Solbriller: Solbriller Trends Tips

Blinde solbriller

Blinde solbriller er håndlavede og har et udseende og sætte dem ud fra andre designer solbriller, så du kan være en trendsætter uden overensstemmelse. Solbrillerne er kendt for deres lækre design og glatte kurver.

Skaberen af ​​Blinde solbriller, Richard Walker, begynder at designe hvert par solbriller i en 3D-proces, mens andre designere skitsere deres frame ideer på et stykke papir som en 2D-billede. De vigtigste tegn i hvert af Matrix-film wore Blinde solbriller, og Walker også designet brillerne som Angelina Jolie bar for hendes hovedrolle i Tomb Raider.

Hvis du leder efter solbriller, der anses for en af ​​de hotteste tendenser i luksus solbriller i dag, men ikke ønsker at ligne alle andre, overveje Bline solbriller.

Farveskiftende solbriller

Farveskiftende solbriller er den næste up-and-coming tendens i solbriller. Med elektrokrome polymer, er forskerne at udvikle solbriller, der har evnen til at ændre niveauet af mørke og farve i nærvær af en elektrisk strøm. Alt du skal gøre det trykke på en knap på rammen, og brillerne vil skifte til en hvilken som helst farve du ønsker, og kan indstilles til at blokere forskellige niveauer af solens stråler.

Solbrillerne vil blive drevet med et ur batteri, der tillægger rammen. Disse briller sandsynligvis ikke vil være på markedet i endnu et år eller så forskerne stadig perfektionere dem. Forestil Dem, at en gang i fremtiden, kan vi købe et par solbriller, der matcher ethvert outfit!

Go Preppy!

Den preppy look er tilbage. Og på forkant med udviklingen er ingen anden end Izod. De er ikke bare ansvarlig for preppy poloer med opadvendte kraver. Izod s på markedet solbriller, også! Izod 733 er en semi-uindfattede solbriller, der har en tynd metal pande bar, som kandidater til en slank plastik tempel. Og da logoer er alt, vises den berømte Izod logo på snap-i PVS næsepuder og på templer.

Color din verden

I denne sæson, det er okay at se verden gennem rosenfarvede briller. Nemt indgyde din garderobe med lidt farve ved at tilføje det til din sunglass frames! Prøv grøn, koral, fuchsia, pink og guld eller kigge efter farver blandet med forskellige mønstre og prints. Layer flere farver som sort med lime grøn eller teal.Designers lide Calvin Klein, Christian Roth, og Esprit tilbyder store markeringer.

Leder Large i 2006

Solbriller vil fortsat være stort i 2006, men ikke så goggle størrelse som sidste år. Og logoet er et centralt designelement; luksusmærker og designer navne er stadig vigtigt i år. Sag i punkt, Christian Diors forår 2006 Black Tykke kantede solbriller. De måler op ved 6 "width, 2" højde og 5 "ørestykker. De tilbyder masser af dækning, men er ikke overvældende i ansigtet. Vælg dem for en klassisk filmstjerne look.

Hvad skal bære med din wrap-arounds

Shields eller overdimensionerede wraparound solbriller er absolut i, men ved, hvad der ser bedst med dem. Disse solbriller stilarter fungerer bedst når den bæres med enten meget sporty eller meget slankt og moderne tøj. Romantiske blomster og bløde outfits ikke rigtig gælder, her. Kig efter skjolde og wrap-arounds fra Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Persol eller Christian Dior. Flere skitøj og racewear designere har store stilarter, også.

Vigtige Trends for 2006

De vigtigste tendenser for 2006 er en fortsættelse af store solbriller og Aviator solbriller. Nyere fokus er sat på firkantede linser og tykke rammer. Også gøre en udseende i år er solbriller, der har store runde linser (tror Jackie O.). Design Missoni 54503 er et perfekt eksempel på denne type solbrille. Faktisk store runde linse stil er et godt køb, da disse nuancer er indstillet til at gøre en endnu større plask i 2007.

