Solarier: Tanning Tilbehør Tips

Salon Solariet Skilte

Det er vigtigt for solcentre at have rigelig skiltning til at informere kunderne status for hver af salon senge. Ikke alene vil de hjælpe kunderne, men de vil også hjælpe ejerne til at holde styr på, hvilke senge er besat, og som senge skal desinficeres.

Skilte anbragt uden for hver garvning seng med angivelse af "denne seng er blevet desinficeret," efter den er blevet renset, vil gøre kunderne mere behagelig.

Andre tegn, der kan være nyttige for saloner er tegn informere kunderne, hvordan man bruger senge og om farerne ved senge. Det er også vigtigt at have et skilt i hver bås lade kunderne ved, at de skal bære beskyttelsesbriller.

For en attraktiv salon på ydersiden og indeni, bør ejere være sikker på at købe skiltning at lokke kunderne til at indtaste deres salon. Neon tegn er et varmt look til saloner, fordi de lyse neonlys gøre potentielle kunder tænker på tropiske og solrige steder. Mange gange tegnene vil også have en lys sol på det.

Hvis du ejer en salon, der er også en hår og negle salon, er det vigtigt, at du lægger et stort skilt i vinduet, der fortæller folk, du er også en solcenter. Hvis du er alene en garvning salon, bør du have et skilt lysene op, når du er åben.

En anden stor vindue tegn idé er at informere kunderne om, at din salon har helt nye pærer i sine solarier.

High Contrast-Tanning

Hvad er høj kontrast garvning? Det er en stil af garvning, der indebærer anvendelse af tænder whiteners at hjælpe vise en stor tan. Nogle whiteners aktiveres ved opvarmning i garvning senge til at løfte pletter. Kits kommer med et mundstykke og mint-smag løsning, som giver professionelle resultater på få minutter, under garvning sessioner. De fleste mennesker se resultater i 2-4 sessioner. De er kun beregnet til at blive brugt én gang om dagen, i 8 til 30 minutter. For lave tryk solarier, kan det kræve 25 minutter at være effektiv. Hvis du har en stor begivenhed, der kommer op, eller du blot ønsker at lysne dit smil, benytte lejligheden til at lysne, mens du tan. Du kan finde tandblegning forsyninger fra din garvning seng leverancer og garvning tilbehør forhandler. Kig efter dem på MasterTanning (www.mastertanning.com), og altid følge sikkerhedsanbefalinger fra producenten.

Nail Savers at forebygge Gulfarvning

UV-lys fra solarier ofte forårsager folks fingernegle at blive gul, især når garvere har akryl eller andre falske negle. Efter et dyrt manicure eller før en hot date, ingen ønsker gule negle. Folk sommetider gå gennem besværet med at sætte band-aids på deres hænder til at dække alle deres negle, men nu er der en speciel garvning seng tilbehør, der nemt kan forhindre gulfarvning af fingernegle, når du går garvning.

Nail Savers er lidt plast covers til dine negle, der forhindrer UV-lys fra misfarve dine negle. Nail Savers sælges ti i en pakke og kan bruges igen og igen.

Du kan også købe en speciel neglelak topcoat, der indeholder en særlig UV beskyttende agent. Hvis du får dine negle gjort i en salon, så fortæl din manicurist du bruger solarier og bede hende om at anvende en topcoat til din manicure.

Solariet Forbrugsvarer og tilbehør

Uanset om du kører en salon eller har en home solariet, skal du finde garvning seng tilbehør fra en garvning forsyningskilde du kan stole på. Kig efter hæderlige garvning tilbehør forhandlere, der tilbyder kundeservice, finansiering til din virksomhed, og rådgivning. Garvning seng leverancer og garvning tilbehør omfatter:

  • Solariet klistermærker - De kommer fra rullen og bruges til at vise en tan ved at placere dem et sted på kroppen. Mærkaten skaber en ugarvet plet eller "tan tatovering."
  • Garvning øje slid - Et must, hvis du ejer en salon eller har din egen solariet. Garvning beskyttelsesbriller beskytte øjnene mod UV-skader og kommer i mange forskellige farver og former.
  • Garvning motorhjelm - Beskyt hår og hovedbund mod UV-skader, især for dem med farvet hår.
  • Beskyttende læbepomade med en SPF-15 - Beskyt læber fra afbrænding. For utilsigtede forbrændinger, er der også en helbredende læbepomade på markedet.
  • Manicure sparere - Beskyt negle fra UV-skader. De kan genbruges, og kan blive trukket over finger- og tånegle.
  • Øre telefoner - en stor tilbehør til solarier, hvis du ikke har højttalere indbygget i dit garvning værelse.
  • Akryl polish - Let at bruge (bare tørre), og det vil holde din solariet søger ny.

Garvning piller: En tilbehør, du bør holde sig fra

Garvning piller er en garvning tilbehør, du skal passe på. De fleste af disse piller er kommercielt forbudt i USA og Skin Cancer Foundation kraftigt advarer garvere fra at bruge dem.

Garvning piller fik et godt navn, fordi de hjælper brugerne tan hurtigere og mørkere end de ville uden pillerne. Men det er altid en dårlig idé at tage nogen form for pille, der hævder at forstærke effekten af ​​garvning.

Pillerne indeholder en carotenoid kaldet canthaxanthin og har været forbundet med hepatitis og nældefeber, som er en tilstand, der forårsager overdreven kløe og hududslæt. Fordi pillerne sammen rent teknisk solen til at skabe en tan, de rent faktisk fremhæve skaderne på huden. Uanset hvad du gør, gør garvning piller en garvning tilbehør du væk fra.

