Solbriller: Discount Solbriller Tips

Hårde Core Sport Behov Panoptx solbriller

Panoptx solbriller er designet til dem, der deltager i flere barske sportsgrene som motorcykel, snowboarding, og militær og / eller taktiske aktiviteter. Velocity serien tilbyder en perfekt pasform omkring øjnene for at holde støv, snavs og brusende vind. Speed-serien tilbyder "Air Dam", som giver mulighed for luftcirkulation, når det er nødvendigt. Andre stilarter har variochromatic linser, som automatisk tilpasser sig varierende lysforhold, ændre farvetone fra en let kobber til en mørk grå. Du kan teste dette ved at dække halvdelen af ​​linsen og udsætte den for sollys. Bedst af alt, med en lidt forskning, kan du finde hele linjen rådighed til nedsat pris.

Rabat solbriller 101: Linser

Når shoping for rabat solbriller, er du nødt til at overveje, hvilke typer af linser du har brug for: Plast eller glas? Hvis plast, den hårde harpiks "CR-39" sammen med lyset, stærke polycarbonat linser opfylder optiske kvalitetsstandarder. Glaslinser vil gøre dine solbriller tungere, men de vil ikke ridse så let. Billige solbriller forårsage billeder at fordreje, så prøv denne test: Find et gentaget mønster, som en flisebelagt gulv. Hold solbriller et par inches fra dit ansigt, dække det ene øje, og flytte solbriller langsomt op og ned, venstre og højre. Kig gennem en af ​​linserne. Linjerne shold forblive lige. Hvis linjerne vrikke eller synes at bevæge sig, de er ikke optisk kvalitet og vil fordreje dit syn.

Stjernede Solbriller

Glem hvad solbriller berømtheder er iført, hvorfor ikke bære solbriller, der er fremhævede i egentlige film? Blinde solbriller er dukket op i sådanne hit film som "Charlies Angels", "Tomb Raider" og "Matrix trilogien." Mange af de smart-navngivne stilarter som "Bambino", "Fellini" og "Bagel" er designet med slanke linjer og elegante kurver. De har også holdbare, komfortable rammer og slagfaste linser, der sikrer fremragende optisk klarhed.

Rabat solbriller 101: Tint

Den måde, du planlægger at bruge din solbriller kommer til at bestemme den farvetone, du skal have i linserne. Udendørs sport kræver en nuance, der blokerer mest lys. Ninety-syv procent eller mere er ideel. At gå til stranden eller køre i solen betyder, at du har brug for en nuance, der blokerer 70-90 procent af lyset. Solbriller med nuancer, der blokerer 60 procent af lyset tilbyder ikke meget beskyttelse, men hvis du planlægger at bære dem for mode formål bare, de er ikke et dårligt valg.

Rabat solbriller 101: Rammer

Alle kan lide at se godt ud i solbriller de bærer. De er så meget beskyttende redskaber til vores øjne, da de er mode tilbehør. Omkostningerne og holdbarhed sunglass frames afhænger af det materiale, der anvendes til at gøre dem. Stærke, lette komposit eller metal rammer anvendes typisk til varemærke-solbriller, mens plast eller wire anvendes til diskonteret versioner. De højere kvalitet solbriller generelt trækfjedre forbinder armene til ansigtet, mens mange mindre dyre solbriller bruger skruer. I sidste ende er det et spørgsmål om smag: hvilke funktioner du er villig til at ofre for at se godt ud, mens du stadig at beskytte dine øjne.

Stor rabat Solbriller til vandsport

Leder du efter en pålidelig mærke af solbriller til vandsport? Costa del Mar solbriller er berømte for deres polariseret linse teknologi. Den patenterede WAVE 580 linse giver forbedret farve diskrimination og skarpere kontrast til hjælp vision i stærkt sollys. Hvert par ikke kun tilbyder 100% polarisering, men de fleste af de stilarter er designet, så du kan tage dem til din optiker for at få recept linser sat i dem. Ikke mere fumle mellem briller og solbriller, når du er ude vandski, sejlads eller fiskeri!

