Søvn fra Online Gambling Addiction

Søvn fra Online Gambling Addiction


Søvnmangel fra online gambling afhængighed er ved at blive et alvorligt problem for både teenagere og voksne. Hvis du eller nogen du kender er ikke at få søvn er nødvendig for at på grund af en besættelse med online gambling, kan denne artikel give information om emnet og tips om, hvordan du får det bedre.

Om Søvn fra Online Gambling Addiction

Søvnmangel opstår, når du ikke får den rette mængde søvn på regelmæssig basis. Det anslås, at millioner af voksne er ramt af søvnmangel hvert år.

Ikke at få den rette mængde søvn kan være meget farligt for både krop og sind. Forskning har vist, at søvnmangel kan forstyrre hormoner, ændrer metabolisme satser, og påvirke hukommelsen. Ikke at få den rette mængde søvn kan også have en negativ indvirkning motoriske færdigheder, og kan endda resultere i:

 • Irritabilitet
 • Hovedpine
 • Klinisk depression
 • Kvalme
 • Svimmelhed
 • Hypertension
 • Hyperaktivitet
 • Besvimelse
 • Psykose
 • Farveblindhed

På et tidspunkt blev søvnmangel almindeligt anvendt som en form for tortur. Fanger om at blive forhørt blev holdt vågen i flere dage ad gangen og derefter spørgsmålstegn ubønhørligt. Dette blev anset for at være meget effektiv, som det organ og sind sidst bryder ned efter en mangel på søvn.

Søvnmangel oftest opstår som følge af stress eller andre søvnforstyrrelser, men et stigende antal mennesker oplever søvnmangel fra online gambling afhængighed. En online gambling afhængighed ligner en almindelig ludomani, men menes at være langt mere farligt, fordi det er en ensom aktivitet, der kan være involveret i på ethvert tidspunkt af dagen fra komfort i ens eget hjem.

Det stigende antal online gambling sites har været med til at bidrage til det antal eller mennesker, der lider af en online gambling afhængighed. Det er alt for nemt for nogen, der har denne følelsesmæssige problem at logge på deres computer dag eller nat. Resultatet er, at nogle ludomaner blive oppe hele natten lang og mister muligheden for søvn, de så desperat har brug for. Hvad skal forstås om denne form for afhængighed er, at det ikke er en svaghed. Onlinespil afhængighed er en vedvarende behov for at gamble, der ikke med rimelighed kan kontrolleres. Hvis du tror, ​​at du kan være mærker virkningerne af søvnmangel fra online gambling afhængighed eller kender en anden, der måtte være, er det meget vigtigt, at du lærer at genkende tegn på disse problemer og få hjælp med det samme.

Symptomer på Søvn fra Online Gambling Addiction

Symptomerne på søvnmangel fra online gambling afhængighed er relativt let at få øje på dig selv, men de er lidt sværere at få øje på andre. De mest almindelige symptomer er:

 • Afkald søvn at spille online
 • Ikke at kunne sove, fordi tanker om gambling holder dig vågen
 • En manglende evne til at skære ned eller kontrollere online gambling aktivitet
 • Skjule eller ligger med andre om den mængde søvn du får, og mængden af ​​online gambling du deltager i
 • En manglende evne til at fungere ordentligt på arbejde eller i hverdagen på grund af en mangel på søvn

Hvis du eller nogen du kender er at få mindre at fem timers søvn hver nat på grund af en ludomani, der er et alvorligt problem.

Få hjælp

En online gambling afhængighed kan være svært at styre og nyttiggørelse vil tage tid. Heldigvis er der hjælp at hente. Der har været mange bøger skrevet om emnet, og der er også organisationer som Gamblers Anonymous, der tilbyder en støtteordning for personer, der forsøger at ændre deres vaner.

Hvis du opsøge disse ressourcer, og opdager, at du stadig har problemer med søvn fra online gambling, kan du overveje at installere online gambling site blocker software på din computer. Denne software vil blokere dig fra gambling sites og fungere som et sikkerhedsnet, hvis du falder af vognen.