Som set på tv: Køkken Produkt Tips

Fried, Ikke Bagt Pan Bacon i mikrobølgeovn

Fried er dårlig. Fried er dårlig. Fried er dårlig. Det er sundhed mantra. Og selv Oprah Winfrey har skiftet til no-fry kylling. Bacon altid kommer stegt. Må ikke bekæmpe det-hvis du koge bacon i mikrobølgeovn, kan du undgå fedt og fedt, træsko dine arterier. Men mikrobølgeovn bacon normalt kommer ud gummiagtig eller brændes. Kan en Som set på TV vare hjælp?

Voila-der er en Som set på TV Bacon Magic Wave mikrobølge bacon komfur (du ved, den slags, der normalt vises på som det ses i tv-annoncer med ildevarslende skud boblende fedt omkring stegning bacon). Særlige madlavning stativer stable bacon, organisere strimlerne på stænger.

Men er mikrobølge bacon sundere, relativt set, end stegepande bacon? En hurtig Som set på TV vurdere helbreds- info: USA Weekend siger, at bacon indeholder nitrosaminer, som er knyttet til kræftrisiko. Mikrobølger zappe nitrosaminer, så mikrobølge bacon har en tiendedel af mængden af ​​pan-stegt bacon.

* Sundhed tip: Tomater bidrage til bekæmpelsen af ​​nitrosaminer, så gør mikrobølge bacon til BLTs med Bacon Magic Wave.

Tveægget Blade?

Miracle Blade III har ikke ry for ginsu knive. Kunderne siger, at du måske nødt til at skærpe Miracle Blade III skrælle knive eller Rock 'n Chops ... stadig, mere end 12 millioner salg af Miracle Blade III køkken produkt siden 1989 indgyder tillid. Udgifterne til Miracle Blade II sæt er ikke så høje som de ginsu knive.

Når det er sagt, flere engros køkken produkt- forbrugere på Amazon.com klager over, at knivene rust og metallet er for svagt i de længere knive. Hvis du stadig ønsker, at disse knive, her er nogle vedligeholdelse tips:

• Beskyt dine knive fra rust ved at tørre dem af med en blød vaskeskind klud efter brug.
• Brug ikke slibende polish til let oxidering.
• Du kan også beskytte dem med et par dråber enhver kvalitet olie eller silikone behandling.

Vakuum Food Sealer udfylder et tomrum?

Ligesom Pump N Seal, den Handy gourmet Vaccuum Food Sealer hævder at låse i friskhed. Forskellen med Handy Gourmet engros køkken produkt er, at det er beregnet kun til tasker. Du må ikke forveksle Handy Gourmet og Pump 'N Seal! Hvis du har været mindre end tilfreds med forsegling din poser (selv med Pump 'N segl eller Gladlock), kan Handy Gourmet trimme din poser til den rigtige størrelse. Et af de største problemer med plastikposer, er, at overskydende luft til tider bliver fanget. Her er nogle gode tips om brug ::

• For at beskytte mod overskydende luft, butik i bulk i en pose, hvis muligt.
• Frugt og grønt voluminøse? Klip og dehydrere dem først.

Hold A Flexi Låg på dette?

Er Flexi Låg endelig svaret på dette fad uden låg? Fra annoncen for denne engros køkken produkt, kunne man tro, det var inspireret af Elastigirl af "The Incredibles" eller den gamle tid superhelt, Plastic Man, fra de tidlige 80'ere. Nogle versioner af disse låg er endnu så gennemsigtig som Wonder Woman usynlige stråle.

* Mens produktbeskrivelsen siger, at Flexi låg fryser og opvaskemaskine, huske på, at plast, selv silikone, har en tendens til at slå sig. Dette er blot et faktum og ikke automatisk et tegn på, at du er blevet snydt.

Common Sense Dish Tørring?

Kan en over-the-sink hylde fad tørretumbler hjælpe med at fjerne det vand, der spildes fra caddies ved siden af ​​eller i vasken? Den Over Sink Hylde hævder at-og holder papirservietter til at starte. Det er bare almindelig sund fornuft: Hvis en skål tørring hylde engros køkken produkt hævder ikke at lække vand, kan du ikke få en bedre test end at sætte et stykke køkkenrulle op til disse fugtige retter. Det bør være stor på at spare plads.

* For at teste køkkenet produkt, du lige bestilt, købe en af ​​de super-absorberende papirhåndklæder og se at se, om fugt lækager. Hvis papirserviet er iblødsætning, men stadig absorberende efter du vaske op, du enten har et defekt produkt eller utætte VVS.

Ginsu Knive: Må de klippe sennep?

Ginsu knive er blevet næsten en joke, lampooned på hvert show fra "The Simpsons" til "VeggieTales" (hvad er grøntsager gør kapret skæreknive alligevel?) Selv min nabo bestilt et sæt og hævder at være tilfredse med denne allestedsnærværende køkken produkt .. .although han sagde ikke, han nogensinde havde brugt det til at skære igennem metalplader. Der er en pervers form for tryghed at vide, du selv noget, dødbringende (og til en overkommelig pris).

Efter stål eller mursten skæring, kan du problemfrit glide ind i udskæring og terninger løg eller tomater, såvel som noget sværere end stål ... din mors fruitcake-alt dette uden nogensinde at skulle skærpe knivene. Sørg dog for at følge disse vedligeholdelse tips:

• Hold altid knive skarpe, selvom du bliver nødt til at gøre det sjældent.
• Tør altid dine vinger efter vask dem.
• Sæt dine knive væk i deres handy sag eller en blok, når du er færdig.

Mikroovn Køkkengrej Advarsler forude?