Rabat solbriller 101: Belægninger

Det er ikke svært at finde kvalitet solbriller, der passer til dine behov og beskytte dine øjne. Husk dog, at mange solbrille producenter bruger avanceret teknologi på deres linser til at øge klarheden, forbedre beskyttelsen, øge kontrasten, og / eller blokere bestemt type lys. Desværre, vil du ende med at betale mere for disse funktioner. Ligeledes ridsefast, anti-reflekterende belægninger eller imprægnering, vil forbedre solbrillerne men tilføje til omkostningerne.

Leveringsomkostninger ude af syne?

Der er en anden ting at se efter, når du køber ind for rabat solbriller online. Hvad er forsendelsesomkostningerne? Nogle forhandlere tilbyder lave, lave priser, men gøre det op i en højere end gennemsnittet forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostninger bør være rimelige, især da solbriller er så let og nem at transportere. Skandaløst forsendelsesomkostninger er bare en anden måde at gouge kunden, og kan gøre din bargain pris ikke sådan en lejlighedskøb efter alle. Så før du bestiller din rabat solbriller online, finde ud af præcis, hvad dine forsendelsesomkostninger vil være. Så afveje omkostningerne med rabat pris og se, hvad forhandleren virkelig tilbyder rabatter samlet.

Tilbehør og rabat solbriller

Hvis du køber rabat solbriller, bare fordi du får en rabat, bør ikke, du skal ikke få tilbehør med dit køb. For eksempel, din rabat solbriller kommer med en sag, eller har du nødt til at købe det separat? Mest velrenommerede sunglass forhandlere tilbyder sager gratis med alle deres briller. Hvis du nødt til at købe en sag ekstra, kan din pris ikke være så "rabat" efter alle. Mange forhandlere også give ud gratis linse rengøring minisæt med deres briller, for at sikre du vedligeholde dine solbriller ordentligt. Hvis alt dette er ekstra fra dit solbriller forhandler, kan du ønsker at shoppe rundt, før du køber. Find en velrenommeret forhandler, der tilbyder det rigtige tilbehør med dine briller. De vil også tilbyde andre tilbehør, du kan have brug for, ligesom snore, til nedsat pris, også.

Check for clearance poster

Har din solbrille forhandler tilbyder særlige priser clearance? Mange forhandlere tilbyder clearance tilbud hele året på ældre eller afviklede solbriller. Det betyder at du kan spare store penge med disse clearance poster. Mange nedsatte varer eller varer vil blive solgt til clearance med endnu større besparelser, og glassene er stadig høj kvalitet mærker, du kan stole på. Når du køber ind for rabat solbriller, skal du sørge for at tjekke for særlige clearance poster eller online-salg. Vend tilbage ofte for, fordi disse rabat clearance solbriller ændre ofte.

Polariserede linser

At finde et par rabat solbriller med polariserede linser er et reelt finde ... men hvor du skal begynde? Prøv Serengeti solbriller, specielt deres Strata model. Når normale parallelle lysstråler hoppe ud overflader som forruder, vinduer, vand eller is, skaber de tilfældige lysbølger. Den blænding, der er fremstillet af de reflekterede lysbølger kan forårsage øjenirritation. Serengeti er Strata linser arbejde som mikroskopiske persienner ved at indsamle og organisere lyset. Dette vil igen, eliminerer genskin og reducerer træthed i øjnene.

Clip-on solbriller

Hvis du normalt bruger briller, en måde at spare penge på solbriller er at købe clip-ons. Disse er nedtonet linser, klip til din brillestyrke direkte. Nogle kommer med en magnetisk ramme, der tillægger dine briller. Fit-overs er en anden mulighed. Fit-overs er solbriller designet til at passe over receptpligtig linser, hvilket giver dig to par briller, men kun at kræve fjernelse af et sæt briller, når de kommer indendørs.

Rabat ikke Low Quality

Rabat solbriller behøver ikke at være lav kvalitet. Shopping online for solbriller kan spare tid og penge, fordi online-handlende ikke behøver at betale høje overliggende såsom husleje og display. Men altid vælge kvalitet rabat solbriller købmænd, der tilbyder pengene tilbage garanti og bære varemærke-solbriller til rimelige priser.

