Søvnproblemer: Restless Leg Syndrome Tips

De "sjove ben"

I samt Millioner af amerikanere lider Restless Leg Syndrome (RLS). Da jeg var et lille barn, vil jeg græde med mine ben, da de holdt mig op de fleste af natten. Jeg ville fortælle min mor, at jeg havde "de sjove ben", og hun ville give mig en aspirin for det, hun troede var smerter i benene. Den aspirin ville bare gøre det værre. Jeg har lidt uden forståelse, da mine ben ville føle som hvis var noget kravle, brændende, grave og flytte dybt inde i mit ben. Den fornemmelse ville komme sent på aftenen, og jeg ville ikke være i stand til at sidde og se en film eller læse før sengetid. Gåture eller flytte mine ben syntes at hjælpe, så jeg ville sjippetov kun at have den fornemmelse tilbage så snart jeg holdt op med at hoppe. Dvale var ikke en sjov tid som barn.

RLS var intermitterende i mine tidlige år, men det blev en ubuden gæst hver nat omkring ti år siden. For to år siden, min datter, som er en Familie praksis læge introducerede mig til Requip og det hjalp mig. Requip er det første FDA-godkendte lægemiddel til behandling af RLS. Requip har hjulpet, men ikke helbredes min RLS. Fortsat forskning er nødvendig for at forstå og kontrollere dette meget forstyrrende syndrom. Spørg din læge om RLS og Requip dag.

At Home Retsmidler for Restless Leg Syndrome (RLS)

Ud over medicin, der findes andre metoder til at håndtere RLS. Ifølge Restless Leg Syndrome Foundation, er der man kan bruge hjem retsmidler til at lindre symptomerne på RLS:

- Hvis din kost mangler næringsstoffer, supplere den med vitaminer rige på jern, vitamin B12 eller folinsyre.
- Lægemidler, der anvendes til behandling af forhøjet blodtryk, hjertesygdomme, kvalme, plantelægemidler, forkølelse, allergier og depression kan gøre RLS værre.
- Stop drikke alkohol
- Gåture, strække, tage bade, massage og andre afspændingsteknikker kan hjælpe
- Når du skal blive siddende, gøre noget, der holder dit sind beskæftiget som læsning, skrivning eller syning
- Tænk at fjerne kaffe fra din rutine, som kan bidrage til din søvn.

Restless Leg Syndrome (RLS) og periodiske benbevægelser i søvne (PLMS)

Mange mennesker, der har uro i benene (RLS) har også periodiske benbevægelser af Sleep (PLMS).

Periodiske benbevægelser i søvne er kendetegnet ved ryk, der sker i kroppen hver 20 til 30 sekunder og slukkes hele natten. Dette øger chancen for af søvnløshed i syge med uro i benene.

Hvordan man bedst kan leve med RLS

Når du har været diagnosticeret med RLS, vil du ønsker at gøre nogle forskning for at finde ud af, hvordan bedst at leve med RLS. Her er nogle tips fra Restless Leg Syndrome Foundation for, hvordan man bedst til at leve med RLS:

- Tal om det. Del historier og bekymringer med familie, venner og støttegrupper
- Du skal ikke bekæmpe den. Du må ikke undertrykke trangen til at bevæge sig. Komme ud af sengen og finde en aktivitet, der tager dit sind off det
- Hold en søvn dagbog. Hold styr på din medicin, strategier til at håndtere og dele dem med din læge. Hvis du ikke kan sidde stille til at skrive, diktere til en båndoptager
- Rise til nye niveauer. Du kan være mere behageligt, hvis du ophøje dit skrivebord til en højde, der vil lade dig stå
- Ræk din dag. Begynde og slutte dagen med at strække eller blid massage.

Om Restless Leg Syndrome (RLS)

Restless Leg Syndrome (RLS) er en neurologisk lidelse, der resulterer i en rastløshed og behov for at flytte dem ben. Med det typisk kommer søvnløshed (manglende evne til at sove) og påvirker 12 millioner amerikanere.

Forskningen viser, at genetik spiller en rolle i hvem der får RLS. Dem med en positiv familiehistorie med den betingelse har en 50 procent chance for også at have RLS hvis en første grads slægtning har det også.

De fire symptomer på RLS:
1. Du har en stærk trang til at bevæge benene, som du måske ikke er i stand til at modstå. Du føler også de ubehagelige fornemmelser ofte beskrives som en krybende, kløe, trække, uhyggelig-crawly, trækker eller gnave.

2. Din RLS symptomer starter eller bliver værre, når du hviler. Jo længere du hviler, jo større er chancen symptomer vil forekomme og mere alvorlige de er tilbøjelige til at være.

3. Din RLS symptomer bliver bedre, når du flytter dine ben. Relieffet kan være fuldstændig eller kun delvis, men generelt starter meget hurtigt efter at starte en virksomhed.

4. Dine RLS symptomer er værre om aftenen, især når du ligger ned. Aktiviteter, der gider dig om natten ikke gider dig i løbet af dagen.

Ifølge anmeldelser Sleep Medicine, en publikation, der giver international dækning af søvnforstyrrelser, RLS normalt følger en kronisk forløb, og det kan forværres over tid hos nogle patienter. Tal med din læge, hvis du tror, ​​du har uro i benene.

Ingen helbredelse for Restless Leg Syndrome (RLS)

Der er ingen kur mod RLS, og det er en livslang tilstand. Symptomerne kan gradvist forværres med alderen, men langsommere for dem med den idiopatisk form af RLS end for patienter, der også lider af en tilknyttet medicinsk tilstand. Den gode nyhed er, kan nuværende behandlinger styre sygdommen, minimere symptomer og stigende perioder rolig søvn.

