Sort Chairside End Table

Sort Chairside End Table

Sort Chairside ende tabeller kan give en dramatisk udseende til din hule eller kontor. Der er en bred vifte af sorte ende tabeller, hvorfra du kan vælge den perfekte en til dit hule, kontor eller andre rum. Den første ting, du bliver nødt til at beslutte, hvad stil ende tabel, du ønsker.

Sort Chairside End Table Defineret

Du må ikke være bekendt med begrebet, Chairside bord og kunne påtage sig det er simpelthen et andet ord for en ende tabel; Men en Chairside tabel er ikke helt det samme. Traditionelt en Chairside bord er mindre end en ende tabel. Den er designet til brug langs side en stol og udformet således, at forholdsmæssigt, de to stykker af møbler gå sammen. Det er derfor en chairside tabel skal være mindre end en gennemsnitlig ende tabel.

En af de mere populære stilarter er længere end den er bred, hvilket giver bordet en smal udseende. Dette design giver mulighed for tabellen for at passe stramt ved siden af ​​en stol eller endda mellem to stole. At afgøre, om du skal bruge en Chairside tabel er nemt. Hvis rummet er for begrænsede til en større ende tabel eller en større tabel ville forringe den samlede værelse design, så er denne tabel er en ideel løsning.

Du kan også finde sideborde, der er runde, ovale eller firkantede. Den mest populære form er imidlertid den aflange, rektangel eller kile. Du kan ofte finde sideborde til at matche større ende tabeller til at holde et ensartet udseende eller bruge en anden tabel for tilsat design interesse.

Hamilton Table

Tabellen moderne design er en kileform, der kan placeres mellem siddepladser uden at bekymre sig om plads. Der er en kileformet nederste hylde samt.

  • Alle Sofaborde

Stratton Collection

Denne tabel er lavet af egetræ med en aske finér, og har en hylde under bordpladen med en pull-out skuffe i bunden.

  • Slumberland

Riverside Anelli Table

Denne robust bord tilbyder ikke kun et lager skuffe men en lukket hylde opbevaring nedenfor med en dør færdig i samme design og hardware som skuffen. Lavet af poppel med et kirsebær finer, tabellen færdig i sort og bordpladen er færdig i kirsebær. Denne tabel vil give dit værelse en dejlig afslappet moderne look.

  • Anelli Table

Bassett Covington Charge Table

Denne klassiske bord lavet af Bassett Furniture er konstrueret ud af asiatiske hårdttræ og eg finér med antikke messing hardware. To skuffer, en alt for dyb, giver dette valg af en Chairside tabel ideal skjult opbevaringsplads.

  • Bassett Furniture

Bassett Hillstone Table

Denne tabel har en ibenholt eg færdig, men det er de byg drejede ben, der giver denne tabel en gamle verden land flair. Benene er forbundet med lameller af træ, der minder om foretrukne periode stilarter, der anvendes i 1920'erne hjem design. Denne tabel ville gå godt i en håndværker stil hjem.

RC Willey Odyssey

Dette er en anden kile stil bord med en nederste hylde. Bordet er lavet med massiv birk bordben og en birk finer bordplade. Det er forsimplet i stil og er et meget funktionelt møbel.

  • RC Willey

Powell Antique Finish

Denne europæisk land stil bord kommer i en antik sort nødstedte finish. Der er en tilbagetrækning bakke, der er en stor hvile for et glas vand eller kaffe krus, en skuffe og en nedenunder dør opbevaring.

  • Accent Møbler

Magazine Rack Table

Du vil måske opleve, at et magasin rack tabel passer bedst til dine behov ved siden af ​​en stol. Den første tabel er anført nedenfor har fem skuffer og et magasin rack at gøre det en meget funktionel sidebord. Den anden tabel har en tilbagetrækning snit bakke og en dør opbevaring nedenfor med magasinet rack på siden.

  • Hammary Table
  • Touch Of Class

Moderne sort glasbord

Denne stil af bordet er til den moderne indretning og gør en fremragende tabel ved siden af ​​en stol. Det har en poleret ramme i rustfrit stål og en bordplade og underhylde med Manchurian Askefinér.

  • Bernhardt

Shopping til dit bord

Nu hvor du har en idé om nogle af de mange og varierede stilarter til rådighed for dig til din sorte Chairside ende tabel, kan du bestemme, hvilken stil vil fungere bedst i dit hjem.