Dyre solbriller

Dyre solbriller er ikke nødvendigvis bedre end lavere prissatte alternativer. Høje-priserne garanterer ikke kvalitet, køber skal se efter gode kvalitet polycarbonat eller glas linser, stærke rammer, og belægninger til anføre solbriller vil gøre deres arbejde og beskytter mod skadelige UV-stråler fra solen. Rabat solbriller er ofte bedre kvalitet end dyrere solbriller, så du skal ikke handle efter pris, når du køber ind for solbriller, kigge efter omdømme og en velrenommeret forhandler.

Hold øje med "Optimal Pricing"

Høj kvalitet rabat solbriller kan findes fra velrenommerede forhandlere. Sørg for at holde øje med salg og "optimal prissætning." Sommetider forhandlere får chancen for at købe af eksisterende lagre af solbriller, og de passerer de besparelser, de får på deres kunder.

Dette kaldes "optimal prisfastsættelse." Du kan søge efter denne type prissætning på forhandlers hjemmesider, og du kan være sikker på at det er den bedst mulige pris forhandleren kan tilbyde på disse særlige solbriller. Så drage fordel af optimal prissætning, når du handler for rabat solbriller! Du sparer penge og stadig være sikker på du køber høj kvalitet briller.

Det er smart at være Fly

Når du køber flotte rabat solbriller, kan du ikke gå galt med Black Flys. De tilbyder frække stilarter, der passer en urban livsstil. Selv om de er rabatter, Mono Flys solbriller ikke ofre kvalitet, hvilket betyder, at du beskyttes samt fashionable. Hver af de stilarter giver holdbare metal eller nylon stel designet med konturer, knus ansigtet og selvlåsende skruer til at holde armene på plads. De uden forvrængning polycarbonat linser er slagfast og sikre 100% UVA / UVB beskyttelse, hvilket betyder, at du beskyttes samt fashionable.

Shopping for rabat solbriller

Når du køber ind for rabat designer solbriller du skal være sikker på at du har at gøre med en kvalitet købmand.

* Find ud af, hvor længe de har været i branchen.
* Spørg efter tilfredse kunder.
* Find ud af om deres politik for tilbagesendelse og forsendelsesomkostninger.

Et velrenommeret solbriller forhandler, bør bære de fleste af de kendte mærker, og deres priser skal være konkurrencedygtige, men ikke utroligt lav. De bør stå bag merchandise, de sælger. At finde den helt rigtige solbrille forhandleren kan tage lidt tid, men når du gør, kan du være sikker på kvaliteten af ​​glassene, du køber.

Hvorfor betale fuld udsalgspris? Få rabat på varemærke-Solbriller Online

EyeSave Tip: Kom nye solbriller kan være utroligt tidskrævende. Du går til at gemme efter butik i indkøbscentret, forsøger på par efter par indtil - som regel timer senere - du finder den helt rigtige par til dig. Så hvad gør du? Du vender rundt og gaffel over den fulde detailpris for brillerne.

Men vidste du, at du kan få de samme navn mærke solbriller med producentens garanti i-takt for mindre end den pris, du vil betale i butikken? Det er rigtigt. Du kan få ægte designer solbriller online for mindre.

Nogle mennesker glemmer, at du kan få rabat solbriller online fra velrenommerede forhandlere, eller de ikke ønsker at vente på shipping, så de ender med at betale fuld pris i butikken. Men hvad er en ekstra dag, når du kan spare $ 40 - $ 100 eller mere ved at logge på computeren?

Så næste gang du overveje at betale fulde detailpris for solbriller, stop hvad du laver og logge på din computer. Du vil gøre dig selv og din tegnebog en enorm fordel.

Croakies til dine Billige Designer Solbriller

Så du har købt selv nogle billige designer solbriller. Da du gemt dig nogle penge, hvorfor ikke bruge et par dollars for, at du ikke mister dem. Croakies revolutionerede brille industrien i slutningen af ​​1970'erne med deres stilfulde snore til solbriller og har siden formodentlig sparet mange et par solbriller fra en forfærdelig skæbne.

