Sommer Fitness for travle kvinder: 4 Quick Øvelser til ophold Firm Under Bikini Season

Dens sommeren, og den levende er let undtagen når du er nødt til at tænke på at sætte på en Itsy-Bitsy-teeny-weeny gul prikkede bikini! Men bare rolig, er der stadig tid til at komme i form til at spankulere dine ting på stranden eller boardwalk!

Disse gennemprøvede og gennemtestede øvelser kan give dig hurtige resultater med blot 10 minutter fokuseret træning hver anden dag. (Hvis du er på en alvorlig mission og føler virkelig motiveret, er du velkommen til at gå til det hver dag!) Og glem ikke at blande disse bevægelser med nogle cardio arbejde, selv om det er en omgang fodbold med børnene eller en frisk gåtur i parken. Udnyt den ekstra kvalitet tid du bruger med børnene, familien eller venner denne sommer - enten hjemme eller på ferie - og sætte de sjove ting, du gør for at arbejde for at forblive aktive. Hver kalorie tæller!

Og efter et par uger med disse øvelser, kan du se dine bedste i sæsonerne nyeste teeny-weeny bikini mode! Hav det sjovt i solen, men glem ikke solcreme !!

Dolphin Kicks

Til denne øvelse, du ønsker at skabe balance mellem din vægt på underarmene med albuerne direkte under dine skuldre. Sørg for at trække skulderbladene ned mod hofterne (væk fra dine ører) dette vil holde stress fra dine skuldre. Udvid dine hofter og ryg, træk i dine mavemuskler (dette understøtter din torso), og bøj højre knæ lidt fra gulvet for mere støtte. Første indånder, og derefter som du udånder udvide dit venstre ben lige ud til hoftehøjde ordregivende glutes og hamstrings. Dine hofter skal vende fremad på alle tidspunkter. Med en svag bøjning, returnere venstre ben til at opfylde den modsatte støtteben.

Reps:
Gentag op til 20 gentagelser, holde torso stadig derefter skifte til den anden side.

Muskel Fokus:
Glutes, hamstrings, abs og lats.

Super Butt Kicks

Læg dig ned på ryggen, placere dine arme ned ved din side. Løft dine hofter fra gulvet i en bro position. Din højre knæ skal bøjes med hælen i tråd med din sidde ben, og venstre ben bør udvides lige op. Som du indånder, sænke dit venstre ben til gulvet. Sørg for at holde dine hofter stadig og vedligeholde broen position. Udånder og bringe benet tilbage til startpositionen

Reps:
Gentag op til 20 reps, så sænk dit venstre ben til gulvet i samme bøjet position som højre. Sænk din røv på gulvet, hvile og skifte til det andet ben.

Muskel Fokus:
Glutes, hamstrings, abs

Dead Bug

Lagde sig på ryggen med bøjede knæ i en 45 graders vinkel. Hoved, nakke og skuldre skal være væk fra gulvet og hænderne hvilende på knæene. På en udånder, trække i dine mavemuskler og samtidig udvide dit venstre ben ud og din højre hånd over hovedet. Gentag dette skridt, skiftevis dine arme og ben. Hold dine øjne fokuseret på navlen på alle tidspunkter, og hvis du begynder at føle spænding i nakken, sænke dit hoved ned til gulvet. (Dette vil blive lettere, som du bygge mere styrke i abs.)

Reps:
Byg op til 20 gentagelser afsluttet to gange med en 30-sekund til 1 minuts pause. Sørg for ikke at ofre form.

Muskel Fokus:
Abs

Side Plank ben elevatorer

Lagde sig på din side, balancerende på højre hofte og hviler på din højre underarm. Din højre albue skal være direkte under skulderen og knæene bøjet og stablet oven på hinanden. Mens udånding, kontrakt dine mavemuskler, og løft dine hofter fra gulvet. Samtidig, udvide din venstre arm og ben ud til siden af ​​kroppen, og sørg for at holde knæet og tå fremad.

Reps:
Prøv i 10-15 reps, derefter slå over på din anden side og gentag.

Muskel Fokus:
Glutes, abs