Sommer Aktiviteter for Kids

Sommer Aktiviteter for Kids

Uden opbygningen af ​​skolens rutine, kan sommeren synes meget lang tid for dig og dine børn. Heldigvis vejret giver mulighed for masser af aktiviteter for at nyde udendørs. Denne sommer, slukke for fjernsynet og lave nogle minder.

Nyd sommeren bær

Sommeren er sæson for bær festivaler, plukke bær og hjemmelavet marmelade. Hvis du kløe efter noget at gøre, der er lidt ud over det sædvanlige, få din kurv og hovedet ud til en lokal bær festival eller pick-din-egen bær gård. Når du har proppet dine varer fuld af bær, kommer hjem og gøre nogle hjemmelavet marmelade!

Berry Festivaler

Berry festivaler vrimler i løbet af sommeren. Tag dine børn til en dag af 'bær' sjovt, familievenlige festligheder. Mens aktiviteterne i høj grad afhænger festivalen, kan du forvente at finde en form for børnevenlige underholdning, et håndværk show, en kok-off featuring stjerne bær, og typisk musikalsk underholdning. Berry sæson afhænger af området, så du bliver nødt til at finde ud af, hvornår din lokale festivaler vil ske. Hvis du kender til noget i nærheden af ​​dig, så tjek en af ​​disse organisationer for at finde en festival i din hals skoven:

 • US Blueberry Råd - Find blåbær festivaler over hele USA
 • Strawberry Festivaler - En guide til jordbær festivaler i USA
 • Vælg din egen side festival - en omfattende liste af forskellige frugt festivaler i hele Nordamerika

Pick-din-egen bær

Sommer Aktiviteter for Kids

Find en Berry Farm i nærheden af ​​dig, og tage dine børn til en dag med plukning og god gammeldags sjov. For at være sikker på, at alle går har en stor tid:

 1. Ring til gården, du ønsker at gå til, og sørg for at der er noget at høste. Tilbud varierer fra måned og kan påvirkes drastisk af vejret.
 2. Pack smart. Medbring en pose til at bære dine varer, snacks, drikkevarer og vaskeklude.
 3. Bredskygget hat og solcreme er most. Også bære tøj, som du ikke har noget imod at blive beskidt. Chancerne er gode, at du ikke vil komme ud af Berry Patch uplettet.
 4. Medbring dine egne containere, hvis gården tillader det.

Hjemmelavet marmelade

Making hjemmelavet marmelade er en stor aktivitet at gøre med flere generationer. Mens børnene nok ikke skulle koge frugt, de er sikre på at komme ind i mæskning og forberede frugten. For en super enkel hjemmelavet marmelade opskrift, afhente pektin på din lokale købmand. Da pektin er en vigtig ingrediens i syltetøj, er der altid en opskrift på nem at lave syltetøj på bagsiden.

Hit the Beach

Få ting skriger sommer som en tur til stranden. Hvad er stor om at gå til stranden er dog, at du ikke behøver at bare svømme i brændingen. Går til stranden byder alle i familien noget at gøre

Sand Castles

Sommer Aktiviteter for Kids

Tag nogle kopper, containere og andre ting til mug sand, og skabe et sandslot. Det er en stor aktivitet for at frigøre kreativitet, samt fremme samarbejdet mellem din gruppe. For at gøre en stor, relativt langvarig struktur, brug et forhold på otte dele tørt sand til en del vand. Denne blanding skaber mest sammenhængende sand til brug for din sandslot. For de entusiaster i din familie, så tjek Sand Castle Central, før du hovedet til stranden. Webstedet har en butik, hvor du kan købe redskaber af virkelig stor sand slot design, samt en liste over sand slot festivaler, tips og tricks fra professionelle og andre lækkerier, at din besætning kan nyde.

