * Der kan være online præsentationer, der bruger Flash eller anden præsentation teknologi. * Der kan være videopræsentationer viser konversation spansk i forskellige situationer. De fleste af de websteder, der tilbyder gratis samtale spanskundervisning indeholde links til andre ressourcer til at hjælpe dem, der er ved at lære spansk. Det er værd at gennemse disse links, da de kan føre til andre gratis ressourcer.

Tag spansk samtale ud af klasseværelset

Du behøver ikke at indtaste et klasseværelse for at lære konversation spansk. I stedet overveje at tage et af de kurser, der er tilgængelig på internettet. Nogle kurser bruger den nyeste Internet teknologi, såsom Flash-video præsentationer, MP3 lydfiler og interaktive whiteboards, at støtte undervisning og læring. Nogle konversation spansk kurser bruge lyd konferencer og andre videokonferencer, så elever og lærere kan kommunikere mens efter lektionen. Nogle af disse online kurser bliver undervist af modersmål spansk. Kurserne dækker samme type indhold som klasseværelse-baseret indhold og understøttes af bøger, lyd- og videomateriale.

Conversational spansk For rejsende

Hvis du rejser til et spansktalende land, men kender ikke et eneste ord af spansk, skal du måske en konversation spanskkursus for rejsende. Disse er typisk lynkurser, der varer kun kort tid. Konversation spansk kurser for rejsende hjælpe dem med at lære nok spansk til: * finde rundt * spørge om vej * bestille overnatning * læse en grundlæggende menu * bestille mad og drikkevarer * leje en bil * organisere rejse (med bus eller tog, for eksempel) * være høflig til de mennesker, de møder (hilsener) et lynkursus i konversation spansk giver rejsende de værktøjer, de har brug for at være sikker, når du besøger et spansktalende land.