Søvnproblemer: Søvnløshed Tips

Om kronisk søvnløshed og behandle det

Mere end én ud af 10 amerikanske voksne oplever kronisk søvnløshed, defineret som dårlig søvn hver nat eller de fleste nætter i mere end seks måneder. Kronisk søvnløshed påvirker ens søvn så længe, ​​at vågne timer bliver tåget med træthed og opgaver som kørsel og arbejder bliver hård. Syge rapport deprimeret og zapped af al energi.

Forskere har fundet ud af dette om søvnløshed behandling af kronisk søvnløshed:

- Kognitiv / adfærdsterapi: Dette er en psykologi-baserede behandling, der uddanner folk til at reducere angst og tage andre søvn-fremmende foranstaltninger. Insomniacs bør tjekke med bord-certificeret søvn specialister og psykologer.

- Nogle recept søvn piller arbejde uden mange af de side-effekt bekymringer, men som med enhver medicin, bør du konsultere din læge først. Tal med din læge om bivirkninger til dette stof.

De psykologiske faktorer, der kan bringe på søvnløshed

Hvem er mere tilbøjelige til at få søvnløshed? Du? Din bedste ven? Din bror eller søster? Nogle gange ens mentale tilstand kan betyde, at de er mere tilbøjelige til at have søvnløshed.

Der er to mentale indikatorer, der kan fungere som flag for at vise du er en kandidat til søvnløshed - udsættelse for stress og øget mental og fysisk aktivitet før sengetid, ifølge den amerikanske Insomnia Association:

- Vedvarende stress: Problemer i parforholdet, et kronisk syge barn eller en ulønsomt karriere kan bidrage til at sove problemer. Hvis du lider af disse typer af påvirkninger, bør du søge rådgivning.

- Learned søvnløshed: Du kan prøve sværere at sove om natten, men desværre målrettet indsats kan gøre dig mere vågen, modregne en ny runde af bekymrede tanker, og forårsage mere søvn tab. Nogle personer med lært søvnløshed har problemer med at sove i deres egne senge endnu kan falde i søvn hurtigt, når de ikke har til hensigt at - mens du læser avisen, sove væk fra hjemmet, eller se tv. Blot et par nætter med dårlig søvn i løbet af en måned, kan være nok til at producere en cyklus af dårlig søvn og øge din bekymre sig om det.

Graviditet Søvnløshed

Omkring 78 procent af gravide kvinder oplever søvnløshed under graviditet. Det er ikke skadeligt for barnet, men kan være meget frustrerende at mor-til-være. Ifølge den amerikanske Graviditet Association, følgende bidrage til søvnløshed under graviditet:

- Ubehag på grund af den øgede størrelse af maven
- rygsmerter
- Halsbrand
- Hyppig vandladning i løbet af natten
- Angst
- Foregribelse af ankomsten af ​​baby
- Hyppige og livagtige drømme
- Hormonelle ændringer

Her er nogle tips til, hvordan du håndtere søvnløshed under graviditet:

- Prøv nye sovestillinger
- Forbered dig på sengetid ved at tage et varmt bad eller modtager en dejlig massage
- Sørg for, at temperaturen er behagelig og spille afslappende musik inden sengetid
- Prøv afspændingsteknikker såsom dem, du har lært i din fødsel klasse
- Hvis du stadig ikke kan falde i søvn, bør du få op; du måske læse en bog, se tv, spise en lille snack eller fastsætte nogle varm mælk
- Træning i løbet af dagen
- Hvis du har mulighed for, lur i løbet af dagen

Akupunktur mod søvnløshed

Nogle eksperter siger, naturmedicin såsom akupunktur kan være en god måde at behandle søvnforstyrrelser såsom søvnløshed. Ifølge eksperterne, akupunktur - en procedure tilpasset fra kinesiske medicinske praksis, hvor bestemte områder af kroppen er gennemboret med fine nåle i terapeutisk øjemed eller til at lindre smerter eller producere regional anæstesi - har færre bivirkninger end receptpligtig medicin, er længerevarende end medicinsk nødhjælp og er billigere end søvnløshed medicin. Spørg din læge, hvis akupunktur kan være rigtige for dig.

Ekstra tip:
Hvis du har svært ved at falde i søvn på grund af søvnløshed, er der andre ikke-medicinske måder at behandle den. Nogle finde lindring fra hypnose, hypnoterapi eller selvhypnose.

Overgangsalderen Søvnløshed

Kvinder oplever overgangsalderen sandsynligvis oplever søvnløshed så godt. Faktisk viser undersøgelser, at kvinder begynder normalt at opleve urolig søvn så meget som fem til syv år, før overgangsalderen hits.

Mens tidligere troede man, at kvinder i overgangsalderen havde svært ved at falde i søvn om natten på grund af nattesved, har nyere undersøgelser vist, at du kan have søvnløshed, at dette ikke nødvendigvis er det.

Nogle undersøgelser siger søvnløshed kan faktisk være forbundet med faldet i hjernen kemiske serotonin, der opstår, når østrogenniveauet falder. Eller det kunne simpelthen forekomme på grund af ændringer i hormoner.

De tre typer søvnløshed

Søvnløshed kan forekomme hos folk i alle aldre, men er mest almindelig hos kvinder og ældre voksne. De fleste individer blot opleve en nat eller to af dårlig søvn, men nogle gange søvnforstyrrelser kan vare i uger, måneder eller endda år.

Der er tre typer af søvnløshed:

Forbigående søvnløshed - denne person kan ikke sove i en periode på mindre end fire uger på grund af en særlig liv årsag, såsom en stor begivenhed. Fysisk aktivitet tæt på sengetid (inden for fire timer) og sygdom kan også forårsage denne type af søvnløshed.