Søgning efter Wildlife

Wildlife bugner på din lokale strand, uanset om det er fugle i luften, krebsdyr gemmer sig i tidevand puljer, eller sæler eller delfiner svømning lige ud for kysten. Med et skarpt øje, kan du finde og endda fotografere nogle vilde dyr, hvis du er opmærksom nok. Bringe et kamera for dine børn at fotografere disse fantastiske øjeblikke. Må ikke bekymre dig, hvis billederne ikke kommer ud, vil børnene gerne komme til at bruge dem alligevel. Et par hints til at finde nogle dyreliv:

 • Har din strand har tidevand puljer? Hvis ja, er dette et godt sted at finde nogle dyreliv. Alt fra små fisk krebsdyr vil sandsynligvis kalde dette unikke naturtype hjem.
 • Hvis du vil en tilstand strand, kalde park rangers og spørge, hvad du kan finde. De vil være i stand til at fortælle dig, hvis det er sæsonen for at se sæler, hvilke fisk du kan se, og hvor ellers at lede efter dyr på stranden.
 • Glem ikke at kigge op. Mens måger vrimler på næsten enhver stranden, er der en række andre fugle, der kalder stranden hjem. Spørg dine børn at bemærke forskellene mellem fuglene på stranden og dem i baghaven.

Strand kæmning

Kæmning stranden for smarte skatte kan give alle mulige gode aktiviteter til senere. Medbring en kurv med dig at indsamle skaller, og derefter prøve nogle af disse store håndværk ideer med dine børn:

 • Beach Shadow Box - Køb en tyk ramme fra et håndværk butik, der kan bruges som en skygge kasse. (Nogle butikker endda sælge dem stemplet som "skygge bokse.") Har dine børn arrangere et par elementer fra din samling i rammen. Det kan være en stor shell, flere mindre, eller en blanding af skaller og andre strand vragrester. Når dine børn forbi denne hængning, vil de have minderne om en stor dag.
 • Time Capsule - Til denne let håndværk, bringe hjem nogle sand og købe et klart glas krukke. Har dine børn sætte et par af deres beach nipsgenstande i krukken. Nogle børn nyder at bruge vinduet markører for at markere krukken, eller du kan lade det stå tomt for et klassisk look.
 • Shell Wreath - Det er et håndværk, der er ideel til ældre børn, eller som et håndværk du sammen med dine små. Ved hjælp af en træramme og en varm lim pistol, kunstfærdigt arrangere skallerne, som du har indsamlet og vedhæfte dem til rammen. Pas på at fordele vægten, så rammen kan sidde eller hænge ordentligt uden at vælte.

Go Fishing

Sommer Aktiviteter for Kids

Få ting i livet er så afslappende som sidder ved en stille sø venter på en bid. Uanset om fiskeri er en all-sommer-lang aktivitet for hele familien, eller noget man gør en gang om året, kan børnene finde nydelse i den simple sport. Ikke sikker på hvad de skal gøre, eller hvor man gør det? Sørg for at tjekke ud TakeMeFishing.org, en hjemmeside dedikeret til at fremme fiskeri for familier. Få mest ud af din fisketur ved at indarbejde et par forskellige aktiviteter for at holde kedsomheden på afstand, mens du venter på, at første bid.

Nature Observer Kit

Fiskeri er en stor aktivitet i sig selv. Men det er også et godt tidspunkt at observere dyrelivet. Pack en lille rygsæk, der omfatter kikkerter, et kamera og en skitsebog. Medbring et par felt vejledninger til dit område. Som du venter på din første store bid, så tal med dine børn om, hvad du ser.

Medbring en malebog

Det kan synes mærkeligt at overveje en malebog som en aktivitet at medbringe mens du fisker. Dog vil børn nyde fiskeri mere, hvis de forstår, hvad der foregår. Det er, hvor den amerikanske Fish and Wildlife Service gratis printable malebog kommer i. Malebog dækker en bred vifte af levesteder, fisk og dyreliv. Det er perfekt til undervisning små om, hvad der foregår omkring dem.