Lotion Applicators at få disse svære at nå Steder

Lotion applikatorer er altid en handy tilbehør til at have på lager i en salon, fordi der er ingen, der ikke kan drage fordel af ved hjælp af en før liggende i solariet. Disse applikatorer er normalt lange padle-lignende pinde og billig.

Formålet med en lotion applikator er at hjælpe garvere at anvende lotion til de svært tilgængelige områder på kroppen. Hvis du er i en salon ved dig selv og har ingen til at hjælpe gnide din garvning lotion i, vil applikatoren i høj grad hjælpe dig. Du skal blot placere lotion på enden af ​​applikatoren, og bruge det til at anvende og gnid i lotion til din ryg og andre svært tilgængelige steder.

Lotion applikatorer med til at anvende din lotion, for at sikre, at din tan er jævn og striber.

Tanning Krop Stickers

Sjov og praktisk tilbehør til at bruge, mens i en garvning seng er garvning krop klistermærker. Disse klistermærker tjene to formål til garverier. Ikke alene kan kunden se, hvor godt sengen arbejder på at blive mørkere deres hud, kan de også have lidt sjov.

Mærkaterne findes i mange forskellige former og mønstre og kan placeres hvor som helst på kroppen. Disse mærkater fungere som en solcreme og forhindre UV-lys i at nå huden. Derfor, når du er færdig med din tur i solariet, kan du fjerne mærkaten og se, hvordan tan din hud fik ved at undersøge, hvordan klart mærkaten image dukker op.

Også mange mennesker bruger mærkaterne som en måde at dekorere deres hud. De er billigere og mindre permanent end tatoveringer, og der er en bred vifte af designs at vælge imellem, såsom hjerter, kaniner og korte sætninger. Mærkaterne er temmelig billigt at købe, og nogle solcentre endda give dem væk gratis til kunderne.

Blege dine tænder, mens Tanning

To af de største skønhed tendenser i disse dage er ved at blive tan og have hvide tænder. Nu kan du spare tid og gøre begge dele på en gang med nogle spændende nye garvning tilbehør.

De nye tandblegning produkter indeholder en ingrediens kaldet carbamidperoxid gel, der faktisk aktiveres af UV-lys fra en garvning seng. Når gelen er aktiveret, frigiver oxygen i tænderne, som trænger ind i emaljen og løfter pletter fra tænderne.

Hvis du bruger kridtning produkt, hver gang du tan, bør du begynde at se resultater inden for et par sessioner. De kan bruges så ofte som du gerne vil, men bør ikke anvendes mere end én gang om dagen. De er også beregnet til at blive anvendt til otte til 30 minutter per session og bør variere afhængigt af trykket af sengen.

Nogle brugere af dette kridtning produkt rapport øget følsomhed over for kulde og mindre tyggegummi irritation, men disse symptomer skal gå væk, hvis du holder op med det, for et par dage.

To kendte mærker af tandblegning mens garvning produkter er Twilight Tænder og Hollywood White.

Solariet Cleaners og sanitizers

Rengøringsassistenter og sanitizers er et yderst vigtigt tilbehør til enhver salon at have. Der er ingen love om, at salon ejere nødt til at rense deres senge, men enhver god salon vil ikke kun rense deres senge, men også tilbyde kunderne produkter til at re-sterilisere senge til deres smag. Hvis du er en solcenter kunde og er i tvivl om renholdelse af et solcenter, stop vil der.

Efter en kunde bruger en garvning seng, skal de ansatte i salonen spray med en sanitizer og tørre ned de øverste og nederste ark i acryl, samt hoved pude og fodenden af ​​sengen. Desuden bør et område med potentiel kundekontakt tørres af. Dette bør også gøres i begyndelsen og slutningen af ​​hver dag.

Desinfektionsmidlet bruges til at rense senge skal være hospital styrke bakteriedræbende, men det bør ikke indeholde nogen ammoniak eller ammoniak-relaterede ingredienser, da disse kan beskadige finish af sengene.

Der er forskellige typer af rengøringsmidler, hvoraf nogle forlader de solarier med en dejlig duft. Nogle blot desinficere uden duft, og nogle forlade sengen med en poleret glans.

Tan-Through Badetøj til endnu Tans

Tan-gennem badetøj er en perfekt idé, hvis du ikke ønsker at gå ind i en garvning seng nøgen, men du vil ikke have nogen irriterende tan linjer. Disse dragter er fremstillet af en mikro-fiber teknologi stof med tusindvis af små porer, der tillader solen at skinne igennem. Disse badetøj er mere komfortable end en almindelig dragt, fordi de tillader huden at ånde. Også på grund af dragten porer, vil stoffet tørrer hurtigere, hvis du beslutter dig for at tage en dukkert i poolen, mens iført den.

De tan-through dragter faktisk fungere som en mild solcreme (mellem 6 til 10 SPF), køle din krop, mens garvning det på samme tid. Selv om det er muligt at brænde i din kulør, vil det tage længere tid, end det ville, når de helt åbent for solen.

Husk at bruge solcreme på alle dine eksponeret hud, da dette hud vil tan lidt hurtigere end det i badedragt.

En anden attribut, der gør tan-through badetøj attraktiv er, at du kan bære dem ud til stranden eller poolen og undgå de irriterende tan linjer, mens opholder dækket op.