Sort te vs. Urtete

Sort te eller urtete, der er bedre for dig? Te, generelt, har en lang række fordele. Det er en meget sundere drikke for dig end sodavand, sukkerholdige safter eller sukker- og fløde-loaded kaffe. Her er nogle generelle fordele ved både sort og urtete:

  • Forbedrer fordøjelsen
  • Slukker tørsten
  • Fjerner flatulens
  • Køler kroppen
  • Fungerer som et diuretikum
  • Renser kroppen

Fordele ved sort te

Sort te er forskellig fra urtete, at den er mere oxideret. Det varer normalt længere end naturlægemidler sorter og har en stærkere smag. Fælles sort te er Earl Grey, engelsk morgenmad og Masala Chai. Selvom sort te indeholder koffein, indholdet af en kop te koffein er meget mindre end en kop kaffe.

Undersøgelser har vist, at drikke sort te langsigtede hjælper med at vende hjertekarsygdomme. Andre resultater viser, at sort te ikke har disse virkninger, når den blandes med mælk eller sødestoffer. For at få de sande fordele af sort te, drikker det klart.

Fordele urtete

Urtete er lavet af et stort antal urter. Et eksempel er pebermynte te. Den indeholder ingen koffein. Den indeholder menthol, som hjælper med at lindre hovedpine, kvalme, diarré og opkastning. Det er normalt anbefales, når du har en kold. Pebermynte te letter også din stress og slapper dig.

Grøn te, selvom koffeinholdige, er generelt slået i med urtete. Grøn te har vist positive effekter i mennesker med hjertesygdomme og er tænkt som en god te for forebyggelse af kræft. Oxideres også fedt og er blevet undersøgt for sin inkorporering i vægttab programmer. Grøn te har også vist sig at reducere øjet stress og kan være effektive til at forebygge glaukom.

Ingefær te er et andet eksempel på en te med helbredende fordele. Det er ofte brugt til fordøjelsen, behandle kvalme og som et middel mod diarré. Det er bedst, når de gøres frisk. Du kan koge vand og derefter tilføje klippe eller revet ingefær. Tillad 5 til 10 minutter for den at stejle for bedste effekter.

Essiac te er fremstillet af en blanding af urter. Nogle mener, at det har forebyggelse af kræft egenskaber, men har videnskabelige undersøgelser ikke er blevet gennemført for at bevise disse påstande.

Du har sikkert hørt om endnu en urtete kaldet echinacea. Det menes at støtte immunsystemet og virke som en beskyttelse mod forkølelse. Flere videnskabelige undersøgelser skal gennemføres for at fastslå effektiviteten af ​​denne urt. Nogle mennesker har vist allergiske reaktioner over for echinacea.

Sort te vs. Urtete

Sort te tilbyder fordelen ved at vende hjerte-kar-sygdom, hvis du drikker det klart og lang sigt. Urtete hver tilbyder deres individuelle fordele lige fra medvirken fordøjelse, at fjerne kvalme, at behandling af diarré og mere. Rolle te i forebyggelse af kræft og styrke immunsystemet skal undersøges yderligere. Når det kommer til at beslutte mellem sort te og urtete, undersøge dine individuelle behov. Du ønsker måske at inkorporere sort te i din kost regelmæssigt, men moderat på grund af dens koffeinindhold. Brug urtete til at rense dit system og til at håndtere symptomer som de dukker op.