Har en baggård campout

Camping er en fantastisk måde at opmuntre børnene til at komme væk fra fjernsynet og elektronik for en stund, og tilbringe noget kvalitetstid med familien. Lær om stjerner, spise campout mad, og bare nyde tid sammen i dit telt. Mens du sikkert kan oprette dit telt i din baghave, sove under stjernerne, og kalder det en nat, National Wildlife Federation sponsorer, hvad de kalder The Great American Backyard campout. Typisk afholdt i juni, kan familier vælge at registrere (det er gratis), og har mulighed for at rejse midler, deltage i en gruppe campout, hvis de ønsker, og sende deres eventyr online for familier og venner. Registrering er gratis, og giver en række sjove værktøjer til at få din ud på din første tur.

Mens beslutningen om at campout er nemt, planlægger hvad de skal gøre måske ikke. Følgende aktiviteter er blevet kid-testet til at give masser af underholdning på din campout oplevelse.

Campout Food

Sommer Aktiviteter for Kids

Ordet campout er praktisk synonym med god mad. Alligevel kan du gå ud over de ristede hotdogs, s'mores og kabobs, at dine børn er kommet til at forvente og tjene en gourmet picnic fest, der er så enkel at tilberede, kan dine børn hjælpe!

 • Svin i et tæppe - Brug halvmåne dej og wrap dine hotdogs op. Stege dem på en pind over åben ild (jo, der er halvt så sjovt), og dejen vil kokken pænt over hotdog. Køb ketchup og sennep pakker for nem oprydning.
 • S'mores Bar - Hvorfor ikke prøve noget unikt med dine s'mores i år? Køb flavored skumfiduser, brug shortbread cookies i stedet for granola barer, eller Reeses Peanut Butter Cups i stedet for almindelig chokolade. Tilbyd skåle af kokos, hakkede nødder, toffee bits, eller gelé at hjælpe runde ud, hvad der er sikker på at være en favorit dessert.
 • Doughnuts - For at gøre dette, skal du have en støbejern pot, nedkølet kiks dej (en småkage gør to donuts), tænger og olie. Over en varm brand, placere din pot, halvvejs fuld af olie, over bålet, og varme. Break hver kiks i halve og dip i olien. Kiks bliver gylden brun. Tilbyd skåle af pulveriseret sukker eller kanel sukker til dypning.
 • Veggie Kabobs - Bare fordi du camping, det betyder ikke, at du har brug for at fralægge sig din pligt at få dine børn til at spise grøntsager. Bring dine børn 'foretrukne grøntsager, kabob spyd (du kan blive nødt til skære sticks at få noget længe nok), og krydderier salt. Let salt grøntsager og stege over åben ild.

Bug Box Kits

Sommer Aktiviteter for Kids

Før du går, sat sammen din egen bug kasser, så dine børn kan bruge dele af deres dag indsamle critters. Alt du behøver er:

 • Klare krukker med huller poked i lågene (sylteglas er ideelle)
 • Luppe
 • Window markører (valgfrit)
 • Plastic pincet (til optagning bugs)
 • Eye dropper (for at tilvejebringe vand)

Opmuntre dine børn til at holde øjnene ud for interessante critters. Det er en fantastisk mulighed for at lære dem god forvaltning samt, ved at frigive nogen fejl, som du fanger.

