Som set på tv: Hjem Sikkerhed Produkt Tips

Alles On Camera ... Just Ask Rodney King-

Kan ikke råd til en dyr hjem overvågningssystem? Prøv hvad der svarer til et fugleskræmsel eller en ugle til at skræmme væk fugle. Falske sikkerhed kameraer fungerer godt. Bare tanken om, at en indbrudstyv kan være på kameraet er nok til at gøre din gennemsnitlige røver tænke ... vi alle husker Rodney King!

Falske sikkerhed kameraer er billige, personlig sikkerhed produkter med en bevægelsesdetektor sensor, som gør at kameraet drejestol, når nogen nærmer din ejendom. Kameraerne kan endda afskrække dine naboer fra beder om at låne din plæneklipper hele tiden, eller hvis du installerer kameraer i din virksomhed, holder arbejdere og kunder ærlige.

* Selv kritiske netizens enige falske overvågningskameraer arbejde og medlem af DSLReports.com Hot Deals forum tilbudt flere til salg.

Peberspray: sidste forsvarslinje

Peberspray og Mace er blandt de mest anbefalede personlige sikkerhedsprodukter, især for kvinder. De fleste af os ikke ønsker at tage skridtet til at købe en pistol, selv om jeg har kendt nogle kvinder, der har skræmt overfaldsmænd bare ved at vise, at de var pistol pakkerier mamas. Vi kan alle drømmer om at være Thelma og Louise eller Jennifer Garner fra "Alias" i en krise dog os alle håber, vi vil aldrig nødt til at sætte vores karate koteletter på prøve.

På det tidspunkt en voldsmand får inden peberspray rækkevidde, chancerne er du gået glip af flere muligheder for at pre-forsvare dig selv uden at konfrontere din hacker eller røver. Pepper spray er en gyldig forsvarslinje, som er nogle aikido teknikker, men det er bedst ikke at bruge peberspray på alle. Hvordan kan du forhindre en konfrontation?

• Øv bevidsthed. Må ikke tune ud af dine omgivelser, uanset hvor du er. Kvinder er blevet angrebet ret i deres egen baghave.

• Projekt tillid. Må ikke daske. Gør øjenkontakt. Du må ikke ligne en potentielt offer.

• Vær på vagt over for fremmede og endda bekendte-selvom kvinder er mere tilbøjelige til at blive overfaldet af en person, de kender.

• Sørg for, at venner og chaperones eller kolleger holder øje med dig-og gøre det samme for dem.

• Medbring en mobiltelefon og holde det synligt. Nogle gange, hvis en fremmed nærmer dig i din bil, bare piske ud af din mobiltelefon kan være en afskrækkende.

• Selv om vi har alle været uddannet til at være høflig, være på vagt over for alle, spørger tid eller retninger (især i øde områder). Jeg lærte det i 1998, da en mand i Los Angeles brugte dette trick til at røve en ven og mig under trussel om magtanvendelse. Bønfald uvidenhed, hvis du har til, eller foregive at du ikke bærer et ur, og komme væk.

• Stol på din tarm. Hvis noget ikke føles rigtigt, er det som regel ikke.

• Hvis du føler du bliver forfulgt, komme til et sikkert sted-en butik, en kontorbygning, en kirke. De fleste virksomheder har sikkerhed cams så, selvom din forfølgeren følger dig, har du en dobbelt linje i forsvaret: vidner og et kamera registrering af din potentielle hacker.

Første Alert: bedre end ingenting?

Den bærbare First Alert alarmsystem vil ikke sætte Brinks Home Security ud af markedet. Som et hjem sikkerhed produkt, er det ikke effektivt til permanent fast brug, selvom det kan være godt i en mobilhome eller RV.

First Alert giver dog larmer, 90 decibel for at være præcis, og de fleste indbrudstyve er normalt skræmt væk af alarmer-især da de fleste indbrudstyve er unge mænd 25 og under, der mister deres nerve. Men i form af personlige sikkerhed produkter, hunde toppen af ​​listen.

* Lås dine døre og vinduer. Du ønsker ikke First Alert at have en chance for at arbejde, fordi den tid tyven har allerede fået adgang til dit hjem. Hvis du vælger First Alert eller andre alarmsystem, sætte klistermærker i vinduerne og tegn på ejendommen proklamerede, at dit hjem er beskyttet af et alarmsystem. Dette er nok til at gøre de fleste indbrudstyve komme videre, da de typisk tage stien mindst modstand. Bottom line: Enhver alarm system er bedre end ingen.

Ikke i min indkørsel, du ikke

Dit hjem er dit slot, og det er rart at vide, når det handler om at blive besøgt eller invaderet. Selv den bedste sikkerhed system har sine fejl ... et fly havde jo nylig krydse flyveforbudszone i Det Hvide Hus. Men, hvis du ikke engang har Secret Service, hvad gør du så? Kan Indkørsel Patrol indkørsel alarm hjem sikkerhedsprodukt arbejde?

Lidt forvarsel er bedre end ingenting, og de fleste kriminelle hader selv en antydning af, at et hus er tilkoblet. Indkørslen Patrol bruger en infrarød sensor til at sende et signal til dig, når en kriminel krydser din indkørsel eller sætter foden på din veranda. Signalet virker op til 400 meter, er vejrbestandigt, og kører på batterier.

* En alarm ikke afskrække, hvis de kriminelle ikke ved det er der. Indlæg alarmanlæg tegn og Indkørsel Patrol annonceringer lige på kanten af ​​din ejendom og på din hoveddør. Denne måde, hvis du hører nogen tilbagetog fra dit hus og spekulerer på, om det Indkørsel Patrol gjorde jobbet ... bare rolig, det havde ikke til. For de fleste indbrudstyve, den blotte antydning af hjem sikkerhedsprodukter er nok.