Space-Astronomi: Kosmologi Tips

Det bedste fra begge verdener?

Der har altid været konflikt mellem den jødisk-kristne syn på en ultimativ begyndelse eller skabelsen af ​​liv og den hinduistiske-buddhistiske tro, at universet ikke havde nogen begyndelse og vil ikke have nogen ende. Nu kvantekosmologi foreslår et kompromis på disse overbevisninger. I begyndelsen var der intet. Men selv "ingenting" var ustabil og begyndte at henfalde til milliarder af bittesmå, kogende bobler, der hver blev et univers.

Edgar Allan Poe?

Mærkeligt nok, den person, der først drøftede det nittende århundrede visning af en statisk eller uforanderligt univers, var ikke Einstein eller Edwin Hubble, men Edgar Allan Poe. Hans digt, Eureka, omhandler ideen om et univers, som hele tiden udvider sig og trækker sig selv.

Fader Cosmology

Når folk taler om Hubble Telescope, og astronomi eleverne prøve at beskrive Hubble konstanten, er de virkelig give hyldest til manden, der opdagede, at universet udvider sig, Edwin Hubble. Hvem ville have vidst, at denne mand, som dykkede i alt fra astronomi til lov til coaching til tjeneste i hæren, ville en dag blive udråbt som grundlæggeren af ​​det moderne kosmologi?

Konstant Drøftet

Den kosmologiske konstant er en hypotetisk frastødende pres, der blev brugt af Einstein for at holde universet fra at blive trukket sammen af ​​tyngdekraften. Det bruges nu i en ny teori for at muliggøre en accelererende univers.

Bobler af Nothing

En teori kaldet quantam kosmologi bliver stadig mere populære med forskere. I denne teori, universet begyndte som Ingenting. Der var ingen plads eller tid. Men intet var ustabil og begyndte at henfald, danner milliarder af små bobler, som derefter blev universer. Så vi er omgivet af millioner af parallelle universer.