Nogle patienter oplever lindring i remission. Remission er perioder, hvor symptomerne mindskes eller forsvinder i dage, uger eller måneder, selv om symptomerne som regel i sidste ende igen. En diagnose af RLS ikke angiver begyndelsen af ​​anden neurologisk sygdom. Hvis du lider af

Natlige lægkramper er ikke uro i benene

Natlige lægkramper er forskellige fra Restless Leg Syndrome (RLS). Hvis du vågner op midt om natten med en "Charley hest," yelping i smerte, bør dette ikke forveksles med uro i benene. Natlige lægkramper adskiller sig fra Restless Legs Syndrome (RLS), fordi RLS ikke indebærer kramper eller smerte.

Natlige lægkramper er pludselige, ufrivillige sammentrækninger mest almindeligt af lægmuskler i løbet af natten eller hvileperioder. Den kramper fornemmelse kan vare fra få sekunder til 10 minutter, men smerten fra kramper kan blive hængende i en længere periode. Natlige ben lejre tendens til at være fundet i midaldrende eller ældre befolkningsgrupper, men folk i alle aldre kan få dem.

Årsagen til natlige lægkramper er ikke kendt. Kan forekomme Nogle tilfælde af lidelsen uden en udløsende begivenhed, mens andre årsager til kramper i benene kan være knyttet til langvarig siddende, dehydrering, en overanstrengelse af musklerne eller strukturelle lidelser (såsom flade fødder). Muskel-stretching, motion og tilstrækkelig vandindtag kan hjælpe med at forhindre kramper i benene

Den mest almindelige årsag til natlige lægkramper er calciummangel. Hvis du er postmenopausale, forsøger at tabe sig, eller ikke forbruge nok calcium, du er sårbare over for at udvikle kramper i benene.

At lindre smerten af ​​natlige lægkramper, flex din fod op (tæer til loft), og hold indtil kramper stopper påføres varme og massage.

Drug Valg for at behandle Restless Leg Syndrome (RLS)

I 2005 godkendte FDA narkotika Requip (ropinirol) til behandling af Restless Leg Syndrome (RLS). Mens dette er det første lægemiddel specifikt er godkendt til RLS, har flere andre lægemidler er godkendt til andre forhold og har gennemgået kliniske studier i RLS.

Hvis du har brug for medicin, kan omhyggelige undersøgelser være nødvendigt at finde den medicin og dosering, der virker for dig. Husk, at ingen medicin er effektiv for alle med RLS. Hvad kan være nyttigt at en person kan faktisk forværre symptomer for en anden. Og et lægemiddel, der arbejdede for dig i fortiden kan blive ineffektiv. Du bør tale med din læge om RLS før du tager nogen medicin.

Hvor finder RLS Support

Der er støttegrupper over hele USA for dem, der lider Restless Leg Syndrome (RLS).

Du kan finde en liste over støttegrupper på Restless Leg Syndrome Foundation websted på www.rls.org eller tjek hvert nummer af Nightwalkers, RLS Fondens kvartalsvise nyhedsbrev, der giver behandling opdateringer fra læger, patienter og forskere.

Forskning i Restless Leg Syndrome (RLS)

Ifølge National Institute of Neurologiske og Stroke (NINDS), organisationen inden forbundsregeringen forestår og støtte forskning i RLS, der er to områder i øjeblikket undersøgt for at forbedre tilstanden af ​​RLS. De er:

- Den mulige rolle af dopamin funktion i RLS. Dopamin er en kemisk messenger ansvarlig for transmission af signaler mellem et område af hjernen, substantia nigra, og den næste relæstation i hjernen, corpus striatum at fremstille glatte, målbevidst muskelaktivitet.

- Forskning i pallidotomy, en kirurgisk procedure, hvor en del af hjernen kaldet globus pallidus er læderede, kan bidrage til en større forståelse af patofysiologien af ​​RLS og kan føre til en mulig behandling. En nylig undersøgelse fra NINDS-finansierede forskere viste, at en patient med RLS og Parkinsons sygdom nydt godt af en pallidotomy og opnåede fritagelse fra lemmer gener fra RLS. Skal udføres yderligere forskning for at duplikere disse resultater i andre patienter og for at lære om pallidotomy ville være effektiv i RLS patienter, som ikke også har Parkinsons sygdom.

Årsagerne til uro i benene (RLS)

Eksperter forsøger stadig at lokalisere den præcise årsag til uro i benene (RLS). Men her er det, de kender på dette tidspunkt, høflighed af Restless Leg Syndrome Foundation:

- RLS oftest forekommer hos midaldrende voksne, men er også blevet sporet tilbage til barndommen for nogle syge
- RLS ofte kører i familier
- RLS undertiden synes at være resultatet af en anden betingelse, som er til stede, forværrer de underliggende RLS. Dette kaldes sekundær RLS
- Op til 25 procent af kvinder udvikler RLS under graviditet, men symptomerne forsvinder ofte efter fødslen
- Anæmi og lavt jern niveauer kan gøre RLS værre
- RLS er meget almindelig hos patienter, der kræver dialyse for slutstadiet nyresygdom
- Skader på nerverne i hænder eller fødder fra enhver række årsager, herunder diabetes, bidrager til RLS
- Attention Deficit Disorder (ADD) er almindelig hos børn og voksne med RLS