Kortsigtede søvnløshed - denne person kan ikke sove i en periode på fire uger til seks måneder. Perioder med igangværende stress på arbejdspladsen eller derhjemme, medicinske tilstande, psykiatrisk sygdom eller andre vedvarende faktorer kan resultere i kortsigtede søvnløshed. Da årsagen løser eller sovekabine tilpasser sig det, vil sove normalt vende tilbage til normal.

Kronisk søvnløshed - mere end 20 millioner amerikanere klager over kronisk søvnløshed, defineret som dårlig søvn hver nat eller de fleste nætter i mere end seks måneder. Søvnløshed kan være et fysisk problem, ikke på grund af psykologiske faktorer. Søvnløshed kan også skyldes et fysisk problem.

Om fatal familiær søvnløshed (FFI)

Fatal familiær søvnløshed (FFI) er en sjælden hjernesygdom, hvor patienten mister evnen til at falde i søvn. Prognose er dårlig, og den manglende evne til at sove, er gradvist degenerative og i sidste ende dødelig.

Fatal familiær søvnløshed er opført som en "sjælden sygdom" af Kontoret for sjældne sygdomme af National Institutes of Health. Det betyder, at fatal familiær søvnløshed, eller en undertype af fatal familiær søvnløshed, rammer mindre end 200.000 mennesker i den amerikanske befolkning.

Om søvnløshed og Årsager til søvnløshed

Søvnløshed, defineret som besvær med at falde i søvn eller sove igennem, er et fælles problem. Mere end en tredjedel af amerikanske voksne oplever lejlighedsvis søvnløshed; mere end hver 10 erfaring kronisk søvnløshed på grund af en eller flere af følgende:

- Svært ved at falde i søvn
- Vågne op ofte i løbet af natten med besvær at vende tilbage til at sove
- Vågne op for tidligt om morgenen
- Unrestful søvn

Søvnløshed er ikke defineret ved det antal timers søvn en person får eller hvor lang tid det tager at falde i søvn. Søvnløshed kan forstyrre dine vågne timer samt ved at gøre du føler dig søvnig eller træt, negativ indvirkning dit humør og gør det svært at fokusere.

Medicin anvendes til behandling af søvnløshed

Der er mange søvnløshed medicin på markedet. De spænder fra beroligende midler til benzodiazepiner og ikke-benzodiazepiner til over-the-counter medicin til beroligende antidepressiva til "naturlige", naturlægemidler og andre hjem retsmidler. Inden der træffes nogen medicin for søvnløshed, tale med din læge.

Her er en oversigt over hver type søvnløshed medicin, høflighed af den amerikanske Insomnia Association:

Sedative hypnotiske medikamenter er medicin er godkendt af FDA til brug i behandling af søvnløshed. Ud over disse receptpligtig medicin er der ikke-receptpligtige hypnotika rådighed i håndkøb, sammen med andre lægemidler, som kan gives af læger til deres patienter for at hjælpe med enten påbegyndelsen eller vedligeholdelse af søvn.

Benzodiazepiner Hypnotika er en gruppe af medicin har potentialet til at være vanedannende og er bedst undgås hos patienter, der vides at have en historie af stofmisbrug eller afhængighed.

Ikke-benzodiazepin hypnotiske medikamenter har tre medikamenter, der er godkendt af FDA til behandling af søvnløshed. Alle tre af disse medikamenter har vist sig at være sikker og effektiv til behandling af søvnløshed. De adskiller sig primært i deres virkningsvarighed.

Over-the-counter (OTC) medicin anvendes til at fremkalde søvn indeholder antihistaminmidler. Disse midler beroligende, men de har også betydelige bivirkninger. Derudover kan bivirkninger omfatter mundtørhed, tørre øjne, forvirring og urinretention.

Sederende antidepressiva kan hjælpe patienter med en række forskellige problemer, herunder, men ikke begrænset til depression. For nogle patienter kan søvnighed i dagtimerne være et problem, men disse effekter har tendens til at falde med tiden. Hos nogle patienter medicin kan faktisk forværre problemer såsom periodisk bevægeapparatet lidelse.

"Natural", naturlægemidler og andre hjem retsmidler er blevet brugt i årevis. Et af de seneste "naturlige" retsmidler mod søvnløshed er melatonin, som kan opnås på de fleste helsekost butikker. Melatonin er et hormon, der er kendt for at være involveret i reguleringen af ​​søvn og vågenhed. Imidlertid har videnskabelige data ikke kunnet bekræfte, at melatonin er anvendelig opretholde søvn.

Det er vigtigt at bemærke, at produkter, der sælges i helsekost butikker ikke har været udsat for den strenge test, der kræves af alle receptpligtige produkter. Derfor er mange af de påstande, der er lavet i forbindelse med disse stoffer er ikke blevet tilstrækkeligt testet i et laboratoriemiljø.

Kognitiv adfærdsterapi (CBT) for søvnløshed

Kognitiv adfærdsterapi (CBT) kan være et effektivt søvnløshed behandling. En kognitiv adfærdsterapi terapeut kan hjælpe adresse dagtimerne adfærd, der kan være at holde dig vågen om natten.

For eksempel kan en terapeut siger, at napping i løbet af dagen, bruger længere tid i sengen, drikke en masse af koffein, og sove i weekenden er alle vaner, der kan bidrage til søvnløshed. Planlæg tid med en terapeut, eller opsøge en akkrediteret søvn center i dit område for hjælp til at finde en terapeut, der kan hjælpe med dine søvnmønstre.