White Nights

Du kan ikke gå galt med hvid. Hvid går med alt og tilbyder en sprød og ren accent til dit outfit. De fleste hvide indrammet solbriller er plast solid-farve hvid, mens andre har en pearlized effekt. Hvis du ønsker at tilføje en lille gnist til din vinter, bling til din foråret eller syde til din sommer, vælge et par med indlejrede juveler. De er fantastisk til særlige lejligheder.

'80s Flashback

Til ære for 1980'erne fest modetrends, "80'er-inspirerede solbriller er alle de vrede lige nu. Aviators, overdimensionerede solbriller og firkantede rammer i tykke hvide rammer er fantastisk til hjerteformede eller smalle ansigter, eller dem med mørkere hud. Shield-stil solbriller (som briller uden pause i solbrille linse over næseryggen) er fantastisk til ovale, hjerte, og firkantede ansigter. Runde ansigter gavn af mere kantede stilarter.

Smart at være firkantet

Ligegyldigt hvordan vejret gør udenfor denne sæson, rektangel og firkantede solbriller vil være varmt. De giver en slank, skarp og smart look. Bær dem i kontortiden sammen med en lille sort kjole eller skarpe jakkesæt til et skræddersyet look. Vogue 2355 solbriller er et godt eksempel. De er perfekte til rund- og ovale ansigter, og hjælpe med at skabe balance i ansigtet ved med bredden ved tindingerne.

Markedsudviklingen i solbriller

Solbriller er et stort marked i landet. Så meget, at salget er nøje overvåget. En omhyggelig undersøgelse er lavet af producenten og detailhandler strategier, der anvendes til at maksimere vækst og lønsomhed. Rapporter genereres der omfatter analyse forbrugernes forbrug, mærke præference, detailhandel, nye produkter og faktorer og tendenser i (virkningen af ​​mode på solbriller som tilbehør køb og virkningen af ​​idrætsdeltagelse på solbrille køb, for eksempel), der vil brændstof fremtidige vækst . Hvem vidste skygge dine øjne mod solen ville gøre en sådan indvirkning på vores økonomi!

Holde op med Sunglass Fashions

Vend siderne i enhver modemagasin, og du kan finde ud af med det samme, hvad nye mode tøj designere tilbyder op. Men hvordan kan du være sikker på, hvad der er nyt fra designerne, når det kommer til solbriller? Der er én surefire måde at finde ud af, hvad er hot i denne sæson fra designer solbrillekollektion. Besøg deres hjemmeside. Online, vil du være i stand til at finde up-to-date information og salgssteder til alle dine foretrukne designeres solbriller.

Opsummering Sunglass Trends

Solbriller fortsat være en must-have mode tilbehør. Meget store solbriller er sæsonens hot trend og pink er sommerens hotteste farve. Andre sunglass tendenser omfatter Aviator briller og rosen-farvede solbriller. Mens du sørge for du er iført solbriller, der er overdimensioneret denne sommer, skal du også sørge for solbriller giver 100 procent beskyttelse mod både UVA og UVB stråler.

Von Zipper solbriller er let på dine øjne og din tegnebog

EyeSave Tip: Holde op med Joneses, så at sige, kan ende med at koste dig en smuk krone. Og som regel, når nogen forsøger at holde trit med de nyeste trends, de følger i fodsporene på en berømthed. Lad os se det i øjnene, berømtheder er trendsættere, fordi de bruger tusindvis af kroner på personlige stylister, personlige shoppere og haute couture mærker. Der siger dog, at opholder sig trendy har til at koste dig tusindvis af dollars? Blot at tilføje et par nye solbriller til din ensemble kan opdatere hele dit look.

Von Zipper altid bærer de nyeste tendenser i solbriller i de fedeste farver. Med polariserede og receptpligtig linser optioner til metal og plast stel - i en bred vifte af farver - du kan være sikker på at finde parret, du har brug for på den pris, du ønsker. Desuden med mange par solbriller under $ 100, Von Zipper solbriller

Bo med stil med Black Flys 'Line of Fashion solbriller

EyeSave Tip: Solbriller er overalt, man ser - på dine yndlings kendisser, mode ikoner og dine bedste venner. Da hver sæson bringer en ny hot trend, det giver kun mening, at når du er klar til at få et nyt par solbriller du sikkert allerede har en stil i tankerne. Nu din næste skridt er at gøre lidt forskning for at finde det rigtige mærke til den rigtige pris. Heldigvis behøver du ikke at se længere end Black Flys.

