Solbriller: Lens Toner & Materials Tips

Violet Toner

Voldelige nuancer øge kontrasten, men de kan også nedtone visse baggrundsfarver. Violet nuancer anvendes ofte i solbriller til skydning og jagt, men de er også undertiden bruges til ski, andre sne sportsgrene som snescooter, og golf.

Lav din egen Fashion Statement

Kun du kan beslutte, hvilke af årets sunglass tendenser vil arbejde for dig. Her er et par retningslinjer til at købe de rigtige linser: spejllinser har et tyndt lag af metallisk anvendt på linsen, der kan reducere synligt lys at nå øjnene, men ikke UV-stråler. Gradienter er farvede linser, som er mørkere på toppen fading ingen farvetone på bunden. Polariserede linser skåret genskin fra glatte overflader som vand, sne eller fortovet. Fotokromiske linser er sol-følsomme og overgangen fra lys til mørk skygge ifølge lysforhold. Toner er en farve kaldet "neutral tæthed grå" og ændre nuance, men ikke farveopfattelse.

Iført solbriller at Night

Okay, du ikke ønsker at bære solbriller i nattens mulm og mørke. Det er bare farligt. Men når solen går ned, flytte din mørke-lensed briller til solbriller med lysere nuancer. Beiges gå godt med hvad tøj du iført. Hvis du er i helt sort, gå en grå nuance eller give dig selv et boost af farve ved at vælge nuancer, der er lidt mere finurlig, såsom lilla eller blå.

Tonede linser

Gradient linser er skraveret i forskellige farver fra top til bund. Tonede linser bruges ofte i kørsel solbriller så føreren lettere kan se inde og uden for bilen. Dobbelte tonede linser er mørke på toppen og bunden og lys i midten.

Rose og Pink Toner

Rose og Pink nuancer giver den højeste kontrast til alle de nuancer, og give stor svagt lys opløsning. De er fremragende til høj kontrast sportsgrene som skiløb.

Grå eller grønne nuancer

Disse nuancer er gode for klare dage og almindelig brug. De tilbyder den mindste mængde af farve forvrængning af nuancer, der anvendes i linser. Nogle store grå og grønne nuancer kommer fra Ray-Ban, især kendt for deres klassiske grønne og grå linser til alle formål slid.

Blå Nuancer

Blå nuancer er bedst til delvis overskyet eller endda solrige situationer. De giver det maksimale disponible blåt lys, og bruges ofte i solbriller til tennis, skydning i visse situationer, vintersport, og endda golf.

Guld og Gule Toner

Guld og gule nuancer tilføje kontrast og er bedst til svagt lys og fladskærms-lys situationer. Mange jægere og skytter bruge disse typer af linser, og de er også gode til natkørsel.

Fotokromiske linser

Fotokromiske linser automatisk lysere og så lys ændres mørkere. De anvendes ofte i recept linser, men kommer i solbrilleglas også. De fleste Photchromic objektiver ikke mørkere så meget som solbriller, og de ofte ikke blive mørkt nok inde biler. Således kan de ikke helt erstatte solbriller.

Brune Toner

Brune nuancer er fremragende til at øge dybde perception, så de er gode til mange udendørs sport fra vandreture til tennis.

Plastic, polycarbonat eller glas?

De fleste solbriller kommer i tre linsetyper, plast, polycarbonat eller glas. Linser er bedre for mange situationer, og bør ikke fordreje så meget som billige plast linser. Det er også tungere end de andre materialer. Du kan se høj kvalitet glaslinser i Serengeti Trek solbriller. Polycarbonat glas er mere holdbare, og perfekt til børnenes solbriller, mange ekstremsport, og i enhver situation, hvor solbriller kan blive beskadiget eller ødelagt ved arbejde eller leg. De kommer også i mange designer mærke nuancer som Christian Dior Solbriller. Plastglas normalt kommer i billigere rabat solbriller, ligesom Ray-Ban Outsiders Wayfarer Solbriller, som selv om mere modtagelige for ridser og bryde, stadig tilbyde høj kvalitet for pengene.

Røde nuancer

Røde nuancer øge kontrasten, men ikke helt så meget som steg eller lyserøde nuancer. Røde nuancer er ofte bruges til ski, målskydning, og jagt

Test linser til Imperfektioner

Før du køber et sæt solbriller, teste linser til forvrængning og / eller mangler ved at kigge gennem glasset på en lige kant du holder på arme længde. Hvis linserne ikke har mangler, skal du fortsætte med at være i stand til at se, at lige kant uden kurve eller forvrængning. Test linserne, hvis du tror solbriller kan være en kopi eller bedrager.

Spejlet Linser

Spejlet linser faktisk reducere hvor meget lys når øjnene, så de er store i højtliggende situationer, hvor luften er tyndere og lysere. De anvendes ofte i skibriller og solbriller.

Sunglass Toner og Your Eyes

Solbriller kommer i mange forskellige farver og nuancer for en grund. De har alle beskytter dine øjne mod blænding forskelligt, og de alle hjælpe dig se nogle emner mere klart. Hvilken nuance er den rette for dig, afhænger af, hvor du vil bruge dine solbriller, og dine egne øjne. Prøv nuancer før du køber for at få de bedste resultater for dine øjne.