Stargazing

Mens du camping, vil du gå glip af, hvis du ikke benytte lejligheden til at stargaze med dine børn. Det er den ideelle aktivitet på en klar nat; ikke alene er det uddannelsesmæssige, men konstellationer har alle historier er baseret på græsk mytologi. Det er ligesom videnskab og historiefortælling pakket ind i en. For at hjælpe med at guide dine børn gennem deres stargazing eventyr, så tjek disse ressourcer:

 • Wishing på en stjerne - En stor lille guidebog, der er perfekt til børn. Det går gennem historierne om alle de store stjernebilleder, og derefter omfatter korte aktiviteter ud over tips om, hvordan at spotte den konstellation på himlen.
 • Før du hovedet udenfor, få på din computer og besøge astronomi for børn. De har en gratis "sky aften" værktøj, så du kan se, hvad det er, at du bør være i stand til at observere på himlen om natten. En lignende idé til mere avancerede stjernekiggere er Heavens Above, som lader dig sætte i din placering for at få en detaljeret rapport om, hvad du kan finde.
 • Følg Exploratorium Magazines retninger for at gøre din egen teleskop. Gør det før du forlader, eller under en af ​​de dage i din campingtur for en bedre stjernekiggeri oplevelse. Mens retninger er let, vil forsamlingen kræve nogle voksne hjælp.

Snup en bog

Hvis dine børn ser læsning som et slid og slæb, bruge denne sommer til at ændre deres tankegang. Mens solen kan bugne i løbet af sommeren, vigepligt til masser af udendørs sjov, der er sikker på at være mindst et par regnfulde dage. For at hjælpe inspirere en kærlighed til læsning i dine børn, skal du bruge sommeren til at foretage regelmæssige stopper på biblioteket og hente en stor læse højt, der er sjovt for alle dine børn. Finde tid til nogle af disse andre sommer læsning aktiviteter.

Vært en Neighborhood Book Club

Sommer Aktiviteter for Kids

Har dine børn elsker at læse? Få børnene sammen og vært for en sommer bogklub. Du kan fokusere på en genre, en forfatter, eller læs hvad børnene vil læse. Ikke alene er at diskutere bøger med venner en masse sjov, men det kan hjælpe opmuntre dine børn til at læse mere ofte i sommermånederne. Hvis din skole udgiver en sommer læseliste, kan du invitere dine børns venner over for at læse bøgerne på listen og tage kedsomhed ud af at læse lektier. Serveres snacks og limonade og din sommer bogklub er sikker på at være en kæmpe succes.

Bliv belønnet for Reading

Det første sted at tjekke for enhver sommer læsning incitamentsprogram er børnenes afdeling på dit lokale bibliotek. Mange biblioteker over hele USA vært sommer læsning klubber, incitamenter og andre diverse aktiviteter for at holde børn at læse. Hvis du ønsker mere, eller biblioteket ikke har en sommer læsning klub - tjek disse steder, der belønner børn til sommer læsning:

 • Barnes & Noble - Hver sommer, din lokale Barnes & Noble giver væk gratis bøger baseret på, hvor meget du læser.
 • Six Flags 'Læs for at lykkes - Dit K-6. klasse barn kan tjene en gratis bille til Six Flags til læsning seks timer. Skal udfylde gratis registrering for at være berettiget.

Nyd Billige Bowling eller en film

Har en regnvejrsdag, hvor du bare ikke kan gå udenfor? Gratis (eller billige) bowling og film er over det hele i løbet af sommeren; du skal bare vide, hvor man skal lede.

Bowling

Nyder bowling denne sommer er virkelig nemt med Kids Bowl gratis. Tilmeld dig på hjemmesiden og bruge søgeværktøjet til at finde en deltagende bowlingbane i nærheden af ​​dig. Kids inden aldersgrænsen kan registrere for at modtage to gratis spil pr dag ad Deltagende bowlingbane (og nogle skoler gør det også.) Der er nogle begrænsninger, så sørg for at læse det med småt omhyggeligt.

Film

Tjek en film på din lokale teater. De nationale teatre tilbyder sommer film serie, hvor børn (og nogle gange deres forældre) kan få reduceret eller næsten-gratis billetter til børnevenlige visning. Du skal dog ikke være genert over at kalde din lokale biograf så godt. De kan godt tilbyde diskonteret billetter til sommer for udvalgte shows for at holde trit med konkurrencen.

