Solbriller: Sunglass vedligeholdelse tips

Sunglass Poser og kufferter til beskyttelse

Solbriller vil vare i mange år, hvis du kun tage sig godt af dem. Altid sætte dine solbriller i en solbrille etui eller solbriller pose til at beskytte dem, når du ikke bruger dem. Hårde sager kommer i mange forskellige stilarter og farver, der passer til fabrikantens specifikke modeller.

Rengøring dine solbriller

Solbriller behov for hyppig rengøring at bo på deres bedste. Rengøring kits indeholder særlige bløde klude, der ikke vil skade de linser, nuancer eller belægninger, sammen med særlige linserensemidler formål at rense og beskytte linser. Fabrikanterne kan anbefale bestemte typer af klude eller rengøringsmidler for deres solbriller, så sørg for at følge deres konkrete anbefalinger til at holde dine solbriller rene og mousserende hele tiden. Brug aldrig væv, papirhåndklæder, eller andre elementer til at rense dine linser, kan de ridse og beskadige dem.

Sunglass Maintenance Kit

Det er en god ide at medbringe en monokel vedligeholdelsessæt med dig, når du bære solbriller. Disse kits indeholder udskiftning skruer og små skruetrækkere i tilfælde rammer kommer fra hinanden. Disse kits er meget lille og transportabel, og kan passe i en lomme, pung eller bil handskerummet.