Spansk: Homeschool spanske Tips

Forberedelse at homeschool På spansk

For at forberede sig på at undervise på en homeschool spansk pensum, forældre bør: * Find ud af hvad deres barns interesser er, så du kan bygge den spanske pensum omkring disse interesser * Find ud af, om deres barn foretrækker praktiske aktiviteter eller book læring * Find ud af, om deres barn klarer bedre med strukturerede eller ustrukturerede lektioner * Find ud af, hvilke ressourcer deres lokale bibliotek skal understøtte spansk undervisning * Find ud af, hvad kurser finder sted i deres by for at støtte homeschool spanske pensum

Hjemmeundervisning Fordele For Studerende

Efter et hjem skole spansk pensum har flere fordele for dit barn. Et hjem skole spansk pensum, ligesom andre hjem skolefag: * Gør børn, der er ansvarlige for deres egen læring * Øger kreativitet * Øger børns nysgerrighed * Gør lære spansk spændende * Giver personlig opmærksomhed, som kan mangle i et klasseværelse * Giver børn til at lære spansk på deres eget tempo * Giver forældre til at vende hver aktivitet i en læringsaktivitet. Børn, der følger et hjem skole spansk pensum vil lære færdigheder, som vil hjælpe dem, når de begynder at arbejde.

Test Homeschool Spanish

Testning for en homeschool spansk pensum afhænger af det område, hvor undervisningen finder sted. Nogle lande og nogle amerikanske stater foreskriver hvilke prøver skal tages på hvilket tidspunkt. Nogle standardiserede tests kan gives i hjemmet. I områder, der er mindre foreskrivende, er der ikke behov for en formel vurdering. Men som en del af den homeschool spanske pensum, vil forældre vurdere deres børns arbejde og fremskridt.

Lokalisering et hjem skole spansk Curriculum

Flere muligheder for en homeschool spansk pensum er tilgængelige på internettet. Disse omfatter omfattende ressource pakker med undervisningsmateriale, som omfatter: * sprogundervisning spansk * spanske sange og historier * spansk kultur Men forældre kan også søge på internettet til gratis materiale til at hjælpe deres børn med at lære spansk. Der er hjemmesider, der tilbyder gratis spanskundervisning. Der er også sprogskoler, hvor eleverne kan følge en fordybelse kursus for at støtte deres hjem skole spansk pensum. Christian-parenting-source.com indeholder links til flere ressourcer spanske pensum.

Hjemmeundervisning Fordele til forældre

Hjælpe dine børn til at følge et hjem skole spansk pensum har flere fordele for forældre. Forældre, der bruger et hjem skole spansk pensum kan: * Kontrol når børn lærer spansk og hvad de lærer * Give børn personlig opmærksomhed, mens de lærer spansk * tilbringe kvalitetstid sammen med deres børn for at støtte hjem skole spansk pensum * Lær spansk selv * Brug en bred vifte af ressourcer og erfaringer til at hjælpe deres børn med at lære spansk.

Kom Kvalificeret at homeschool På spansk

Forældre behøver ikke at være eksperter i det spanske sprog til at følge en homeschool spansk læseplan med deres barn. For at hjælpe børn med at lære spansk, er det vigtigere for Hjemmeundervisning forældre at vide, hvad de ikke ved og være villig til at lære og at være i stand til at følge instruktionerne i forældrenes guider. Nogle stater kræver, at forældre har en studentereksamen. Et par beder om, at forældre har en universitetsuddannelse. Men ingen stykke papir er lige så vigtig som forældrenes engagement og entusiasme.

Betaler prisen for Læring spansk At Home

Omkostningerne ved en homeschool spansk pensum vil afhænge af den spanske læseplan, du vælger. En færdiglavet homeschool spanske pensum kan koste flere hundrede dollars eller mere. Dog kan forældrene også vælge at oprette en homeschool spansk pensum fra frit tilgængelige materialer. Disse omfatter materiale til rådighed i Fællesskabet eller på biblioteker. Mange biblioteker har bøger, cd'er, dvd'er og andre ressourcer til at hjælpe homeschool studerende lærer spansk og andre sprog. Ved hjælp af nogle af disse midler kan reducere omkostningerne ved en homeschool spansk pensum til en overkommelig plan.

Støtte spansk læring

Der er mange måder at støtte dit barn, som følger en homeschool spansk pensum. Nogle muligheder til at overveje at hjælpe dit barn lære spansk omfatter: * Ser film på spansk * spise ud på et sted, hvor de tjener taler spansk * Besøg på et spansk-talende region som Mexico eller Sydamerika * Oprette et udvekslingsprogram med en homeschooler i et spansktalende land * At finde en indfødt af spansk at tale med disse forslag vil støtte ethvert hjem skole spansk pensum. De vil også hjælpe dit barn have det sjovt mens du lærer spansk.

Hvordan man vælger et hjem skole spansk Curriculum

Vælge et hjem skole spansk pensum er det samme som at vælge en læseplan for ethvert hjem skolefag. Forældre er nødt til at vide, hvordan deres børn lærer. Spørgsmål at stille omfatter: * Har dit barn foretrækker praktiske aktiviteter? * Har dit barn nyder at læse? * Har dit barn ligesom spontanitet og fleksibilitet? * Har dit barn foretrækker at have et sæt tidsplan? Svarene på disse spørgsmål vil hjælpe forældre afgøre, hvilken type hjem skole spansk pensum til at vælge. Et barn, der foretrækker praktiske aktiviteter kan nyde en spansk læseplan, der byder på muligheder for at øve spansk i hverdagssituationer. Et barn, der nyder læsning foretrækker måske at lære spansk fra bøger, før du begynder at gøre noget praktisk.

Taler spansk For Hjemmeundervisning

Selv taler flydende spansk vil hjælpe forældre med en homeschool spansk pensum, det er ikke afgørende. Der er mange ressourcer til at hjælpe forældre hjælpe deres børn til at lære spansk. Nogle tips til at hjælpe forældre lære spansk derhjemme omfatter: * Brug bøger med udtale guider * Lyt til lydbånd for at få den spanske accent højre * Se en film, du kender rigtig godt, men brug den spanske lydspor * Gå til aktiviteter på lokalt spansk talende organisation * Hold et skridt foran dine børns forældre, der følger disse trin vil være i stand til at hjælpe deres børn med at lære spansk. Forældre kan også overveje at supplere den homeschool spanske læseplan med eksterne kurser og arrangementer for at styrke det lærte hjemme.