Sort Tube Dress

Sort Tube Dress
En smart rør kjole kan være en alsidig tilføjelse til enhver garderobe.

Ikke for den frygtsomme, en sort slange kjole tilføjer øjeblikkelig sexappeal til enhver garderobe. Denne figursyet brik er mere flatterende for visse typer figurer end andre, men personer, der normalt ikke ville bære det behøver ikke bekymre dig. En ny race af rør kjoler har bragt flere nye nedskæringer og stilarter til forkant. Dagens version er lidt mere alsidig end den traditionelle.

Om Tube Dress

Du kan blive mere fortrolige med rør toppe end rør kjoler. Tube toppe er stropløs og ærmeløs. Væsentlige, de er brede bånd af elastisk materiale, knus brystet. De er ofte forkortet nok til bare en betydelig mængde mellemgulv, men andre stilarter er længere og giver mere dækning af maven. Generelt rør toppe er det foretrukne valg af klub-slid for kvinder, der ønsker at vise lidt hud, men de er også begunstiget i løbet af sommeren.

Naturligvis populariteten af ​​røret top banede vejen for frisk tager på udseendet. På grund af sin meget enkel, ukompliceret snit, der var ingen steder for tube top til at gå, men syd - helt bogstaveligt. Den nye stil forvandlet toppen til en kjole. Tube kjoler har de samme Hals- og skulder-bærende egenskaber af røret toppen, men er længere (i nogle tilfælde kun lidt) og giver i det mindste delvis dækning af underkroppen.

Røret kjole nydt popularitet i hele slutningen af ​​det 20. århundrede, med nu-retro stilarter reining supreme i 1970'erne og stramme, body-hugging versioner gør deres tid i 90'erne. Det nye årtusinde bød velkommen til en ny afgrøde af rør kjoler til mix, praler mere flatterende snit, mindre lun passer, varierende længder og endda uventede detaljer, ligesom lynlåse og knapper. Selvom de ikke opfylder definitionen på den traditionelle rør kjole, de kom som en lettelse for dem, der længe havde veget tilbage fra ikke alt for diskret, original rør stil.

The Modern Black Tube Dress

Den sorte rør kjole er et mangesidet emne, ja. På trods af sin stærke præference som en sexet, dans-helaftens-lange beklædningsgenstand for kvinder over hele verden, det har også en blødere, mere feminine side. Afhængigt af hvor du planlægger at bære kjole og hvordan du style det, du bare kan være i stand til at trække ud den kjole i situationer, du ville aldrig har overvejet før.

Hvor at bære det

Din monteres sorte kjole kan se dig gennem en række lejligheder, herunder:

  • Strandture og gåture på promenaden
  • Elegant anliggender
  • Costume parter
  • Casual dage ud

Shopping Tips

Shopping til lejligheden er nøglen. Du ville ikke bære en Juicy Couture rør kjole til operaen, men du kan helt sikkert bære det til en strand fest. På samme måde, har du sandsynligvis ikke ville være komfortable ifører en stærkt detaljeret, lacy rør kjole til afslapning i byen med dine veninder, men du kan helt sikkert bære det til at opera.

Det er også vigtigt at erkende, at selv om rør toppe har en standard definition, behøver designere ikke altid holde sig til sådanne strenge regler, når det gælder om at skabe fashionable rør kjoler. Du kan opleve, stilarter, der har et lone strop eller endda kryds og tværs stropper til støtte. Lejlighedsvis, vil nogle designere udpeger en kappe-stil kjole som et rør kjole. Størstedelen af ​​rør kjoler, dog er stropløs og ærmeløs.

Hvad kan jeg købe

Alle på jagt efter en bestemt type sort rør kjole behøver ikke bekymre dig; der er en stil der passer til enhver lejlighed!

  • Dette Lotta Stensson rør kjole bringer et strejf af elegance til kampen med sin blonde overlay og satin slips skærf. Det er det perfekte valg for en elegant fest eller begivenhed. Hvis der er en chill i luften, bare smide på en let wrap at varme op.
  • Bevis for, at et rør kjole ikke behøver at have en mikro mini nederdel, dette C & C California Kendra rør kjole er florlet og ubekymret, med en næsten boheme vibe om det. Perfekt til at dase rundt hjemme i eller slitage på stranden eller ved søen, den har brug for noget, men smarte flade sandaler til at fuldføre udseendet. Bedst af alt, det falmede sorte farvepalet bringer et unikt touch til en ellers grundlæggende nuance.
  • Bær denne French Connection Mojo pailletter kjole til klubben, og du er garanteret at vende hoveder. Den sequined buste og hem tilføjer drama til grundlæggende sort.