Vi ved allerede, at du ikke kan varme vand over to minutter i en glasbeholder i mikrobølgeovn ... Kaboom! Plastic og fyldkæde og fordrejer med mikrobølge brug. Kan Som set på TV Magic līdz slå mikrobølgeovn køkkengrej rap?

Angiveligt kan 24- eller 36-piece Magic līdz plastvarer Som set på TV post modstå mikrobølger veggies. Låg fungerer som et barometer, vender blå, når mikrobølgeovnen temperaturen når 120. Paris Hilton siger, "Det er hot!" Det kan også være kold, men da Magic līdz skåle butik opvarmet mad. Men har som set i TV vendt sin līdz reklame en sikker plast mikrobølge madlavning sæt? Yahoo! shoppere afgive en positiv Som set på TV gennemgang til Magic līdz.

* Kontroller altid indstillingerne for din mikroovn ved indstilling tilberedningstiden. Microwave modeller varierer.

Madlavning for Dummies med Grip n Flip?

Grip 'N Flip! Scoop 'N Strain! 6 i 1 køkkenredskab! Den Grip 'N Flip engros køkken produktet kan være, da Jay Leno vitser, endnu et eksempel på, hvordan doven amerikanerne har fået ... eller det kan være en velsignelse (især for mennesker med gigt eller travle mennesker, der stadig nyder madlavning og forsøger at spise sundt). Den Grip 'N Flip er delikat nok til at hente et stykke af laks med alt, Omega-3 ... hjerne juice! Måske er vi ikke så doven efter alle.

* RipOffReport.com har en klage over Grip 'N Flip men kun om den automatiserede bestilling computersystem, hvor den, der ringer ved et uheld bestilte et andet køkken produkt. Men hey, sker computer fejl for alle ... herunder store kreditkortselskaber. Hvis du ikke er sikker på om bestilling fra computeren, ophold på linjen for en kundeservicemedarbejder.

Nyt håb for trykkogning Fans

Ønsker du at lave mad bedre og leve sundere? Sally Struthers siger, Som set på TV, "Selvfølgelig, vi alle gør!" Eller sige, at vi gør, alligevel.

Men hvis du er seriøs omkring dampning og langsom madlavning din mad til ømhed og smag, har du sandsynligvis flere madlavning projekter i gang. Så mens du har stegt kylling i ovnen, og flere gryder på komfuret, du ønsker at tid din sunde måltid lige højre. Trykkogere tage lang tid, og hvis du er som de fleste mennesker i dag, føler du, at du ikke har tid til overs. Der er altid mikrobølge-men du ikke kan lide smagen af ​​mikrobølge fødevarer.

MICROMASTER, som set i tv, er en trykkoger til mikrobølgeovn, der vandhaner i mikroovn konvektionsstrømme og damper din mad på en brøkdel af den tid, en konventionel trykkoger tager. Selv hvis du er madlavning kød i MICROMASTER mens der er en vegetarisk gryderet i ovnen, er kødet angiveligt så bud det vil falde ret off ben.

Hvis du overvejer at købe en af ​​disse hvalpe, her er nogle ting at tænke på:

• MICROMASTER er en mikrobølgeovn-safe pot, ikke metal, så ingen grund til at bekymre sig om sikkerhed.

• Du kan endda lave mad hotdogs, der viser sig stadion kvalitet, og de bare kunne være sundere (især hvis du bruger ægte oksekød, kalkun eller kylling franks).

• En ny rynke i Som set på TV review: MICROMASTER er til salg på preparedness.com, et jordskælv parathed butik. Er du nysgerrig efter, hvorfor? Jeg er. Ville ikke mikrobølgeovnen være ubrugeligt i et jordskælv, såsom de nylige dem i Guatemala og det sydlige Californien? Engros Som set på TV rækkevidde er uendelige!

Reynolds Startede Ovn Bag Trend

De siger, at de fleste store opfindelser kom ved et uheld. Jeg ved ikke, hvad opfinderen tænkte ... var det en enkelt fyr drømmende, "Hmmm, hvis bare jeg kunne genopvarme mad i takeout poser" eller en travl mor eller far tænker, "Ovnens bundet og / eller børnene er sultne ... Jeg vil gerne opvarme maden jævnt i mikrobølgeovnen. "

Reynolds Wrap nylig indført deres konventionel ovn taske, den ene annonceret af de to damer oprydning, mens du sidder i lounge stole. Nu, som set på TV tager tendensen videre med Brown N Crisp engros køkken produkt (selvom Reynolds tilbyder også en mikrobølgeovn pose).

Angiveligt, Brun N Crisp madlavning poser fungerer som et vakuum mad sealer for fødevarer, låsning i smag og friskhed i mikrobølgeovnen. Angiveligt, de er også genbruges ... men er det sikkert?

FDA anbefaler mikrobølge madlavning poser. Ingen bør nogensinde brug plastikposer-der kan trænge ind i maden. Sørg altid for at tørre mikrobølgeovn poser med en fugtig klud og lidt desinfektionsmiddel.

Smores At Home

Hvis du ikke kan gå camping (eller er allergisk), en ting du sandsynligvis glip af barndommen cookouts er Smores. En eller anden måde de kommercielle cookies, slik barer og korn ikke opfylder, især fordi alle ved Smores formodes at være varm.

På $ 20- $ 30, det smores maker guiden Smores synes lidt af en nydelse ... hej, er det ikke det at være barn eller et barn på hjerte handler om? Desuden kan den voksne i dig føler glad for, at du er kommet op med en let rengøring måde at gøre smores for dig og dine børn. Og den rene chokolade, graham krakker, og marshmallow har ingen af ​​de tilsætningsstoffer, kommercielle efterligninger gøre, så du reducerer risikoen for fedme også!

* Sørg altid for at overvåge dine børn, når du bruger guiden Smores køkken produkt ... og ikke spiser for mange Smores på én gang.