Som supplerer for hårvækst arbejde?

Hvis dit hår har mistet sin oprindelige skønhed og glans, er det nødvendigt at tage drastiske foranstaltninger. Som regel alle mulige innovative shampoo og masker er ineffektive, især i problematiske sager. Eksperter anbefaler at være opmærksom på de forskellige kosttilskud med vitaminer, der kan normalisere strukturen i håret, der arbejder indefra.

Som supplerer for hårvækst arbejde?

Dag række kosttilskud til hår er ganske bredt. Og man kan nemt blive forvirret blandt deres sort. Hvad er de mest populære vitamintilskud fortjener opmærksomhed, og som man skal være forsigtig med?

Viviscal

Dette er en af ​​de mest kendte additiver til hår, som indeholder C-vitamin, siliciumdioxid og fiskeprotein. Det kommer oprindeligt fra Skandinavien. Verdens førende dermatologer ofte anbefale det til deres patienter. Ifølge deres observationer, det hjælper til at genoprette den oprindelige tykkelse af håret og normalisere dens vækst. Man skal bruge dette produkt to gange dagligt i omkring tre måneder. Dette tilsætningsstof vil spare håret svækket efter farvning eller forkert pleje; Desuden vil det også bidrage til at genvinde luksuriøse hår efter alvorlige operationer.

Biotin

Dette tilsætningsstof klarer problemet med skørt hår og negle på grund af vitamin H og V. Effektiviteten af ​​biotin er blevet bekræftet af mange mennesker, der bruger det. Det genskaber talgkirtlerne, normaliserer blodsukker, og reducerer hår bryde. Man bør dog ikke tage dette vitamin for meget, ellers kan du modtage dermatitis, anæmi, depression, søvnløshed og muskelsmerter.

Vitamin D

Denne såkaldte "sol" vitamin er afgørende for mange kropsfunktioner, herunder sundhed af håret. Det hjælper med at regulere sin vækst cyklus. Derfor er mange mennesker tager det, håber på hurtige resultater. Men det er ikke så enkelt. Eksperter mener, at det er ganske vanskeligt at beregne den nødvendige daglige mængde af vitaminet. Det kan imidlertid anvendes som en del af vitamin komplekser.

Som supplerer for hårvækst arbejde?

Savpalme

Denne urtemedicin er lige kommet frem på hylderne i de lokale butikker. Det er afledt fra frugten af ​​den amerikanske dværg fyr. Producenten lover, at dette tillæg ikke kun vil bidrage til at stimulere hårvækst, men også vende tilbage sin glans og styrke. De fleste af de patienter, der brugte denne ekstrakt viste signifikant forbedring, selv om der er mennesker, som dette tillæg hjælper ikke.

Vitamin A

Denne antioxidant er afgørende for hud, hår og negle. Det er aktivt involveret i regenereringsprocessen af ​​huden og dannelsen af ​​immunitet. Ved modtagelse dette vitamin, er det vigtigt at beregne den korrekte mængde af sin daglige oral indtagelse, fordi en overdosis kan være dødelig. Det er fedtopløseligt, hvilket betyder, at stofferne din krop ikke brug vil blive akkumuleret i væv.

Men det kan være farligt for leveren, hvilket fører til kvalme og træthed. På grund af en overdosis af vitamin, vil hår ikke vokse hurtigt, men tværtimod det vil begynde at falde. Du bør ikke overforbrug det på nogen måde; når de køber dette vitamin læse etiketten meget nøje. Bedst af alt, skal du kontakte din læge, før du tager det for at undgå negative konsekvenser.

B-vitaminer og jern

Vitamin B6, B12 og folinsyre hjælp regenerere røde blodlegemer, hvilket igen vil bidrage til levering af næringsstoffer og ilt til kroppens celler. Hårvækst vil accelerere i dette tilfælde. Jern, som kan opnås fra rejer, bønner, æggeblommer og magert oksekød, svinekød, kalkun og kylling, hjælper udviklingen af ​​røde blodlegemer.

B12-vitamin kan opnås ved at inkorporere skummetmælk, skaldyr eller laks i din daglige kost. Bønner, grønne, nødder, kød og korn er den kilde til vitamin B6. Folinsyre findes i sojabønner, linser og enhver bevoksning. Glem ikke om proteiner, der er nyttige for hele kroppen.

Sund livsstil er obligatorisk

Uanset hvad det er, vil ingen additiv hjælpe dig med 100%, medmindre du bor en sund livsstil. Først og fremmest, du har brug for en sund kost fuld af nyttige produkter. Opgiv fastfood, stegt og fede retter og alkohol. Hvis du ryger, så prøv at glemme alt om denne vane. De fleste mennesker gå i den friske luft, fordi ilt er afgørende for hår og hele kroppen. Rådfør dig med en kvalificeret læge, hvilken slags vitaminer du har brug for på nuværende tidspunkt.

Være mere opmærksom på dit helbred, fordi skønhed er i høj grad afhængig af den generelle tilstand af organismen. Det er værd at huske på, at vitamin kosttilskud er ikke et universalmiddel, men blot et tilsætningsstof.