Croakies kommer i to forskellige stilarter. Sorten gummi er lavet af høj kvalitet neopren, som både er justerbar og vaskbart. Der er også bomuld farbe croakeis lavet af blød kvalitet bomuldsgarn. Du kan justere egnet til en strammere eller løsere greb for maksimal komfort. Bare fordi du scorede selv et par billige designer solbriller ikke betyder, at de ikke fortjener nogle stilfuldt tilbehør.

Croakies gøre mere end blot se cool, de kan også gemme dine solbriller fra at blive tabt eller beskadiget. Disse er det perfekte liv linje for din billige designer solbriller, hvis du er overalt nær dybt vand eller vandreture over ujævnt terræn. Uden et par croakies dine solbriller let kunne falde af og synke i glemmebogen eller lider skade, hvis de rammer klippegrund. Så da du gemte nogle dejen på disse solbriller spendere lidt og få dig nogle Croakies.

Pleje efter billige solbriller

Bare fordi du ikke lægge ud top dollar for din billige solbriller, betyder ikke, du skal ikke tage sig af dem. Ligesom du må barnet de dyre Prada solbriller, skal du vise dem billigere par nogle elsker, og de vil fortsætte med at se godt ud og sidste.

Det bedste forsvar mod skader er at holde dine billige solbriller i en sag, når der ikke bliver slidt. Et hårdt etui er bedst og vil beskytte dine linser mod ridser og forhindre frames fra at være bøjet eller knækket, hvis de tabes eller mast. Du bør også tage sig aldrig til at forlade plastik rammer i direkte sollys. Varme temperaturer kan warp plastik rammer så aldrig forlade dem på instrumentbrættet i bilen eller sidder i solen i længere tid.

Ved rengøring dine billige solbriller den optimale måde er med en ordentlig rengøring løsning og en linse klud. Hvis du ikke har dem, handy en fugtig fnugfri klud med gøre i nød. Så du ikke bliver fanget ved hjælp af din skjorte, altid holde en rengøring klud i din solbrille sag for dem aftørring nødsituationer.

Hvad skal du se efter, når de køber Bargain solbriller

Bare fordi du er ude for lejlighedskøb solbriller betyder ikke, du skal ikke have standarder. Efter alt, hvad god er bargain solbriller, der ikke blokerer UV-stråler eller er ubehageligt at have på? Her er en guide til at bruge, når at se, om dine bargain solbriller måle op.

Når shopping for lejlighedskøb solbriller være sikker linserne er mørke nok til at bortfiltrere 75 til 90% af solens skadelige UV-stråler. Dette vil spare dine øjne mod permanent solskader. Desuden vil blokere solens lys eliminere skelende som kan forårsage grimme rynker senere.

Hvis du beslutter at vælge bargain solbriller med plastiklygteglas sørg disse linser har en ridsefast belægning på dem for at beskytte dem mod skader. Der er ikke noget værre end at forsøge at se gennem linser med enorme ridser i dem, og det kan medføre unødig belastning af dine øjne. For den ultimative øjenbeskyttelse du måske overveje wrap omkring stil linser. Disse er trendy lige nu, og tilbyde beskyttelse på toppen, bunden og siderne af øjnene med deres ansigt hugging form.

Rammerne, du vælger, er også en stor faktor for, om dine bargain solbriller vil være en hel del. Sats på letvægts linser, som er robuste, såsom nylon eller sammensatte rammer. Metal rammer kan se godt, men de kan ende med at blive for tung og ubehageligt at have på. Bargain solbriller med justerbare næse hviler også en bonus for ekstra komfort.

Solbriller: Er De det værd?

Billige solbriller kan være let på din tegnebog, men hvis du vælger den forkerte par, de kunne være meget skadeligt for dine øjne. Mange mennesker tror, ​​at bare fordi de er iført solbriller deres øjne er beskyttet, men hvis disse nuancer ikke opfylder visse koder, du er bedre tjent med ikke at bære dem på alle.

