Sorte frisurer til sommer

Sorte frisurer til sommer


Når sommeren ruller rundt, youâ € ™ ll ønsker at have en stil, der ser utroligt chik, men en, der wonâ € ™ t gøre dig føle ubehageligt varmt. Uanset om du vælger en naturlig stil eller ønsker at skabe en varm-vejr look med behandlet hår, kan du opnå en fejlfri stil, der hjælper dig med at gøre begge dele.

Naturlige Looks for Summer

Hvis du ønsker at omfavne dit naturlige hår, er der ingen bedre tid end om sommeren at gøre det. I stedet kæmper med de miljømæssige problemer af fugtighed og varme, overveje et naturligt look, der efterlader dig følelsen kølig og ser fantastisk.

Ultra Short

En ultra genvej er nem at administrere, føles kølig, og kan se sofistikeret og smarte. Du kan oprette søde stilarter med korte drejninger, eller tilføje tilbehør til en mere sjov weekend look.

Braids

Kom mikro fletninger gør det nemt at style håret til sommer, især for medium længde eller længere hår. Bær dit flettet hår op i en bolle, en chignon eller en hestehale.

Afro

Hvis du har en afro, kan op den stil kvotienten ved at vippe hovedet igen og binde på en lys, farverig tørklæde dig. Lad tørklæde at sidde foran meget af dit hoved, og juster det er bredden, indtil du finder en dimension, der arbejder med længden af ​​din Afro. Nu har du et kig værdig til en Paris landingsbane.

Bantu knob

Smuk og fantastisk til sommer, kan oprettes Bantu knob på hår, der er mindst to inches i længden eller længere. Bær knuderne i et slankt look. Slip knob og slid hår på en enkel updo, der holder dig kølig og stadig viser off de sofistikerede spiraler.

Style Ideer til Afslappet Hair

Sorte frisurer til sommer

Kort og asymmetriske

Den korte asymmetriske eller forblæste udseende betyder, at håret giver indtryk af bevægelse. Men wonâ dette € ™ t se rodet, fordi du kunstfærdigt vil arrangere dine Lokker. Derfra style håret, så det er en lidt piecy føler det. Denne stil er en smule avantgarde, men ita € ™ s perfekt for dem, der donâ € ™ t vige tilbage fra en fed look.

Bløde krøller

Bløde krøller er smuk og romantisk til sommer. Brug en stor tønde keramisk krøllejern på det laveste varmetrin muligt at tilføje bløde krøller og sæt med en luftfugtighed-resistent styling spray. Dette er en god stil at vælge, hvis du har kort til skulderlangt hår.

Side Swept Bangs

Uanset om du har skulderlangt hår eller kort hår, kan du også bruge den side bang look. Denne stil couldnâ € ™ t være lettere at opnå, da alt hvad du skal gøre er at kæmme dit pandehår på skrå. Donâ € ™ t bekymre dig, hvis dine pandehår er på den lange side, da dette vil hjælpe dig med at opnå en sexet og koket, enøjet look.

En off-center Bun

Sorte frisurer til sommer

Dette er en sexet, men alligevel praktisk sort sommer frisure til sommer. Det første, youâ € ™ ll nødt til at gøre er at beslutte, hvilken vej at finkæmme forsiden af ​​dit hår. For det meste vil en dyb side del fungerer godt.

Efter at samle resten af ​​dit hår i en bolle og sikkert med en clips eller hår slips. Nøglen til denne stil er at sikre, at bolle er lun, ikke stramt, og at det sidder lidt til siden.

Glamorous hestehale

Hvis dit hår er langt nok, i hvert fald græsning dine skuldre, kan du bære en sød pony. Til forsiden af ​​hår, overveje at trække det hele tilbage og tilsætning højde på kronen for et glamourøst look. Hvis thatâ € ™ s ikke muligt at gøre, fordi dine pandehår er for korte, så pin dem tilbage med en temmelig klip med en lille puf. Du skal blot kam dit hår tilbage, skubbes lidt frem, og sikkert med en robust barrette.

Derfra samle håret i pony, ved hjælp af din kam eller børste til at glatte over eventuelle hår tråde, der kigger ud.

Skråt Tilbage

Clip enten en eller begge sider af dit hår op med smukke klip. Skråt tilbage hår er sød og slankt samt og varmt vejr er relevant. Del hår ud til den ene side for at holde stilen fra at se unge.

Stress-Free Style

Endelig skal du huske, at du donâ € ™ t nødt til at gøre noget ekstraordinært for at få den perfekte sommer look. Arbejd med din nuværende frisure, og eksperimentere. Saml alle dine værktøjer på ét sted, og systematisk afprøve alle de stilarter, du mener kan se godt ud. Denne måde, når det drejer sig tid til debut dit nye look, youâ € ™ ll føle sig godt tilpas og selvsikker.