Space-Astronomi: Takahashi Telescope Tips

Premier Takahashi teleskoper

Takahashi er featured teleskop model er FTC-250. Det er en refraktor teleskop af fantastiske kvalitet, der er egnet til brug i professionel astronomi forskning og observatorier. Teleskopet er meget stor, med en diameter på 250 mm og en længde på 2500 mm. Det er i stand forstørrelsesglas objekter til 1276 magt, der giver mulighed for unprecidented visning af himmellegemer. Teleskopet er tydeligt beregnet til brug af uddannelsesinstitutioner og Reasearch organer, som den er prissat til tæt på 250 tusind dollars.

Takahashi Optics

Takahashi begyndte som en high-grade sandstøbning selskab, og derefter begyndte at producere høj kvalitet optik i midten af ​​1960'erne. Selskabet nu har specialiseret sig i at gøre høj kvalitet optik, der primært anvendes i teleskoper. Imidlertid Takahashi nu er begyndt at anvende sine optik i andre produkter. I øjeblikket er virksomheden producerer en model af høje ende kikkerter. De kikkert faktisk anvendes til astronomi brug, og de kommer med en mount-klar grænseflade.

Takahashi teleskoper til professionelle

Alle Takahashi har teleskoper er designet til professionall brug. Deres omkostninger alene (den billigste Takahashi teleskopet koster mindst $ 4000) priser dem ud af området af den normale forbruger. Selskabets dyreste teleskoper er høj kvalitet refraktorer, men Takahashi også producerer reflekterende teleskoper samt newtonsk-Cassegrain reflektorer. Takahashi gør også en linje af teleskoper, der er specielt designet til høj kvalitet astrofotografering - disse teleskoper væsentlige fungere som utroligt høje powered kameraer. Deres pro-grade teleskoper varierer i størrelse fra refractors mindre end 1 meter i længden til teleskoper over 2 meter lang.

Takahashi teleskoper

Takahashi Seisakusho i Tokyo, Japan har produceret fluorit apokromatiske linsekikkerter da de introducerede den 90mm f / 10 FC-90 i 1979. Denne revolutionerede amatør astronomi som verdens første fluorite apokromatiske teleskop i løbende produktion. Siden dengang Takahashi ikke kun har produceret fluorit apochromats op til 250mm, men også beslag og en bred vifte af state-of-the-art teleskoper såsom fire-element FSQ-106 og hyperbolske Astrographs, newtonsk-Cassegrains og Dall-Kirkham Cassegrains. Virksomheden er kendt for at producere optik, der viser perfekt farve himmellegemer, hvilket gør dem ideelle til profesisonal visning og astrofotografering.

Indkøb Takahashi teleskoper

Takahashi teleskoper kan købes enten online eller gennem fysiske forhandlere. Hvis du søger for at købe en Takahashi teleskop, så virksomheden udstationerer en liste med alle sine registrerede forhandlere på sin hjemmeside på http://www.takahashiamerica.com/catalog/dealer_list.php?osCsid=2a648f4e2d6991b135443dddb55966b1. Husk, medmindre du køber gennem selskabet eller en autoriseret forhandler, så vil din reparation garanti vil ikke være gyldige i USA. I USA er det muligt at købe Takahashi produkter direkte gennem virksomheden fra deres hjemmeside på www.takahashiamerica.com. Hjemmesiden lister hele linjen af ​​Takahashi teleskop produkter. Yderligere online salg af Takahashi teleskoper tilbydes gennem sådanne storstilede steder som telescopes.com, hvilket er en licenseret forhandler af Takahashi produkter.

Takahashi teleskoper til Hobbyfolk

Takahashi gør ikke teleskoper, der er gearet til hobbyfolk. Virksomheden har specialiseret sig i optik, der ikke forvrider farve - producerende teleskoper, der giver billeder af himmellegemer incredilby høj kvalitet. Få Takahashi teleskoper er prissat til mindre end $ 5000, og nogle detail for over en million dollar - hvilket gør dem alt for dyre for den afslappede astronom. De teleskoper har optik, kabinetter og holdere af utrolige kvalitet. Takahashi teleskop produkter er bedst anvendes af professionelle forskere, alvorlige astronomi entusiaster og professionelle astrofotografer.

Prisfastsættelse for Takahashi teleskoper

På grund af deres utrolige håndværk, Takahashi lægger sine teleskoper, de priser, som de er en detail er ganske hight. Priserne på Takahashi teleskoper spænder fra omkring $ 4000 til $ 250000 for en enkelt teleskop. I gennemsnit retails en Takahashi teleskop for omkring $ 10000 USA. Mange af refraktor teleskop modeller er prissat til mindre end $ 10000, mens de mere komplekse teleskoper køre til højere priser. Takahashi astrographs - teleskoper specielt designet til astrofotografi - detailhandel på mellem $ 5000 adn 30000 dollars. Ligegyldigt hvilken pris, du betaler, hver Takahashi teleskopet er en utrolig instrument, velegnet til højkvalitets astronomi og forskning.