Soveværelse forfængelighed sæt

Soveværelse forfængelighed sæt

Soveværelse forfængelighed sæt blev brugt længe før badeværelser blev flyttet ind i hjemmet og indbygget badeværelse frysere og forfængelighed blev almindelige. Forfængelighed sæt har altid været en nødvendig del af de fleste soveværelse designs til at give plads til den daglige pleje.

Vanity og taburet stil funktioner

En forfængelighed sæt kan være en meget god tilføjelse til næsten enhver soveværelse og i hjem, der ikke har gulvplads til et badeværelse forfængelighed, en nødvendige møbler tilføjelse. Overvej et par forskellige ting, før du vælger et soveværelse forfængelighed sæt.

Beslut Vanity Størrelse

Der er alle former for forfængelighed stilarter på markedet, fra meget minimalistisk til store væsentlige stilarter. Den første ting at gøre, er at sikre dit soveværelse har nok gulvplads til at rumme et sæt i første omgang. Derefter beslutte, om du ønsker en meget stor størrelse forfængelighed, moderat eller en nøgen minimal til at hjælpe indsnævre dine valg til det område, du har valgt.

Storage Solutions

Hvis du vil være at bruge forfængelighed angivet som din eneste område for at sætte på makeup og styling af dit hår hver dag, så bliver du nødt rigelig plads til at rumme de værktøjer og plejeprodukter nødvendige.

Hvis du har et godt oplyst badeværelse plads til dette og vil bruge forfængelighed til touch-ups og natten præparater til søvn, så du kan være i stand til at bruge et sæt med kun en bordplade overflade og spejl i stedet for en med flere skuffer og skabe.

Match til Soveværelse Møbler

Mens de fleste soveværelser décors ikke bliver ødelagt med et møbel, der ikke er nøjagtig samme stil, kan du foretrækker at matche dette møbel til resten af ​​soveværelset møbler. Fremhæv forfængelighed område med noget, der blander sig med din eksisterende møbler stil, uanset om du foretrækker en klassisk stil, victoriansk stil, eller endda et land stil.

Men er du ikke begrænset til at opretholde den samme møbler periode eller stil. Du vil måske foretrække at gå med en helt retro look eller et andet finish fra din eksisterende møbler, hvis det er, hvad du virkelig ønsker.

Shopping for et soveværelse Vanity Set

En forfængelighed sæt vil komme med en bænk, skammel eller stol. Hvis du føler du har brug for rygstøtte, så en stol er en bedre løsning for dig. Men den bekvemmelighed af en bænk eller skammel, er, at når det ikke anvendes, det passer godt ind under forfængelighed - ude af syne og ude af vejen.

Target

Soveværelse forfængelighed sæt

Kayden Vanity Set

Target tilbyder Kayden forfængelighed sat i tre farvevalg. Denne kompakte forfængelighed og afføring tilbyder to side skuffer til opbevaring og elevator top spejl.

 • Teknikere: Målret kunder kommenterede, at denne forfængelighed sæt er fantastisk til små eller smalle steder, let at samle, samlinger kæmpe tæt sammen, og det er robust.
 • Ulemper: En par Målret kunder kommenterede, at de har modtaget beskadigede produkter og måtte vende tilbage. En kunde klagede over, at efter et år, blev løst drejeknapper.
 • Anslået pris: $ 143

Amazon

Soveværelse forfængelighed sæt

Doris Vanity Set

Amazon sælger Møbler Amerikas Doris 2-Piece Vanity og Stool Set. Det er fuldbragt i en fantastisk sort med børstet nikkel håndtag, selvom hvid og espresso versioner er også tilgængelige. Denne forfængelighed drager fordel af en tre-side spejl og et center skuffe.

 • Teknikere: Amazon kunder kommenterede, at sættet er godt lavet, let at samle, overkommelig, og afføringen er behageligt.
 • Ulemper: En Amazon kunde klagede hun ikke var i stand til at stramme forfængelighed ben, og det var wobbly; en anden bemærkede træ ridser nemt.
 • Anslået pris: $ 148

En anden Møbler of America finde er Matilda Chippendale Style Vanity og Stool Set, som omfatter en kirsebær færdig forfængelighed bord, tre-sidet spejl, og afføring. Det er moderat størrelse mulighed, der byder på fem skuffer med messing håndtag.