 • Regal Summer Movie Express - Regal Group Entertainment tilbyder udvalgte G og PG-film kl.10 på tirsdage og onsdage til $ 1. De bruger indtægterne fra billetsalget til fordel for en velgørende organisation.
 • Cinemark Summer Movie Clubhouse - Cinemark, som omfatter som omfatter Century Theatres gruppen, byder vælge børnenes film for en $ 1, eller hvis du køber billetterne på forhånd, 10 film til $ 5.

Nyd den Water

Sommer Aktiviteter for Kids

Køl af ved at spille i vandet. Du kan altid gå til byen pool, tage svømmeundervisning eller hoved til stranden, men hvis disse muligheder er for langt væk, lad det ikke stoppe dig og dine børn fra afkøling fra den brændende varme i din baghave.

Lav din egen Toy Car Wash

PVC-rør, opfindsomhed, og nogle handyman færdigheder er alt du behøver at gøre en lille sprinkler sjov, at dine børn kan køre igennem på deres kørende legetøj.

Til at begynde, skal du bruge:

 • Fem stykker af 1/2-inch PVC ca. 4 til 5 meter lang
 • Tre PVC hætter
 • En med gevind slangetilslutning
 • PVC opløsningsmiddel limsamlinger sammen
 • 2 PVC albuer
 • 2 PVC Tees
 • En boremaskine

For at samle dit spinkler systemet:

 1. Skær to rør i halve. Dette vil tjene som din base.
 2. Saml dine halve rør med PVC Tees. (Gnid fælge med opløsningsmiddel først for at sikre, at standen vil blive sammen, når du er færdig.)
 3. Bor huller på jævnt fordelte intervaller i enten din top bar eller dine resterende to sidepaneler. (Det er ligegyldigt, hvilke dele du vælger at være den øverste og den side, men hvis du bore huller i siden, vil du ikke få sprinkleren effekt ud af toppen, så du enten nødt til at bore ind i ét stykke på top, eller begge stykker af siderne.)
 4. Saml siderne ved at fastgøre to af dine resterende poler i PVC Tee fra din stand.
 5. Brug albuerne i toppen, og vedhæft din top bar.
 6. Placer hætter på tre af enderne på din base.
 7. Brug den fjerde ende at vedhæfte din slange, ved hjælp af den gevindskårne slangetilslutning.

Når du tænder for vandet, vil det komme ud af hullerne og voila - du har en baggård sprinklersystem designet til sjov. Lad børnene løbe igennem det, ride gennem det, eller bygge det over din vandrutsjebane!

Bubble Mania

Selvom du måske ikke ønsker, at dine børn spiller i bobler, lege med gigantiske dem kan være en masse sjov, og det en perfekt badedragt aktivitet. For at gøre boble løsning, vil du ønsker at bruge forholdet 10 dele vand til 1 del sæbe til .25 dele glycerin. Med andre ord, hvis du laver en 5-gallon spand boble løsning, vil du vil 5 gallon vand, 8 kopper flydende opvaskemiddel og 2 kopper glycerin. (Glycerin kan købes på apoteket og er valgfrit.)

For at gøre dine tryllestave, bruge to sugerør og en streng. Skub strå på snoren og bind en stram knude. De sugerør fungerer som håndtag, mens strengen kan du opbygge større og bedre bobler. Du kan også bruge en hula hoop som en boble tryllestav.

Besøg Zoo eller Akvarium

Sommer Aktiviteter for Kids

Ønsker du at klemme i en lille uddannelse denne sommer? Lav et punkt til at besøge din lokale akvarium og zoo. Chancerne er meget godt, at de to spots har uddannelsesprogrammer og happenings for at hjælpe med at undervise fremtidige zoologer og marine biologer om bevaring og dyr. Mens du er i zoologisk have og akvarium, holde følgende tips i tankerne til en perfekt besøg.

