SolidAlliance Crazy Earphones Collection

Med forårets komme atmosfæren bliver varmere efterhånden, udsende signaler, som en tid med total blomstrende er næsten over os. Nogle af naturens mest utålmodige stipendiater er allerede begyndt at skyde ud, og industrien fulgt trop. Virksomheden, som er begyndt voksende forår høst er SolidAlliance, og det sted, de ønsker, at deres goodies at vokse op er vores ører.

SolidAlliance Crazy Earphones Collection

I et mindre økologisk sprog, har SolidAlliance lanceret en hovedtelefon serie døbt Crazy Earphones - de klart ønsker sjovt at blomstre med den stigende varme også. Oddballs og alle, der har ikke noget imod ser lidt sjovt tilbydes planter (og mindre behagelige ting) skåret i halve med hver halvdel stikker ud af øret knyttet til en hovedtelefon stykke. Du vil blive hårdt sat det at vælge blandt svampe vokser ud af hovedet, en banan eller en pil ser ud til at gå lige igennem din hjerne. Bolte er ikke blevet glemt med Frankenstein bolte. Der er også Ikura fiskeæg, Cat Paw og øre, som giver dig et ekstra par pæne gule ører mindre end hvad du allerede har. Strange ingen tænkte på at give os to ekstra par, hver mindre end den før.

SolidAlliance Crazy Earphones Collection

Har de gøre dig smile? Pleje til at bære dem offentligt eller når med venner? Bare betale $ 45 for den fornøjelse foråret vækst.