Søvnløshed Behandling

Du kan ikke sove om natten, og så du føler dig døsig og træg i løbet af hele dagen - det er helt almindeligt for dem, der ved udmærket godt, hvad søvnløshed er. Der er mange behandlinger og medikamenter til behandling af denne lidelse.

Søvnløshed Behandling

For eksempel har forskerne for nylig kommet op med en ny middel mod søvnløshed. Ifølge Science Daily, blev medicinen forelagt af eksperter fra en af ​​de amerikanske medicinalvirksomheder. Medicinen adskiller sig fra lignende stoffer i dets virkningsmekanisme: det reducerer aktiviteten af ​​orexin i hjernen - det er en neurotransmitter, der udfører signaler forbundet med at være vågen.

Hvad er årsagen Søvnløshed?

Ifølge statistikker, søvnforstyrrelser påvirker omkring 30% af den voksne befolkning. Oftest er det en konsekvens af stress og kronisk træthed. Men hvordan kan du håndtere denne lidelse?

Først skal du forstå, hvorfor en naturlig tilstand af søvn er pludselig forvandlet til noget undvigende. Den bedste måde at gøre det er at have en konsultation med nogle specialist (en somnologist, en psykoterapeut, en neurolog).

Hvordan sovepiller arbejde?

Moderne sovepiller synes at løse problemet: du tager medicin og søvn. Mange af dem er baseret på en syntetisk analog af melatonin - et naturligt hormon, som kun frembringes under den mørke periode af dagen og er ansvarlig for overførslen af ​​cyklusser af søvn og aktivitet.

Men sovepiller har ubehagelige bivirkninger. De omfatter risikoen for afhængighed og overdosis. Så det er bedre at forsøge at hjælpe kroppen til at producere melatonin, og dermed overvinde søvnløshed. Den mest almindelige anbefaling er at skabe et behageligt sted for søvn.

Sådan at falde i søvn uden at Sovepiller?

Det er nødvendigt, at det rum, hvor du sover, bør være mørkt - ellers produktionen af ​​melatonin, vil blive forværret.

Derudover tænker på komfort i din krop: søvn på halvstive ortopædiske madrasser og puder, købe sengetøj af rolige nuancer af naturlige materialer (silke eller bomuld). Og endelig tænke på at købe ørepropper - især hvis dine naboer kan lide at se tv højt eller din ægtefælle snorker.

Ikke mindre vigtig er den psykologiske komfort: stress forstyrrer melatonin produktion, og vores hormonelle system frigiver cortisol og adrenalin i blodet. Derfor sådanne metoder til afslapning som et badekar med varmt vand, kan en tur i den friske luft, et glas mælk eller kamille te og lytte til beroligende musik klare søvnløshed.

Under alle omstændigheder er det værd at prøve dem, før ty til sovepiller.