Se altid efter solbriller, der har en certificering mærkat på dem siger, at de blokere ud de minimumsgrænser UV-stråler. Eleverne i dine øjne naturligt snøre i sollys, men hvis de er bagud billige solbriller, der ikke blokerer skadelige stråler de rent faktisk vil lade mere lys. Dette kan øge skaden på dine øjne mod skadelige UV-stråler.

Så hvordan kan du vide, om din billige solbriller tilbyde nok beskyttelse? En hurtig hjemme test er at sætte på dine solbriller og ser i spejlet. Hvis du kan se dine øjne klart gennem dit solbriller linser kan de ikke være mørk nok til at tilbyde det rette niveau af beskyttelse. Hvis du stadig er i tvivl om sikkerheden af ​​dine solbriller kan du tage dem til din optiker, hvor de vil udføre en UV blokering test.

Glem ikke børnene, når de køber solbriller. Selvom du kan blive fristet til at købe en meget billig par solbriller til dine børn, fordi de kunne miste dem eller ridse dem glem ikke deres små øjne har brug for ordentlig beskyttelse også. Hvis du ikke kan finde kvalitet solbriller for dine børn eller ikke ønsker at bruge pengene på de gode, du er bedre stillet aptering dem med en bredskygget hat.

Kig djævelske i discount Prada Solbriller

Hvis The Devil Wears Prada solbriller så er du nødt til at aflevere det til ham ... den fyr fik god smag. For dem af os, der ikke har penge brænde et hul i lommen, kan du se lige så elegant for mindre med rabat Prada solbriller.

For dem der kan lide en underspillet, strømlinet udseende prøve et slankt metalramme med sorte og røde templer. Denne stil er egnet til både mænd og kvinder. Hvis du er en djævel for en aftale kigge rundt til steder, der sælger discount Prada solbriller og hage et par til mindre end hvad de store butikker vil opkræve dig.

Hvis du kan lide dine solbriller til at være modige prøve et par med brede skildpaddeskal rammer. En tyk accent af turkis i templet tilføjer et stænk af farve. Køb disse babyer med rabat Prada solbriller forhandler og har penge nok tilovers for dag ud at vise dine nye nuancer.

For dem med en girly side er der altid plads til lilla. Prøv et par lilla indrammet rabat Prada solbriller med fed striber af beige og sort i hele fronten af ​​rammerne. Disse rammer er feminine sporty og er sikker på at få bemærket. De tilbyder også 100% UV-beskyttelse, som alle Prada solbriller gør, så du ser godt og smart ... hvad en kombination.

Designer og rabat?

Ja, det er sandt; du kan finde høj kvalitet mærkenavn designer solbriller på en rabat! Salg solbriller online giver forhandlerne til at sænke deres overhead, hvilket betyder lavere priser for dig. Der er mange online rabat forhandlere så du er nødt til at sikre, at du finder en, der har været i branchen i lang tid, og garanterer merchandise. Forhandleren bør opkræve rimelige forsendelsesomkostninger, og tilbyde dig en kredit, hvis de solbriller du vælger ikke passer ordentligt, også. Mange forhandlere vil kun tilbyde en udveksling, så sørg for din forhandler tilbyder en kredit, hvis du ikke er helt tilfreds. Det er muligt at finde de bedste solbriller til de laveste priser, hvis du shoppe rundt, sammenligne, og tjek din forhandler, før du køber. Du vil blive glad for du gjorde, og så vil dine øjne!

Pas på knock-off rabat solbriller

"knock-off" rabat solbriller er svære at få øje på, undtagen ved deres utroligt lave priser. Hold øje med disse briller, kan de være meget farlige for dine øjne. Disse briller er billige, fordi de bruger billige materialer og garanterer ikke UV-beskyttelse og optisk kvalitet. Rigtig varemærke-producenterne vil sikre pålidelighed af deres solbriller. De bruger materialer af høj kvalitet for at sikre din sikkerhed og din tilfredshed med deres merchandise. Knock-offs kan være farligt for en række forskellige årsager. Materialerne er billige, og så de kan brække eller splintres, og dette kunne skade dine øjne. Linserne er ikke høj kvalitet optiske materialer, og også dette kan skade dine øjne i tide. Altid kigge efter hæderlige rabat solbriller forhandlere og undgå billigt, "for godt til at være sandt" priser.

