Søndagsskolen Sikkerhed

Søndagsskolen Sikkerhed

Søndagsskole sikkerhed kan ikke være på forkant med dit sind, når du sender dit barn til religiøs klasse hver uge. Men det skal være et sted, hvor mindst en grundlæggende plan for sikkerhed er på plads.

Afhængigt af anlægget, kan der være færre ressourcer til faktiske sikkerhed i søndagsskoler. Men det er let, hvis du tænker på det som en generel skole eller dagpleje. De samme sikkerhedskrav faktorer, der er vigtige på steder som skoler noget i søndagsskoler så godt. At indsamle ideer, tjekke med de lokale skolebestyrelser at se, hvad slags sikkerhedsregler og sikkerhedsforanstaltninger er på plads.

Sikkerhed på Inside

Søndagsskole sikkerhed starter på indersiden, med lærere og medarbejdere, der arbejder med børn. En del af at udvikle en stor fuld kirke erfaring er at sikre, at lånere og deres familier føle sig trygge. Den bedste måde at gøre dette på er at have en plan fra starten til kun at ansætte eller rekruttere de bedste af de bedste på dit sted for tilbedelse.

Når du har de bedste lærere og ansatte, de har brug for up-to-date på sikkerhedsuddannelse, kommunikationsevner, og ekspertise i håndtering af alle nødsituationer - enten menneskeskabte katastrofer eller naturkatastrofer.

For at sikre, at du får kun de mest kvalificerede personale til din kirke og især i søndagsskolen, sørg for at gøre baggrundstjek på alle potentielle medarbejdere. Følge op på interviewet processen. Simpelthen fordi nogen anbefales af en betroet ven betyder lille. I dag og hver dag, den første ansvar en søndagsskole er at holde børnene deltager helt sikker, mens de er under personale pleje. En af de bedste måder at sikre dette sker er ved at tjekke referencer og færdiggøre baggrundstjek. Du kan lære mere om, hvordan man udfylder en fuld baggrundskontrol på Privacy Rights Clearinghouse.

Glem ikke, at andre voksne hyppige kirken og søndagsskolen så godt. Har en nul-tolerance politik på plads, og sørg mennesker kender det og følge den. Voksne uden børn i søndagsskole program, bør ikke besøge klassen uden de regelmæssige personale til stede.

Bygning Sikkerhed

Bygning sikkerhed af en kirke, som huser en søndagsskole program bør planlægges omhyggeligt for at sikre alle baser er dækket. Glem ikke struktur sikkerhed søndag skolegården enten hvis der er en.

Hvis døre, der fører ind i en søndagsskole område ikke låse mens klassen er i session, så der skulle være masser af personale, så der er nok til at sikre, ingen er kommer eller går, som ikke bør være.

Andre ideer kan nævnes:

 • Sørg for, at øverste niveau vinduer fastgør og at børn ikke kan åbne dem.
 • Gennemføre bi-årligt til tre-måneders brandalarmanlæg kontrol.
 • Opnå møbler, der har afrundede hjørner og er ikke fasthængning.
 • Child sikker porte på trapper - både i toppen og bunden for at forhindre fald.
 • Sikring af alle høj eller tunge reoler til væggen. Selv en brændeovn kan vælte og knuse et barn så overveje kirken køkkenet, hvis børn hyppige området.
 • Legetøj og legeområder skal rengøres dagligt og holdes velordnet at undgå fald.
 • Forholdsregler Jordskælv sikkerhedsforanstaltninger

Disse er blot et par ideer til selve bygningen og klasseværelset sikkerhed og tryghed. Hvis du vil se mange flere ideer læse Skole Workshop sikkerhedsregler.

Planlægning for Søndagsskolen Sikkerhed

Et godt sted at starte er på Church Law dag en online butik med nogle gode sikkerhed og planlægning oplysninger om de forskellige måder at gøre søndagsskoler en sikker og behagelig oplevelse. For yderst rimelige omkostninger kan du downloade hele træningspakker omgiver alle bedste sikkerhed ideer skræddersyet nøjagtigt til søndagsskole sikkerhed. Der er en informativ risikostyring side.

Nogle af de downloads, du finder indeholde ideer til:

 • Beskyttelse hele kirken fra vold
 • Sikker check-ins og check-outs for forældre til søndag skoleelever
 • Spørgsmål Transport sikkerhed såsom hvad man skal gøre ved ekskursion sikkerhed
 • Beskyttelse mod brand
 • Seksuelt misbrug af børn respons planlægning
 • Computer sikkerhed
 • Ferie specifik sikkerhed

Planlægning for sikkerhed og sikkerhed på søndagsskole før der opstår problemer, er den bedste måde at sikre, at søndagsskole er en glædelig oplevelse for alle.

Yderligere læsning, der vil være nyttige omfatter:

 • Tilskud til skole Sikkerhed
 • Sikker Udendørs Skole spil