Sorgen Recovery Institute Interview

Sorgen Recovery Institute Interview
Russell Friedman af sorgen Recovery Institute

I denne Greif Recovery Institute interview, administrerende direktør Russell Friedman diskuterer, hvordan hans program kan hjælpe folk i sorg nyttiggørelse eller enkeltpersoner, der ønsker at hjælpe andre begræde tabet af en elsket gennem en fire-dages Greif Recovery Certification Training program. Han er også medforfatter til den sorg Recovery Handbook, når børn Grieve, og komme videre.

Sorgen Recovery Institute Interview med Russell Friedman

LTK: Hvad er mission sorgen Recovery Institute?

Russell Friedman (RF): For at hjælpe det største antal sørgende mennesker på kortest mulig tid.

LTK: Hvad er din holdning til at hjælpe en person gennem den sørgende proces?

RF: Det kan overraske folk til at lære, at sorg ikke er en proces; og det kan overraske endnu mere for at høre, at ingen har brug for hjælp sørgende. Jeg har for nylig skrev en artikel kaldet, Alle Grieves på deres egen måde og Pace. Den nederste linje er, at folk har brug for hjælp med inddrivelse ikke med sorg.

Der er ingen enkel, prik svar på spørgsmålet om vores tilgang til at hjælpe sørgende mennesker. Først og fremmest er, at vi ikke tror på indgreb, når det kommer til sorg. Så der skal være en villig deltager.

Andet er at sige "Recovery eller færdiggørelse af sorg eller tab opnås ved en række små og korrekte valg, som griever." På Greif Recovery Institute, vores opgave er at uddanne folk til disse valg og guide dem i at tage de foranstaltninger, der er skitseret i vores bøger og kurser.

Tredje ville være at sige, at mens "sorg er den normale og naturlig reaktion på tab af nogen art," det meste af det, vi lærte om håndtering tab er ikke normal, unaturligt, og absolut uhensigtsmæssigt. Så sørgende mennesker er fanget med de følelser af tab, men uden effektive ideer eller handlinger til at håndtere dem. Igen, vores opgave er at hjælpe dem til at forstå, hvad handlingen valg er og skabe et sikkert miljø, hvor de kan tage dem.

LTK: Hvornår er det et godt tidspunkt for en person til at søge vejledning fra Greif Recovery?

RF: "Hvornår er det tid til at begynde at komme sig" på siderne 16 og 17 i den sorg Recovery-håndbogen er der et afsnit, der spørger, Svaret på dette spørgsmål er formuleret i to andre spørgsmål:

  1. Hvis du faldt ned og gashed dine ben og blod hælde ud, ville du straks søge læge? Det indlysende svar er ja.
  2. Hvis forholdene og begivenheder konspireret at bryde dit hjerte, vil du søge omgående, eller vil du tillader dig selv at forbløde følelsesmæssigt? Vælg en!

Faktisk, jo tættere du er i tiden til den tabsgivende begivenhed, jo mere nøjagtig dine minder er af forholdet til den person, der døde, eller fra hvem du er bare skilt eller fremmedgjort. Og fordi over tid, sørgende folk har tendens til at skabe større end livet memory billeder, hvor de enten fastsætter princippet eller plager folk i deres liv, er det mest hensigtsmæssigt at tage Greif Recovery actions hellere før end senere.

LTK: Hvis nogen har været sorg i årevis, er det for sent at få hjælp nu?

RF: Nej, det er aldrig for sent at få hjælp. Utroligt nok, de principper og handlinger Greif Recovery arbejder - også når det har været 20, 30, 40 eller flere år siden, at tabet begivenhed fandt sted. Det største problem for folk, der har været bærer deres sorg rundt i lang tid, er, at de udvikler en "forhold til deres smerte", og de ofte klamrer sig til det, selvom det ødelægger dem.

Uløste sorg er kumulative og kumulativt negativ, og fordi tiden ikke kan helbrede en følelsesmæssig sår - kun handlinger kan - det er vigtigt at komme til at arbejde på det, der er tilbage ufærdige mellem griever og en person, der er død, eller fra hvem de er skilt eller fremmedgjort.

LTK: Er alle sorg det samme?

RF: Ethvert forhold, der nogensinde har eksisteret mellem mennesker er unik-der er ingen undtagelser. Derfor skal alle sorg er unik-ingen undtagelser. Med det i tankerne, vi sammenligner aldrig sorg. Vi sammenligner ikke døden til skilsmisse, men vi heller ikke sammenligne døden til døden. Eksempel: Hvis du har to enker, og en af ​​dem havde en vidunderlig kærlig sød forhold til sin ægtefælle, der døde; og den anden enke havde en stormfuld, stormfulde, alkoholisk forhold til sin ægtefælle, der døde, hvad har de til fælles? Intet-bortset den intellektuelle, at de hver havde en ægtefælle matrice. Nøglen til sorg og til indtægter er den unikke forhold, der er blevet afsluttet eller ændret på grund af dødsfald, skilsmisse eller andre forhold.

LTK: Er jeres undervisning og vejledning universelle i at det hjælper folk gennem tabet af et barn, en ægtefælle eller en nær ven?