Spotting Falske rabat solbriller

Hvis handlen synes for godt til at være sandt, så måske skulle du tænke to gange, før du køber disse solbriller. Falske solbriller er nemme at få øje på. Ofte annonceres som "replika" briller, og det er dit første fingerpeg, at solbriller er billige ripoffs af store navn solbriller. De kan være billigere end mærker, men de er ofte lavet af billige materialer, som ikke beskytter dine øjne næsten såvel som den ægte vare. Kig efter forvrængning gratis linser og håndværksmæssig kvalitet, før du køber for at sikre, at du virkelig få dine penge værd.

Be A Smart Shopper Ved at hænge fast designer solbriller For Mindre

For dem, der elsker en hel del der er en vis glæde i at udføre en trendy par designer solbriller til mindre end fuld pris. Disse billige solbriller er lige de samme kvalitet solbriller, der sælger for mere, bare uden den skræmmende pris. Så hvordan kan en virksomhed har råd til at sælge de samme designer solbriller for mindre? Normalt vil du finde dine bedste tilbud på internettet. Dette skyldes, at sælge via en hjemmeside ikke har de samme udgifter som en traditionel mursten og mørtel virksomhed gør. Der er ingen bygning eller grund leje, og ingen omkostninger bygning vedligeholdelsesomkostninger, der forårsager traditionelle virksomheder til deres overskud til at absorbere disse omkostninger. En Internet Virksomheden har en meget lavere hovedet, så de kan passere besparelserne på til deres kunder via en lavere avance.

Da du kan overvinde disse designer solbriller til mindre de gør en stor gave til den svære at buy-til person. Alle elsker solbriller, og hvem ville ikke elske et par designer Prada eller Christian Dior solbriller? Du kan forkæle dine venner og familie, og hvis du er så tilbøjelige, kan du lade dem tror du virkelig splurged ved ikke at afsløre din penge at spare kilde.

Hvis du ønsker at købe et par designer solbriller for mindre for nogen, men er ikke behageligt plukning solbriller for en anden hvorfor ikke sende dem et gavekort og lad dem få solbriller af deres drømme? Ja, dette indebærer at afsløre, hvad du har brugt på dem, men hey, vil de sandsynligvis blive imponeret over din bargain shopping kyndige. Den bedste del af online gavekort er de sendes via en e-mail til modtageren. Det betyder, at du kan bestille deres gavekort online og ikke behøver at bekymre sig om at sende certifikatet til dem (perfekt til sidste minut gaver!). Gavekortet vil blive sendt via e-mail med en speciel kode, som modtageren kan bruge under kassen fase af deres online shopping. Hvor let er det?

Rabat solbriller: Designer ser For Mindre

Designer solbriller ser fantastiske og gøre en stærk fashion statement, men hvad nu hvis dit budget ikke vil give mulighed for disse designer priser? Heldigvis er der rabat solbriller butikker, der tilbyder de samme designer solbriller, men på mindre priser. Der er mange autoriserede forhandlere af designer solbriller, der kan tilbyde dig rabat solbriller fra dine foretrukne designere. Et godt sted at finde sådanne selskaber er på internettet.

Den bedste måde at vide, hvor stor en del, du får, er at vælge, hvilken designer solbriller, du ønsker, og derefter tjekke deres hjemmeside. Find ud af, hvad de sælger deres solbriller, og derefter shoppe rundt. Sammenlign priser fra andre grossister, indtil du finder den bedste deal.

Ét ord i advarsel dog: Hvis det virker som alt for god en aftale er det sandsynligvis ikke legit. Du ønsker at være sikker på, at rabat solbriller, du køber, er den ægte vare og ikke nogle banke off. Tjek hjemmesiden og se om de rent faktisk garantere, at deres merchandise er autentisk. Du vil også ønsker at gøre opmærksom på eventuelle garantikrav. Din rabat solbriller bør stadig være omfattet af designerens producentens garanti.