Sommer Kaste Problemer

Sommer Kaste Problemer

Hvad kan en hundeejer gøre for at reducere sommer fagdannelsesmetoder problemer, der forlader hund hår på alt? Gæst klummeskribent Wendy Nan Rees tilbyder en løsning.

Beskæftiger sig med løs hund hår

Jeg er kommet til udtryk med det faktum, at når vi ejer vores elskede hunde, de kommer med nogle ansvarsområder ved siden af ​​regelmæssig fodring, bolig, og dyrlæge besøg. De har også ekstra hår, der synes at være hver hvor men på vores hunde. Alle spøg til side, synes mine tre drenge til at have problemet med at kaste hele året rundt. Den konstante ugentlige hår støvsugning, ved hjælp af min hjemmelavede hår remover næsten dagligt på mit tøj, sengetøj og alle møbler i huset bliver en stor opgave.

Svaret til sommer kaste Problemer

Jeg har fundet det mirakel værktøj, der indtil for få år siden kun var tilgængelige på grooming butikker. Værktøjet Jeg tænker på kaldes The FURminator®

Den FURminator® er en udgydelse værktøj, der er lavet af en speciel kaste kniv, der ikke vil klippe din hunds hud. Den kan nemt fjerner løs og døde underuld, som normalt svært at komme til. Den ikke-skærende blad er lavet af rustfrit stål; det forsigtigt går til underuld og ikke berører den top coat. Håndtaget er lavet af en sort gummi sikker-fit greb til at hjælpe dig med at fjerne det løse skind fra din hund. Dette er et must, hvis du har en hund, der kaster, for jeg lover efter brug af dette værktøj i en uge, at du vil finde mindre og mindre hår dagligt, og din hunds pels er ved at blive smuk.

Denne fantastiske grooming værktøj leveres i fire størrelser, og du kan nu finde det online, på shopping-kanaler og på næsten alle dyrehandel. Den blev opfundet af en groomer, der så er behov for daglige hundeejere til at kunne løse årlige pels blæser samt daglig udgydelse, at vi alle har at gøre med, medmindre du har en hund, der ikke kaste.

Skridt til at reducere Loose Fur i hjemmet

Min hund Cappy fælder ikke, men min Lab Senny var kaste hår dagligt, indtil jeg begyndte at bruge dette værktøj. Nu har jeg ikke længere at støvsuge hver dag, heller ikke jeg nødt til at bruge tape til at samle op alle hår. Selvfølgelig min drenge stadig kaste, men det er så meget mindre, og det er derfor, jeg ville meget gerne dele dette tip med jer.

Det er den gode nyhed, men du vil stadig nødt til at bade din hund dig selv eller tage ham til en groomer at have andre ting gjort. Husk at bruge en god loppe og kryds frastødende, samt en god shampoo og balsam. Det er vigtigt at sørge for din hunds ører renses og hans tænder børstet. Jeg kan godt lide at gøre dette til en sjov sommer uden aktivitet på søndag med alle tre af drengene, og de elsker vand, så det bare gør mit liv lettere.

Husk, kost vil også spille en rolle i, hvordan din hunds pels ser ud og mængden af ​​pels, der er udgydt. Det er vigtigt at være sikker på din hund er sund og på en god kost, især hvis hans hårtab forekommer mere end normalt. Hvis kaste varer mere end et par uger, er det tid til at se din personlige dyrlæge.

Flere tips fra Wendy

  • Uddannelse din hund at have gode manerer
  • Børstning din hunds tænder Made Easy
  • Hund Summertime Farer