Søndagsskole lektioner for Kids på de lovede Gud

Søndagsskole lektioner for Kids på de lovede Gud

Leder du efter ideer og søndag skole lektioner for børn på prise Gud? Undervisning børn, hvordan, hvorfor og hvornår man skal prise Gud er en vigtig del af den kristne tro. Bibelen er fuld af lovprisninger skrevet til Gud samt eksempler på, hvordan man kan prise Gud og endda kommandoer på den måde, hvorpå kristne at prise Gud. Undervisning børn om tilbedelse og ros er en integreret deres voksende tro.

Ideer til søndag School Erfaringer til Kids på de lovede Gud

Kristne er at prise Gud i alle forhold, selv om omstændighederne ikke er ideelle. Brug søndagsskole lektioner for børn på prise Gud for at lære eleverne, hvad Bibelen har at sige om at tilbede og prise Gud gennem diskussion og aktiviteter i forbindelse med passager fra Bibelen.

Hvornår skal du Ros Gud?

Prise Gud i alle forhold kan være svært, når livet ikke går så godt. En rigtig eksempel liv i en person, der priste Gud trods vanskelige omstændigheder var David. Kong Saul var jagt David. Brug historien om David og nogle af salmerne, som han skrev som inspiration til din søndagsskole lektion.

Sæt stemningen ved at spille passende tilbedelse musik som børnene kommer i. Har kopier af Salme 18 til rådighed for børn at læse. Hvis du kan, få passagen i beskeden, som vil give bedre forståelse for børnene om, hvad David stod overfor.

Åbn lektion med et spil kaldet "Jeg hader det, når". Start med en erklæring, der er uhyrligt fjollet ud, "Jeg hader det, når jeg får jordnøddesmør fast i mellem mine tæer." Har en frivillig komme op med en anden dum ting at hun hader og så videre, indtil alle børnene har haft mulighed for at dele. Har en klasse afstemning, at der er "værst". Brug dette som et springbræt for en mere seriøs debat om, hvilke typer af ting hæmmer børnenes gode dage. Kom dårlige karakterer i skolen, der har en uoverensstemmelse med en forælder eller søskende eller endda have en kamp med en ven er alle ting, der kan gøre folk vrede og glemme alt om Gud.

Vend den studerendes opmærksomhed på Salme 18. Læs passagen og føre en diskussion om, hvilke typer af ting David stod overfor. Så tage en anden til at sammenligne lister. Efter førende eleverne til at forstå, at David stod overfor nogle meget alvorlige spørgsmål, taler om, hvordan han reagerede. Hele Salme beskriver egenskaber Guds karakter og derefter går på at prise Gud viser, at David virkelig priste Gud i alle forhold.

Ved at fokusere på Guds karakter, for dine elever kan altid have noget, som at prise Gud, selv når tingene ikke synes at gå godt. Afslut lektionen ved at have elever gør et bogmærke, der viser Guds karaktertræk, så når de bruger det, kan de huske, at de altid har grund til at prise Gud.

Hvordan skal du Ros Gud?

Salme 33 taler om, hvordan kristne at synge deres roser og råbe til Gud glæde. Salmisten taler ikke kun om at synge, men om at bruge musikalske instrumenter til at prise Gud også. Brug denne salme til at tale med børnene om, hvad det vil sige at prise Gud joyfully.Open lektionen med tilbedelse musik fra andre lande. Spørg eleverne om at komme ideer til, hvordan de kan prise Gud i tilbedelse. Angiv eventuelle passende svar på en tavle. Mens der er mange gode svar, skal du sørge hjælpe med at bringe ud anvendelse af instrumenter og tanken om at prise Gud med glæde.

Lad eleverne skiftes til at læse Salme 33. Spørg eleverne, hvad det vil sige at synge med glæde for Herren. Bly studerende til at opdage, at Gud ikke vil have sine børn til at være flov over at synge lovprisninger til ham, men han vil have dem til at tilbede dygtigt og af hele deres hjerte. Hvis børn synes villige, diskutere, hvorfor nogle gange er det svært at prise Gud med glæde. Hvis tiden tillader det, Vis børnene billeder af harpe og TEN-strengen lyre som nævnt i Salme.

Lad eleverne lave deres egne musikinstrumenter. En let måde er at korte to plast engangsservice sammen forlader en lille åbning i toppen. Fyld pladerne papir med tørre ris og bønner og hæfte derefter lukket. Pynt tamburiner med markører, oppustede maling eller andre materialer, som du har sammen. Afslut lektionen med førende børn i sang ved hjælp af deres nyoprettede instrumenter. (Bemærk: Hvis du vil gøre instrumenter med lim eller maling, der skal tørre, starte dem i starten af ​​lektionen, så de vil være tør i tide til gudstjeneste i slutningen af ​​lektionen.)

Andre ressourcer til søndagsskole

Enhver god søndagsskole lærer ved, at nogle gange lidt hjælp er nødvendig for at gøre klassen virkelig stor. Uanset om du bruger søndagsskole lektioner for børn på prise Gud eller et par ekstra ressourcer til at gøre din lektion skiller sig ud, er der mange muligheder.

  • Kids Søndagsskolen Place er en dejlig ressource uanset hvad emne, du tackle med dine elever. Erfaringer er organiseret efter lønklasse og søgefunktionen på hjemmesiden kan hjælpe dig med at finde flere lektioner om at prise Gud.
  • Brug en model af Tabernaklet til at tale om de forskellige formål, at hver del tjente, og hvordan de hebraiske folk priste Gud.
  • Brug populær tilbedelse musik til at hjælpe opmuntre børnene til at synge deres roser.

Idet de lovede Gud er et grundlæggende begreb i den kristne tro. Børn i alle aldre kan forstå Guds gerninger og undere på et vist niveau.