Som er højere på antioxidanter - kaffe eller te?

Hvis du er på udkig efter den højeste kilde til antioxidanter i en drik eller føde, nogle mener, at den bedste kilde til antioxidanter er kaffe. Andre mener te er et sundere kilde til antioxidanter.

Kaffe Har flere antioxidanter Per Cup

Mens både kaffe og te er høj i antioxidanter, der hjælper neutralisere skadelige frie radikaler i vores krop, der er flere antioxidanter i en kop kaffe end i en kop te. Instant kaffe indeholder chlorogensyre, som er kendt for at være den vigtigste antioxidant i kaffe. Og med mere end halvdelen af ​​amerikanerne drikke kaffe hver dag, er amerikanerne at få mere af deres antioxidanter fra kaffe end fra nogen anden kosten kilde. Dog kan for meget kaffe gøre dig nervøs og potentielt forårsage højt blodtryk og øget puls. Drikke mere end to kopper kaffe om dagen kan ikke anbefales.

Få flere antioxidanter fra flere kopper te om dagen

Sort te, oolong te og grøn te kan ikke være så høj i antioxidanter kaffe er, men fordi de kan nippede hele dagen lang, er de faktisk bedre kilder til antioxidanter. Te er rig på polyphenoler, som er antioxidanter. Tea muligvis indeholder 10 gange så mange polyfenoler, der findes i frugt og grøntsager.

Den største fordel af te er, at det er sundt for de fleste mennesker at drikke seks til otte kopper te per dag. Når man sammenligner mængden af ​​antioxidanter i otte kopper te til mængden af ​​antioxidanter i to kopper kaffe, te vinder.

Grøn te og sort te indeholder den samme mængde polyphenals, som er de antioxidanter findes i te.
Nogle mener, at urtete også indeholder antioxidanter. Mere forskning er nødvendig for at bevise de sundhedsmæssige fordele af urtete.

Antioxidanter fra Tea kan også forhindre hudkræft

Mens antioxidanter fra både kaffe og te har vist sig at reducere risikoen for visse kræftformer, hjertesygdomme og andre aldersrelaterede sygdomme, undersøgelser har også fundet, at antioxidanter fra at drikke te kan hjælpe med at forhindre hudkræft. Det er også blevet bevist, at teekstrakter anvendes på huden i form af lotion kan blokere solen skader, der fører til hudkræft.