 • Teknikere: Amazon kunder kommenterede, at der er behov for meget lidt montering, fremragende kvalitet, skuffer foret i fløjl og afføringen er robust.
 • Ulemper: Et par kunder fra Amazon nævnt dårlig kvalitet, og to kunder klagede skuffer var svære at åbne.
 • Anslået pris: $ 297

One Way Furniture

One Way Furnitures forfængelighed sæt viser, at du kan passe en forfængelighed i et lille rum med denne bronze metal option med en cappuccino marmor. Den lodrette spejl drejes og forfængelighed har en åben center hylde til opbevaring. Den leveres med en matchende taburet med polstret sæde.

 • Fordele: En One Way Furniture kunde kommenterede hvor godt metal forfængelighed sæt blandet med hendes træmøbler.
 • Ulemper: En One Way Furniture kunde klagede over, at hun var nødt til at skabe huller i marmor top for at knytte til rammen med skruer. En anden bemærkning nævnes, at størrelsen af ​​hylden opbevaring er bedst for en person, der ikke har brug for en masse makeup lagerplads.
 • Anslået pris: $ 128

Yderligere Shopping Tips

Shopping undertiden indebærer plukke en skammel separat fra dit sæt, afhængigt af dine behov, eller plukke en ud fra en møbelforretning, så det matcher resten af ​​dit soveværelse.

Køb separat forfængelighed Taburetter med hjul

Valg af forfængelighed taburet, bænk eller stol er et personligt valg. De fleste sæt leveres med en af ​​disse, men i nogle tilfælde har du mulighed for at vælge. Glem ikke, at mange kommer med ruller, og du skal beslutte, om det er rigtigt for dig. Det kan være en god idé, hvis du ønsker at være i stand til at komme tættere og efter spejl med lille indsats, men en dårlig idé, hvis du vil have en stationær sæde.

Touch of Class tilbyder et bredt udvalg af forfængelighed afføring rådighed med eller uden ruller og på alle priser. Hvis du foretrækker en høj ryg, fuld plisseret nederdel taburet med let rullende hjul, så Frontgate s Elena forfængelighed afføring er din ideelle finde.

Shop på Møbelforretninger

Omfatter en forfængelighed i en eksisterende soveværelse indretning behøver ikke at være svært, især når du handler på en møbelforretning. For eksempel Wayfair tilbyder et stort udvalg af møbler stil forfængelighed sæt. Du bør være i stand til at finde den perfekte forfængelighed at gå med dit soveværelse møbler stil gennem de fleste møbler eller hjem butikker, uanset om shopping på en online butik eller ved en butik i din by.

Værelse styling med en Vanity Set

Nogle gange, folk begår den fejl at blot at tilføje en forfængelighed sæt til soveværelset, hvilket placerer den i et hjørne af vejen. Mens dette fungerer ud fra et rent utilitaristisk synspunkt, kan du ønsker at tilføje en med mere stil. Vil du være at bruge forfængelighed i formiddag? Hvis ja, kan du ønsker at placere møblerne så tæt på et vindue for at drage fordel af den naturlige belysning.

Brug en Folding Screen Design Element

Invester i et dejligt bi- eller tri-folde skærmen for at placere i hjørnet enten bag forfængelighed skrivebord eller foran det, afhængigt af den effekt du ønsker. Ønsker du at gøre området diskret og privat? Derefter placere skærmen foran forfængelighed og tilføje en lille side stol eller lounge stol og et sidebord med en lampe på den side der vender mod soveværelset

Hvis privatliv er ikke en faktor, derefter bruge skærmen som en del af den overordnede værelse design, hvilket placerer den i hjørnet bag forfængelighed. Tilføj lampen gulvet foran det, eller mindre opgave eller bordlampe. Behandl forfængelighed område, som du ville enhver anden del af dit soveværelse indretning og design.

Belysning til Ambiance og opgaver

Et gulv lampe kan anvendes i stedet for en bordlampe. Du kan derefter dekorere hjørne plads på skærmen har skabt med en falsk væg. Tilføj en arbejdslampe til direkte belysning, og placere billeder og illustrationer på væggene. Skærmen og tilføjede belysning kan give dig mulighed for at oprette en privat omklædningsrum i soveværelset.

Oprettelse af en personlig Grooming Station

Realiseringen plads til din personlige pleje station er noget du vil sætte pris på hver dag, som du forberede til arbejde eller leg. Sikre, at du gør det rigtige valg til dit soveværelse indretning ved at tage tid til at shoppe rundt og finde hvad der er tilgængeligt.