Black Flys solbriller er skabt specielt til de unge, den kølige og trendy. Fra håndlavede rammer og tilpassede toning, til begrænset oplag og forskellige receptpligtige linsemuligheder, de har alt, du behøver. Blot et kig på deres linje af mode solbriller vil bede dig om at have et par (eller tre), i din helt egen.

Med Black Flys 'stor kvalitet og lave priser, kan du beskytte dine øjne, ser fantastisk og spare en masse penge. Hvad kunne være bedre?

Von Zipper solbriller

Von Zipper solbriller og beskyttelsesbriller er for de mest trendy af cool. Punk-rock og hip-hop stilarter er smeltet sammen for at skabe solbriller egnet til berømtheder og stjerne atleter overalt. Ikke alene er disse solbriller en kæmpe trend for 2007, de er faktisk overkommelig i forhold til andre designer briller gennemsnit en pris på omkring $ 80. Endnu flere modeller er blevet designet for 2007, så alle kan finde et par af Von Zipper s, der passer dem.

Von Zipper solbriller er blevet spottet på medlemmerne af Green Day og Velvet Revolver. Champion surfere Andy Irons, Josh Kerr, og Joel Parkinson er også kendt for at bære Von Zipper.

Iført solbriller At Night

Du ser berømtheder gør det hele tiden. Der er endda en sang om det. Men iført dine solbriller natten en hot trend? Det er et personligt valg, men hvis du ønsker at bo med de nyeste solbriller trends, ikke bære dine solbriller om natten. Iført solbriller natten er ikke nødvendig og vil bare gøre dig til at ligne du prøver for hårdt at se cool.

Desuden anbefales det, at du ikke bære solbriller under kørsel om natten. Det er farligt at bære solbriller i mørke, som du vil have endnu mindre synlighed. Hvis du virkelig elsker dine solbriller og ønsker at vise dem ud morgen, middag og aften, fjerne dem fra dine øjne og placere dem på toppen af ​​dit hoved, når solen går ned.

Laser Cut-Out solbriller

For originale og kunstneriske solbriller, laser cut-out rammer er alle de vrede. Du kan vælge en type udskæring, der bedst repræsenterer hvem du er. For eksempel kan du vælge skarpe, geometriske udskæringer at stramme metalstel til et slankt look. Eller vælg rammer med hvirvlende mønstre for at blødgøre og tilføje en mere feminin stil til dit look.

Udskæringer gøre rammerne for solbriller hver yderst unik, og alle vil have deres eget par i 2007.

Black Flys Solbriller

Black Flys solbriller er nogle af de hotteste solbriller for 2007. Den perfekte blanding af stil og sport, Black Flys har været en del af So-Cal kultur siden virksomheden blev grundlagt i 1991. Nu er de ved at blive en trend over hele verden .

Med forskellige linjer af solbriller, herunder en linje af Fly Girls briller, kan alle finde noget, de vil tilpas i. Andre unikke solbriller fremstillet af Black Flys omfatter håndlavede glas, nylon briller, polariserede briller, og receptpligtig muligheder. Fordi virksomheden er en af ​​de få stadig selvstændigt ejede solbriller fabrikanter stadig derude, de har deres egen unikke billede og ikke er i overensstemmelse med de store virksomheder.

Tendenser i Børne Solbriller

Børn har brug for solbriller også! Og da det allerede er blevet fastslået, at UV-beskyttelse er ekstremt vigtigt for børn, kan du spekulerer på, hvordan at få din kid sæsonens hotteste tendenser i solbriller. En af de største tendenser for børn er til at bære solbriller, der efterligner deres forældres solbriller. Men hvis dit barn ikke er interesseret i at ligne mor eller far, kan de være mere begejstret solbriller at funktionen tegneseriefigurer fra deres foretrukne tv-shows.