Søvnproblemer: Fibromyalgi Tips

Effekter af fibromyalgi

Forskere har fundet, at fibromyalgi påvirker dobbelt så mange mennesker som leddegigt, er mere smertefuldt, og er en væsentlig årsag til invaliditet og tab af arbejdstid. Ukontrolleret symptomologi medfører tab af beskæftigelse, nedsat livskvalitet, og psykiske lidelser. Konsekvenserne for familielivet og relationer er alvorlige og vanskelige at overvinde.

Fibromyalgi Behandling

Selv om de fleste af de berørte skal leve med smerter resten af ​​deres liv, kan symptomerne reduceres med passende medicinsk behandling og livsstil ændres. Muskel- og klager ofte reagere på anti-inflammatoriske midler, især ikke-steroidals i standard doser. Drug behandling kan være ledsaget af fysioterapi eller massage terapi. Nogle patienter har nydt godt af brugen af ​​natlysolie, en essentiel fedtsyre supplement til rådighed både ved recept og over-the-counter i sundhed-mad butikker. Lave doser af anti-depressiva hjælpe nogle patienter sover bedre og reducere smerter.

Almindeligt knyttede betingelser

Følgende betingelser ofte forbundet med fibromyalgi:

1. Malign Hyperthermiam
2. Kronisk træthedssyndrom
3. irriteret tyktarm
4. Depression
5. angst og panikanfald
6. koncentration og hukommelse Problemer
7. Mitral Value prolaps
8. fibrocytisk Breast Disease og Endometriose

* Kilde: Durham Region Fibromyalgi Support Group, Ontario

Symptomer på fibromyalgi

Fibromyalgi er karakteriseret ved smerter og / eller ømhed i skelet muskler, sener, ledbånd, etc., der varer mere end tre måneder, dårlig søvn med morgen træthed og stivhed og ømhed ved 11 af 18 angivne steder på kroppen. De mest almindelige smertefulde områder er lav halshvirvelsøjlen, skulder, den anden ribbe, armen, balderne og knæet. Disse symptomer er ofte forværret af stress eller en ændring i vejret. Depression, som kan skyldes en kemisk ubalance i hjernen eller udvikling af kroniske smerter, er fælles med fibromyalgi. Stort set alle fysisk aktivitet øger patientens smerte.

Årsager til fibromyalgi

Fibromyalgi kan være forårsaget af følelsesmæssige traumer såsom død af en elsket en, eller fysiske traumer som et motorkøretøj ulykke, et pludseligt fald, eller endda efter operationen med en generel anæstesi. Det kan også manifestere efter en sygdom som influenza og kvinder kan opleve effekterne af fibromyalgi grund af hormonelle forandringer efter en hysterektomi eller i begyndelsen af ​​overgangsalderen.

* Kilde: Durham Region Fibromyalgi Support Group, Ontario