RF: Principperne og handlinger Greif Recovery gælder for alle tab, og ikke bare død eller skilsmisse. Det centrale er ikke "et barns død" eller "død af en ægtefælle," det er hvad der er tilbage følelsesmæssigt ufærdige i min enestående forhold til mit barn, der døde, eller min ægtefælle, som døde.

Principperne og handlinger Greif Recovery også gælde for og kan bruges til at hjælpe folk håndtere tab i forbindelse med karriere, sundhed, tab af tro og mange andre materielle og immaterielle tab - såsom tab af tillid, etc.

LTK: Hvordan er Greif Recovery anderledes for en voksen versus et barn?

[[Billede: Når børn Grieve.jpg | højre | 90px | [Når børn Grieve bog] | Når børn Grieve]]

RG: Det er et vanskeligt spørgsmål, fordi forståelse af døden og andre tab er forskellig for børn afhængig af deres alder. Et meget lille barn ikke forstår permanens døden, vil således normalt ikke demonstrere følelser af tab, når bedstemor dør. Men når et barn forstår tab og kan kommunikere sorg og andre følelser relateret til tab hændelser, der sker, må de nødvendige foranstaltninger, af sorg Recovery ikke. Vores anden bog, når børn Grieve, bærer undertitlen for voksne at hjælpe børn Deal med Død, skilsmisse, Pet Loss, Flytning og andre tab. I det vi skitsere handlinger for forældre og andre voksne værger til at bruge til at hjælpe børn håndtere alle tab. Hovedsagelig aktionerne er de samme som sørgende folk bruger i sorgen Recovery Handbook.

Educating Greif Hjælpere

LTK: Hvordan Institut hjælpe mennesker, der er interesserede i at hjælpe enkeltpersoner gennem sorg?

RF: Sorgen Recovery Institute giver den mest omfattende uddannelse til rådighed overalt for at undervise folk, hvordan man kan hjælpe grievers. Sorgen Recovery Certification Training program er et intensivt fire-dages træning. Det er både eksperimenterende og didaktiske og insisterer på, at for at lære Grief Recovery, skal hver deltager vise os, at de vil tage handlinger Greif Recovery, at de så vil bruge til at vejlede andre. Hvis hjælperen ikke er komplet med sine egne tab, vil de ikke være i stand til effektivt at behandle og vejlede de mennesker, der kommer til dem om hjælp.

Ud over den egentlige uddannelse, instituttet giver løbende støtte til dem, vi træner og certificere så der til enhver tid de grievers de hjælper få det fulde udbytte af vores samlede 50 års erfaring.

LTK: Er en person behov for nogen specifik uddannelsesmæssig baggrund eller forudgående erfaring i sorg opsving?

RF: Nej. Alt, der kræves, er et ægte ønske om at hjælpe sørgende mennesker. Hovedsageligt, vi uddanner terapeuter, socialrådgivere, bedemandsforretning og præster. Men en betydelig procentdel af mennesker, der deltager i træninger er ikke-fagfolk, hvis liv blev massivt påvirket af tab. De har ikke kun et ønske om at hjælpe andre, men ofte for at sikre, at andre ikke behøver at vente så længe, ​​som de gjorde for at finde ud af, at recovery er endda muligt. Interessant nok, er det typisk lettere at træne dem, der ikke har formelle grader i mental sundhed erhverv, da vi ikke behøver at "unteach" dem ting, de har lært, at der ikke virkelig nyttige for grievers.

LTK: Hvad er Greif Recovery-håndbogen, og hvordan kan folk bruge det?

[[Billede: Grief Recovery Handbook.jpg | venstre | 90px | [Grief Recovery Handbook bog] | Sorg Recovery Handbook]]

RF: Sorgen Recovery Handbook - 20th Anniversary Expanded Edition [HarperCollins, 2009] - med undertitlen, handlingsprogrammet til Moving Beyond Død, skilsmisse, og andre tab, herunder sundhed, karriere, og Tro, som er skrevet af John W. James og Russell Friedman, er en fuld længde bog med mere end 500.000 eksemplarer i print, begyndende med den selv-offentliggjorte udgave skrevet af institut grundlægger John W. James i 1987. Den indeholder alle de principper og handlinger Greif Recovery, i detaljer, med specifikke retningslinjer at hjælpe folk, der arbejder i partnerskaber af to eller individuelt. Hver person arbejder på hans eller hendes egen tab og giver et lyttende øre og hjerte for hans / hendes partner. En partner kan arbejde på hans / hendes forhold til en person, der døde, mens den anden kan arbejde på en skilsmisse. Tabene behøver ikke at matche - faktisk, det er bedre, hvis de ikke gør det.

Yderligere ressourcer fra Recovery Institute

Vi har skrevet snesevis af nyttige artikler, der er lagt ud på vores hjemmeside. Artiklerne kan downloades og udskrives til noget gebyr. Hvis dette interview hvæsset læsernes appetit for mere information om håndtering af sorg, så anbefaler vi de bruger tid på at læse disse artikler.LoveToKnow Døden vil gerne oprigtigt takke Russell Friedman for at dele sin viden og tid til sorgen Recovery Institute interview.