Generelle tips

 • Glem ikke solcreme! Folk har en tendens til at tænke, fordi de er i og ud døre, ikke er behov for solcreme. Men intet ruiner en dag hurtigere end en smertefuld solskoldning.
 • Giv børn kameraer. Det er en stor mulighed for at øve deres fotografering færdigheder, men det vil også hjælpe dem med at blive mere opmærksom, da de ser for den store skud.
 • Pack snacks og masser af vand. Bring det i en paraply klapvogn, hvis du har en. Det er nemmere at skubbe en belastning end at trække det eller bære det.
 • Hvis din zoo eller akvarium er enorm, købe et medlemskort. På den måde på hvert besøg, kan du planlægger at se visse dyr.
 • Pack en tør slette kort (du kan udskrive en her, og derefter laminere det.) Som du kan se dyr, markere et sted på kortet for deres oprindelseslande.
 • Bring kikkert. Mange zoologiske haver forsøger at bevare naturlige levesteder så meget som muligt. Dette giver børnene mulighed for at se dyr, at de måske ikke finder i deres kvarterer.

Frivillige

Sommer Aktiviteter for Kids

Tag dine børn denne sommer og bruge lidt tid på at give tilbage til samfundet. Der er en række organisationer, der vil hjælpe dig med at finde et godt match for din familie, eller du kan arbejde for at skaffe penge til din egen favorit årsag.

Finde frivilligt arbejde

Du har måske en højtstående center eller hospital i dit område. Hvis ja, bare kalde dem op og spørge, hvad der kan gøres. Chancerne er de vil have en frivillig koordinator, der kan få dig sat op. Hvis det ikke appellerer til dig, der er et par muligheder, som du kan finde frivilligt arbejde:

 • Unge volontører Corps of America - Denne organisation drives af lokalafdelinger, så du bliver nødt til at bruge søgefunktionen på det nationale websted for at finde kapitler i nærheden af ​​dig. Men mulighederne bugne, og selvom navnet antyder, at kun unge er velkomne, er familier lov til at arbejde frivilligt i de fleste steder.
 • Patch.com - Patch er en lokal online avis. Hver by har sin egen Patch, og hver lap har en sektion for at finde frivillige. Hvis du ikke har nogen tid til at rejse, kan du finde noget her i din egen baghave. Ikke alt er opført her er egnet til familier, selv om, så du bliver nødt til at gøre nogle sigtning at regne ud, hvad vil arbejde med dine børn.
 • VolunteerMatch.org - Dette er en database over organisationer, der har brug for frivillige. Du er nødt til De anføre, at du vil have noget, som børnene kan gøre, men på grund af størrelsen af ​​databasen, er du sikker på at finde noget i dit område, der passer regningen.

Alex 'Lemonade Stand

Alex 'Lemonade Stand er blevet synonym med sommer fundraising. Hvis du ikke har tid til at rejse, men er villige til at etablere en limonade stå i din forhave, kan du hæve penge til at donere til en velgørende organisation efter eget valg. Webstedet giver dig tips om at komme i gang, limonade opskrifter og inspiration til at holde dig i gang.

Bliv Citizen Scientist

Sommer Aktiviteter for Kids

At være borger videnskabsmand er en familie aktivitet, der giver børn mulighed for at lære helt unikke aspekter af deres lokale habitat. Desuden hjælper det finpudse deres observation færdigheder, som er afgørende for studiet af videnskaben. Der er flere borger videnskabelige projekter foregår. Nogle af de mere bemærkelsesværdige dem er følgende:

Journey North

Journey North er et igangværende projekt, der sporer migration og dyreliv gennem verden. For at få involveret, behøver du kun at registrere på deres websted og derfra kan du få anvisninger på en lang række projekter baseret på dine behov. De tilbyder endda en online mysterium klasse, hvor eleverne har for at spore data og er baseret på, at data, finde mysteriet placering. Uanset om du ønsker at plante tulipaner eller se migration af whooping kraner, Journey Nord er en stor life science ressource.

