Sort og hvide badeværelser

Sort og hvide badeværelser

Sort og hvid badeværelser har været populære siden indførelsen af ​​indendørs VVS. Den dramatiske kontrast mellem de to yderpunkter er et udgangspunkt for næsten enhver indretning stil. Opret en gammeldags udseende, fremmane begyndelsen af ​​1900'erne, eller designe en virkelig moderne badeværelse med sort og hvid. Du kan bare blive overrasket over alle de muligheder, du har at arbejde med disse to grundlæggende farver.

Black and White Powder Room Decor Idéer

Sort og hvid Bath Tile Options

Tile bruges på nogen måde i næsten alle badeværelse. Sorte og hvide fliser fremsætte en stærk erklæring og fås i mange mønstre og materialer.

Etage: Hvis du er inspireret af historiske stilarter, overveje at installere små offentlig sekskantede gulvfliser i kontrastfarve sort og hvid. For en mere moderne og luksuriøst udseende, installere sort marmor eller granit gulv plader. hvis du er på et budget, se på ark vinylgulve. Der er mange designs til rådighed, der efterligner sten eller reelle flise.

Wall og backsplash: Keramiske eller porcelæn metro fliser er et populært valg, såvel som den standard kvadratisk format. Disse figurer arbejder med næsten enhver badeværelse indretning stil. Overvej at bruge sort eller hvid mosaik fliser som en backsplash eller til accent den ene væg, som i brusebadet.

Overvej at bruge Black Udførelse

Bad inventar, herunder vask, toilet og badekar, er traditionelt hvidt. Nogle producenter gør sorte versioner, men med mindre du vælger en ultra-moderne, elegant armatur, du risikerer leder dateret: sort inventar var populære i 1980'erne. Prøv en hvid piedestal vask eller et fartøj vask monteret på en flydende, sortlakeret forfængelighed. Fritstående badekar såsom klo-mund badekar eller en mere moderne, skulpturel fortolkning ser lige hjemme i denne dramatiske udsmykning ordningen.

Vægbeklædning Forslag

De fleste badeværelser er flisebelagt omkring fire meter fra gulvet, og derefter resten af ​​væggen er malet gipsvæg. Hvis du vælger en fed sort og hvidt gulv mønster, vælge enkle hvide fliser på vægge med sort trim og male resten af ​​væggen hvid. Hvis du bruger stenplader, du kan for eksempel køre hvide marmorplader hele vejen til loftet som kontrast til en sort gulv.

En måde at tilføje en vis interesse for en sort og hvid bad, især et pulver værelse, er at installere tapet med en fed mønster. Hold resten af ​​dit design ren og enkel, og vælg et mønster, der er blomster, geometriske, eller traditionel damask.

Tilbehør til Black and White Badeværelser

I sort og hvid indretning, bør der lægges meget vægt på tilbehøret for at tilføje interesse for en ellers blank tavle, med mindre du har valgt en fed flise mønster eller tapet. Nogle tilbehør ideer kan nævnes:

  • Vælg en udførlige spejl, der ligner et stykke kunst, som en med en antik sølvramme, en sortlakeret stel, eller ætset glas detaljer.
  • Sats på rustfrit stål tilbehør såsom sæbe retter eller dispensere, håndklæde holdere og vandhaner til et moderne look, eller sort smedejern eller messing for traditionel indretning.
  • Til opbevaring, kigge efter for reoler lavet af de samme metaller, sortlakeret træ, eller hvidkalkede træ.
  • Fluffy hvide håndklæder er en klassisk valg, men du kan lag sorte håndklæder som en accent.
  • Shower curtain giver mulighed for at bringe mønster i indretning. Overvej nogle af de samme mønstre som diskuteret for vægbeklædning, bare ikke bruge begge på samme tid.

Prøv at tilføje et stænk af farve

Mens purister måske sige en sort og hvid badeværelse skal være lige, at med ingen andre farver tilføjet, kan du overveje at vælge en farve med til at accent din skarp indretning. Nogle tips til at inkorporere farve med en sort og hvid ordning omfatter:

  • Blot tilføje lidt farve. Sort og hvid er en fed kombination, så du skal ikke tage væk fra den samlede effekt.
  • Overvej rene, stærke farver som lime grøn, rød eller lyseblå.
  • Tilføj farve ved at hænge et maleri på væggen, hvori dekorative sæber eller sæbe indehavere, eller en installation af en skulpturel fartøj vask.

En sort og hvid Scheme er tidløs

Sort og hvid badeværelser er tidløse, elegante, og kan tilpasses til enhver stil. Hvis du overvejer at opdatere dit badeværelse før sælge dit hjem, denne farveskema er et godt valg.