Firefly Watch

Watching ildfluer er magisk. Glødende byger af lys, der belyser en baggård holde en appel for både store børn og små børn. Med Project Firefly Watch, du registrerer dig på hjemmesiden, skal du udfylde en beskrivelse af din levesteder, og derefter optage dine observationer. Selv hvis du ikke kan se nogen ildfluer, du stadig nødt til at registrere de oplysninger, som det er nyttigt for forskerne også.

SciStarter

SciStarter er ikke et projekt i sig selv, men i stedet viser hundredvis af borgernes videnskabelige projekter, som du og dine børn kan deltage i. Du vælger en placering, hvor du vil gøre din aktivitet (dvs. i skolen, på stranden, etc. ) og derefter den type emne, du gerne vil studere, og SciStarter giver dig en liste over websteder af borgernes videnskabelige projekter, der opfylder dine kriterier.

Grow en Garden

Sommer Aktiviteter for Kids

Havearbejde er en sommer-lang aktivitet, der gør for både sjovt minder og en god og lærerig oplevelse. Hvis du aldrig har gjort en have før, så sørg for at tjekke ud KidsGardening. Det er en hjemmeside fyldt med tips og ideer, og de har også en butik, der sælger værktøj, som virkelig er nyttige for børn i særdeleshed. Ikke sikker på hvad slags havearbejde projekt til pluk? Her er et par ideer til at få dig i gang.

Kartofler Skattejagt

Anskaf en 32-gallon skraldespand og bore flere huller i bunden. Fyld en skraldespand med omkring 10 inches af kompost. Som kartofler spire, holde fylde skraldespand med mere kompost - omkring 8 til 10-inches hver gang. Fortsæt med at gøre dette i løbet af sommeren. Når du er klar til at høste, dumpe det hele ud på jorden, og lad børnene grave efter kartoffel skatte.

Pizza Garden

Til denne have, vil du ønsker at plante grøn peber, løg, hvidløg og tomater. Har børn hjælpe dig med så meget af havearbejde som muligt. Dette omfatter ukrudtsbekæmpelse, plantning og vanding. Du vil opdage, at når børnene har en hånd i voksende deres egen mad, de er langt mere tilbøjelige til at spise det.

Træde en sti

Sommer Aktiviteter for Kids

Stien system i USA er stort og venter på at blive opdaget. Trails er ideel til familie vandreture, fordi systemet er præget af sværhedsgrad, type trail osv mærkningssystem gør det meget lettere som en familie at vide, hvad du kan håndtere, og hvad du bør undgå. For at finde stier, der er tæt på dig, så sørg for at se på det interaktive kort på amerikanske Trails. For at sikre din trail oplevelse er en succes, skal du følge disse tips:

 • Lær dine børn at være stille på sporet. De er mere tilbøjelige til at få øje på dyrelivet, hvis de er mere støjsvage mens walking.
 • Medbring en lille førstehjælpskasse med dig, mens du vandre. Trærødder kan let forårsage nogen til at rejse, og vandreture tilbage til forsiden af ​​sporet med blod dryppende ned dine ben er ikke sjovt.
 • Du vil sandsynligvis ikke glemme snacks og vand på sporet, men sørg og huske en plasticpose for papirkurven så godt, så du tager alt ind og ud med dig.
 • Se, om der er nogen geocaches eller postkasser på din trail.

Have det sjovt og Stay Cool

Sommeren er et godt tidspunkt at spille udendørs, men husk at tilbyde masser af skygge, vand og solcreme og bringe de spil indendørs, hvis vejret bliver for varmt. Indendørs eller ud, disse sjove sommeraktiviteter er fremragende måder at fordrive tiden og gøre minder, der vil få dine børn længsel efter næste sommerferie, inden det nuværende er kommet til en ende.